» »

facebook odprtje težava

facebook odprtje težava

Jasnaaaa ::

registrirala sem se na facebook

vendar po začetnem preverjanju mi je javilo, da je nekaj narobe (3 možne stvari: napačna identifikacija, že imam odprt facebook ali ???) in se lahko pritožim, po 180 dneh se bo račun zaprl
iz računa sem se odjavila in ko sem se ponovno prijavila me vedno sedaj sprašuje telefonsko številko

kakšen nasvet, ali vpišem mojo telefonsko? ali jo bo za vedno imel shranjeno? kako deluje ta pritožba?

pred leti sem že imela odprtega vezan na drug email, vendar sem ga zaradi neuporabe zaprla

HolyFuck1 ::

Ne vpiši telefonske in ne uporabljaj facebooka. To je to.

se strinjam, do sedaj sem se uspešno izogibala, nisem pristaš socialnih omrežij, vendar je vedno več oglasov za za priložnostna dela v tujini na facebooku

Horas ::

Jasnaaaa je izjavil:

se strinjam, do sedaj sem se uspešno izogibala, nisem pristaš socialnih omrežij, vendar je vedno več oglasov za za priložnostna dela v tujini na facebooku

ki so pa v 99.9999% primerih scam.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

se mi zdijo tudi praktične razne grupe z istimi interesi npr. rabljene knjige, ...ali so te grupe zanimive samo na začetku in potem gledaš vedno manj, kaj mislite??

2dark ::

Jasnaaaa je izjavil:

Če bi rada šla delat v Dubai, odpreš OF profil.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

FireSnake ::

Jasnaaaa je izjavil:

Delo se išče na LinkedIn ne pa na FaceDreku. Obvoz!

Obstajajo še druge strani, kjer se najdejo oglasi.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

2dark ::

FireSnake je izjavil:

Jasnaaaa je izjavil:

Delo se išče na LinkedIn ne pa na FaceDreku. Obvoz!

Obstajajo še druge strani, kjer se najdejo oglasi.

Na Fb-ju so pobavila za delo hostes v Dubaju. Rofl. Kje lohk zaslužiš 10 jurjev na hitrco. Če maš 3 letno srednjo šolo.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Jaron Lanier interview on how social media ruins your life (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7410549 (7932) bluefish
»

Kje oglaševati, ko zapreš večino socialnih omrežij? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
514398 (2528) A-242
»

Facebook bi računal za pošiljanje sporočil

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
328482 (6502) [D]emon
»

Nova funkcionalnost na Slo-Techu: socialna omrežja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
15734511 (27448) CaqKa

Več podobnih tem