Forum » Strojna oprema » Računalnik se ugasne, ko nameščam gonilnike za grafično
Računalnik se ugasne, ko nameščam gonilnike za grafično
SlyCrespo ::
Pozdravljeni!
Imam en čuden problem z mojim namiznim računalnikom in upam, da mi lahko kdo pomaga. Na sveže inštaliranem Windows 10 64bit Pro, hočem namestiti gonilnike (AMD Adrenalin Edition) za grafično (Radeon RX x590) in med inštalacijo sistem zablokira, miška in tipkovnica ne delujeta, nato pa se računalnik sam ponovno zažene. Sistem je naložen na Samsung 500GB SSD disk. Vse ostale diske sem za vsak slučaj odklopil, ampak napaka se še kljub temu pojavlja. Napajalnik je 1050W , tako da to nebi smel biti problem... Na grafo je prek DP kabla priklopljen Dell 2K monitor. Drugače vse lepo deluje, ampak napaka se pojavi le ko hočem namestiti gonilnike za grafično... Brez katerih seveda ne morem biti... Prosim za pomoč. Hvala!
Imam en čuden problem z mojim namiznim računalnikom in upam, da mi lahko kdo pomaga. Na sveže inštaliranem Windows 10 64bit Pro, hočem namestiti gonilnike (AMD Adrenalin Edition) za grafično (Radeon RX x590) in med inštalacijo sistem zablokira, miška in tipkovnica ne delujeta, nato pa se računalnik sam ponovno zažene. Sistem je naložen na Samsung 500GB SSD disk. Vse ostale diske sem za vsak slučaj odklopil, ampak napaka se še kljub temu pojavlja. Napajalnik je 1050W , tako da to nebi smel biti problem... Na grafo je prek DP kabla priklopljen Dell 2K monitor. Drugače vse lepo deluje, ampak napaka se pojavi le ko hočem namestiti gonilnike za grafično... Brez katerih seveda ne morem biti... Prosim za pomoč. Hvala!
Assass1n ::
Verjetno je napaka na grafični kartici. Dokler dela na " software" nivoju je OK, ko namestiš gonilnike zadeva zmrzne. Sam sem imel isto na eni pci-e grafični in na imac računalniku.
Stestiraj z drugo grafično oz. daj to v drug računalnik.
Stestiraj z drugo grafično oz. daj to v drug računalnik.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
SlyCrespo ::
je mogoče možno, da se to pojavlja zaradi kakšnih nastavitev v biosu, ker sem tudi nekaj šaril tam, pa nisem bil ziher kaj delam...
sbawe64 ::
Napajalnik je 1050W , in
Model, starost ?
Kateri CPU , plošča ?
Problem je nov ali se je pojavil čez noč ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
MIHAc27 ::
+1 za zanič grafično. Napajanje seveda preveri, če je gor kot mora biti, drugače pa jo sprobaj še v kakem računalniku če lahko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se poslavlja - grafika fuč (ali kaj drugega)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1885 (1721) | Brias |
» | Težave z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 4461 (4179) | zack069 |
» | Pc zamrzne.. prosim pomoč!Oddelek: Strojna oprema | 797 (665) | Riff |
» | POMOČ! Težave z grafično kartico!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1701 (1253) | strictom |
» | Škart Inno GF 4 Ti 4200?Oddelek: Strojna oprema | 2481 (1425) | LeQuack |