Forum » Loža » Moving string of lights on the sky
Moving string of lights on the sky
BRBR ::
Videno kak teden nazaj, nekje v smeri JZ. Očitno verzija 1 ? Ker je bilo krajše od V2 na videu.
Linija pa je začenši s prvo lampo izginila v thin air, morebiti zaradi oblakov, ampak meni se ni zdelo, ker sem malo čakal kdaj bodo ven priše, pa niso.
video
Edit, morda so izginili ker so ravno pod tistim kotom izgubile stik s sončno svetlobo ...
Linija pa je začenši s prvo lampo izginila v thin air, morebiti zaradi oblakov, ampak meni se ni zdelo, ker sem malo čakal kdaj bodo ven priše, pa niso.
video
Edit, morda so izginili ker so ravno pod tistim kotom izgubile stik s sončno svetlobo ...
Never underestimate the power of idiots in large groups.
- spremenil: BRBR ()
BRBR ::
Videno kak teden nazaj, nekje v smeri JZ. Očitno verzija 1 ? Ker je bilo krajše od V2 na videu.
Linija pa je začenši s prvo lampo izginila v thin air, morebiti zaradi oblakov, ampak meni se ni zdelo, ker sem malo čakal kdaj bodo ven prišle, pa niso.
video
Never underestimate the power of idiots in large groups.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starlink, sateliti na nebu, zelo dobro vidni, se splača pogledati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12946 (10431) | rabelj5 |
» | LastPass odslej omogoča brezplačno sinhronizacijo med napravamiOddelek: Novice / Varnost | 9253 (6449) | PARTyZAN |
» | atikmpag.sys BSoDOddelek: Pomoč in nasveti | 3049 (2797) | zupanman |
⊘ | Bo po novem splav treba plačati?Oddelek: Problemi človeštva | 1665 (1646) | kuglvinkl |
» | Solarij?Oddelek: Loža | 2808 (2514) | perci |