» »

WIn 98 sec endition slo

WIn 98 sec endition slo

Bibi ::

HI!

Bemti bemti... imam take probleme da bom crknil. Enemu kolegu sem nalozil win 98 slo sec edition 4 free in se mu sedaj samo rusijo in zmrzujejo. Ne vem ampak niso nekako najbolj stabilni.;(( Zanima me ce je kak "service pack" da bi prestraso vse hrošče ven. :P Ce mi lahko kdo pomaga naj mi cimprej, saj se bom zaradi pregrevanja telefona in neprestanega zivciranja ustrelil.

Aha se nekaj preinstaliranje ne pride v postev.

P.S. : Ne delajte prevec uslug saj bote imeli same probleme.

andrej ::

Resitve so naslednje:- novi stabilni gonilniki - ne overclockanje -ne nalaganje vsake nesnage, ki se dobi na netu. Par programov, ki jih rabis in to je to..

Loki ::

Pa tut tole.

Sam pri men je to bolj skodovalo kot koristilo.;((

miranpozar ::

Si končno ugotovil ,kakšno sranje so Win98se? Hehe...
Je pa res, da sem opazil, da marsikdo ne zna sploh uporabljat računalnika. Še posebno takšni kolegi, ki jim moraš inštalirat "nove vindovse"! Poglej, kaj tip dela in mu razloži, da vsake smeti ne smeš inštalirat, kako se zadeve deinštalirajo, kaj se lahko briše in kaj ne, da so programi polni hroščov, itd.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Bibi ::

hoj.. .hvala za vase odgovore.

Hm bom preveril vse mogoce ampak mislim da je kriv rip. Neki cd-je z 3mi programi in sem jih doma gor dal pa je groza. HMm bom probal z kakim drugim cd-jem

Hvala vam

yjj ::

win98se so zame trenutno najpoljši os in pika;((

--Switch-- ::

Resitev: Win2000 ful so ql sesuli mi se še niso niti enkrat pa mam full programov odprtih,pol pa grem v win98(navadni) pa pride takoj blue screen!;(

Loki ::

Strinjam se o temu, da so WIndows 2000 ql.

Sergio ::

se pridružujem... carujejo.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

andrej ::

w2k niso zastonj najboljsi MS os:D
Samo w2k niso prisli kar naenkrat ven. Enako stabilen je bil tudi njihov predhodnik NT 4, samo zal ta ni imel v vsebi recimo pravega plug & play, pa Direct X, itd, in je bil za vecino ljudi nezanimiv...

Senitel ::

Pr MS-ju je pač tko, da če je verzija < 5 pol še zmeri neki nebo vredu... Win2k so pač že 5.0:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Zakaj samo redki uporabljajo win2k??

Oddelek: Operacijski sistemi
432167 (915) -MiS-
»

Težave z win98SE

191609 (1314) Donheled
»

kateri windows

262742 (2370) IgiS
»

Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )

585449 (4591) andrej
»

Windows ME (strani: 1 2 )

775362 (4481) Simko

Več podobnih tem