Forum » Zvok in slika » problem z regijo 1
problem z regijo 1
js ::
a kdo ve zakaj mam pri filmih regije 1 (NTSC) ful slabšo sliko kot pri regiji 2 (PAL). pri regiji 1 sliko ful trese pa še tak ostra ni kot bi morala bit.
HELP
HELP
whatson ::
daj malo povej kaj maš za dvdroma in ali si ga flashal...
ker drugače nebi smelo biti nobenih težav...
ker drugače nebi smelo biti nobenih težav...
dvdrom mam pioneer 104F. mam dekodirno kartico hollywood plus. in ko gledam na monitorju al pa na televiziji je ful slabša slika kot pri regiji 2.
matevzm ::
Razlike ne bi smelo biti. Lahko da imas iz ene regije dobro narejen DVD, iz druge pa slabega. Oboje lahko najdev v obeh regijah.
Sicer imajo PAL res nekoliko vecjo resolucijo (576 visina, NTSC 480), a po moje tega ni opaziti
Sicer imajo PAL res nekoliko vecjo resolucijo (576 visina, NTSC 480), a po moje tega ni opaziti
po moje je problem v formatu NTSC ker še na nobenem dvdju v formatu pal nisem opazil podobnih težav!
matevzm ::
NTSCS ni nic kriv. Jaz sem videl ze nekaj filmov NTSC na Hollywood+, pa ni bilo nikoli videti nobenih tezav (z izjemo stabilnosti playera).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD NTSC format convert v PALOddelek: Zvok in slika | 1628 (1367) | hojnikb |
» | DVD regija 1 ter NTSCOddelek: Zvok in slika | 3397 (2361) | mtosev |
» | Iz prenosnika na TV prenos DVD- malce bolj zapletenoOddelek: Zvok in slika | 1011 (933) | BigWhale |
» | ker DVD bralnikOddelek: Kaj kupiti | 2108 (1735) | BigFoot |
» | 1. Regija DVD - pa paOddelek: Loža | 2120 (1789) | Mr.B |