Forum » Loža » amazon noče poslat v slovenijo
amazon noče poslat v slovenijo
jokoboko ::
kupujem powerbank preko amazona in noben produkt ni mogoče poslati v slovenijo....
potem sem se pogovarjal z enim prodajalcem pri mimivrste in pravi da je to nemogoče.. da amzon pošlje tudi powerbanke v slovenijo
recimo tale ne gre niti na pošto v avstriji in ne gre prav tako na slo naslov
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BC57D36...
potem sem se pogovarjal z enim prodajalcem pri mimivrste in pravi da je to nemogoče.. da amzon pošlje tudi powerbanke v slovenijo
6151 ::
kupujem powerbank preko amazona in noben produkt ni mogoče poslati v slovenijo....
tole ne prodaja amazon
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
Daniel ::
Meni enako piše pri vseh powerbankih na Amazonu: Delivers to Slovenia, ko klikneš pa napiše: This item cannot be shipped to your selected delivery location. Please choose a different delivery location.
Butast sistem.
Butast sistem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Phantomeye ::
Z baterijami je weird, k prihajajo s kitajske. Mislim, da vse baterije, ki sem jih narocil iz aliexpress so prišle z ladjo. Varnost pa to.
Saul Goodman ::
ja, z powerbanki je kar zoprno. jaz tako nisem mogel naročiti ankerja, ki sem ga potreboval za potovanje.
na koncu sem se ga odločil naročiti v amazon locker na destinaciji potovanja (UK) in sem ga prevzel pred check-inom v hotel. :D
če imaš podoben scenarij, je tako še najenostavneje.
na koncu sem se ga odločil naročiti v amazon locker na destinaciji potovanja (UK) in sem ga prevzel pred check-inom v hotel. :D
če imaš podoben scenarij, je tako še najenostavneje.
jokoboko ::
ma komplicirajo nekaj, zato ker lahko baterija ekslodira v skladi+ču na meji? degeni, pri nas pa nič pametnega ne prodajajo, sam shit, sem moral pri mimovrste kupit en shit, še digitalnega zaslona nima
FireSnake ::
In zakaj rabiš zaslon?
Ko si na terenu polniš dokler lahko.
Zaslon je samo dodatna navlaka. Ki predstavlja še dodatno porabo.
Ko si na terenu polniš dokler lahko.
Zaslon je samo dodatna navlaka. Ki predstavlja še dodatno porabo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri PowerBank?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15441 (221) | beta1 |
» | Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 80201 (9071) | Karen |
» | ali lahko filam ta powerbank s tem polnilcem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1256) | Zimonem |
» | Kateri Power pack / power bank ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 32037 (12827) | k4vz0024 |
» | katero 18650 baterijo kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10160 (6529) | jb_j |