Forum » Na cesti » Kazen za vožnjo v napačno smer
Kazen za vožnjo v napačno smer
River0123 ::
Po včerajšnji gostilniški debati razmišljam... ali je res, da ti gre vozniška za vožnjo v nasprotno smer (18kt) samo v primeru, da je to na avtocesti? Torej da za vožnjo v napačno smer npr. v garažni hiši ali enosmerni fašeš zgolj par deset eur kazni?
¤janezvalva× ::
Res je. Če se pelješ v napačno smer in napihaš vsaj 0.01% ti oprostijo.
Častna gostilniška.
Častna gostilniška.
¤janezvalva× je izjavil:
Res je. Če se pelješ v napačno smer in napihaš vsaj 0.01% ti oprostijo.
Častna gostilniška.
Ne govorimo o alkoholu. Govorimo o temu, da je slovenska zakonodaja v primerjavi z tujino zelo blaga do tistih, ki furajo v napačno smer (razen na AC).
nejc_nejc ::
A sedaj primerjas kontra špuro na parkingu z AC.
Na parkingu v vecini primerov vertikalna signalizacija oziroma crte niso usklajene s pušcicami na tleh. Potem se pa pejt.
Kar se pa AC tice, odvzem avta in vozniske TAKOJ.
Na parkingu v vecini primerov vertikalna signalizacija oziroma crte niso usklajene s pušcicami na tleh. Potem se pa pejt.
A sedaj primerjas kontra špuro na parkingu z AC.
Seveda ni isto in ne pravim, da bi moral bit odvzem vozniške. Ampak vseeno se mi zdi par 10 eur in nič kazenskih kar nizka kazen za vožnjo v napačno smer (ne glede na to ali gre za garažo ali enosmerno), saj lahko še vedno povzročiš prometno s telesnimi poškodbami.
nejc_nejc ::
Ja pri hitrosti 10km, kjer si se izogibal razbiti steklenici....
Kot sem napisal, naj uskladijo signalizacijo ter ce ne dgugega skrbijo za VIDNOST puščic, ki se NIČ ne vidijo.
Veš, to je vse skupaj na nivoju rondojev, premer 25 do 30m z dvema spurama. Ne turbo, navaden krozni.
Halo....
Kot sem napisal, naj uskladijo signalizacijo ter ce ne dgugega skrbijo za VIDNOST puščic, ki se NIČ ne vidijo.
Veš, to je vse skupaj na nivoju rondojev, premer 25 do 30m z dvema spurama. Ne turbo, navaden krozni.
Halo....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Ja pri hitrosti 10km, kjer si se izogibal razbiti steklenici....
Halo....
Ja, oznaceno je slabo. Ampak recimo vnem al avstriji, mislim da vvsaj eni, ti gre vozniska za to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko vozniki opazujejo/mo prometno signalizacijoOddelek: Loža | 5514 (1975) | fikus_ |
» | Vožnje v napačno smer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 20712 (15016) | shadeX |
⊘ | Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15249 (12464) | Mavrik |
» | Obračanje čez polno črto ?Oddelek: Loža | 7886 (7149) | St235 |
» | Prometni prekršek in denarna kazen...? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19646 (17053) | BlueRunner |