» »

Posiljevanje s trgovinskimi aplikacijami

Posiljevanje s trgovinskimi aplikacijami

««
11 / 12
»»

NuMaN ::

Dejansko so v M zakomplicirali do amena, je pa prejšnja četrtinka brez 5 e fasunge bila njihova najboljša stvar, razen ko so pred časom nekaj komplicirali, da so jo dali v sredo, ne za petek ali soboto, na srečo so to vrnili.

Lahko pa recimo za to četrtinko kupiš alko, kar v tušu ali šparu ni možno.

Tudi zbiranje pik v treh mesecih je slabše kot prej v pol leta. Vedno mislim, da jih ne bom zbral dovolj, pa počijo tiste izzive, ki jih sicer malce pozno kakega aktiviram (opomba: aplikacija deluje samo v androidu 9+, sem jih opozoril na to, pa mi je tip omenjal neke certifikate).

Skratka, M skrbi za razgibavanje vijug penzičev, da sledijo vsemu temu, kar tudi ni tako napačno, čeprav verjetno to ni bil njihov primarni cilj.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

delavec44 ::

Mercator z njihovim kompliciranjem in cenami tudi če propade. Je dovolj druge konkurence.

Bomo videli koliko časa bodo vztrajali s temi novimi -25%.

socialec ::

Niti pomotoma ne zahajamo v tako buržujsko-ekstravagantne trgovine kot je Mercator, če ni potrebno v kakšno skladišče soli, ampak niso tam dokaj nedavno ukinili tiste njihove kartice in zamenjali z aplikacijo? Se damo poučiti.

Sparkxl ::

Uff kakšne probleme imate. Jaz nimam niti ene kartice in aplikacije. Mi zna kdo povedati kaj zamujam v življenju?

mojsterleo ::

NuMaN je izjavil:

Tudi zbiranje pik v treh mesecih je slabše kot prej v pol leta. Vedno mislim, da jih ne bom zbral dovolj, pa počijo tiste izzive, ki jih sicer malce pozno kakega aktiviram (opomba: aplikacija deluje samo v androidu 9+, sem jih opozoril na to, pa mi je tip omenjal neke certifikate).

Nov sistem pik je polomija, kot je nov 25% kupon.
Prej si za 250 dobil 5 eur, zdaj pa rabiš 600 pik za 20 eur pa še obdobje zbiranja je krajše.
Nikoli mi ne uspe zbrati teh frdamanih 600 pik. So me pri M prav odvrnili s temi forami, zadnje čase več zahajam v Spar (fizična kartica in kupon 25% brez zafrkancije - razen da ga moram pokazat, in Spar AS), tudi v Hoferju me več videvajo, ampak Hofer že dolgo ni več to kar je bil. Lidl ga je prehitel po levi in desni.

Sparkxl je izjavil:

Uff kakšne probleme imate. Jaz nimam niti ene kartice in aplikacije. Mi zna kdo povedati kaj zamujam v življenju?

Prihranke.

mojsterleo je izjavil:

NuMaN je izjavil:

Nov sistem pik je polomija, kot je nov 25% kupon.
Prej si za 250 dobil 5 eur, zdaj pa rabiš 600 pik za 20 eur pa še obdobje zbiranja je krajše.
Nikoli mi ne uspe zbrati teh frdamanih 600 pik. So me pri M prav odvrnili s temi forami, zadnje čase več zahajam v Spar (fizična kartica in kupon 25% brez zafrkancije - razen da ga moram pokazat, in Spar AS), tudi v Hoferju me več videvajo, ampak Hofer že dolgo ni več to kar je bil. Lidl ga je prehitel po levi in desni.

Moraš imeti aplikacijo, kajti samo v njej lahko aktiviraš izzive. Niti ne rabiš telefona, dela tudi na waydroidu in kakih podobnih zadevah, kupuješ s fizično kartico.

Saj se vprašam če mi to res treba, ampak sem prihranil letos tako 40 evrčkov, kar je skoraj 40 union nefiltriranih, če jih na veliko kupiš, ko je akcija ...

Mi jih je zmanjkalo, sem vzel prejšnji teden za spremembo staropramen in heineken (a je bil kak fuzbal), ki sta bila hkrati v akciji.

Moram priznati, da je union nefiltrirani boljši od obeh.

Zgodovina sprememb…

Glugy ::

Sparkxl je izjavil:

To pomen da nehote subvencioniraš vse tiste ki imajo razne kartice pa aplikacije. Če mene vprašaš gre za diskriminacijo. Tisti ki verjamejo v zasebnost morajo plačevati več za kazen.

Te zadevice bi morale biti z zakonom prepovedane, reklamni panoji tudi, pa solata v poštnih nabiralnikih (prosim ne omenjajte akos nalepke), oglasi na YT.

Zgodovina sprememb…

Zakaj ne še reklam po televiziji?

Groot ::

NuMaN je izjavil:

Te zadevice bi morale biti z zakonom prepovedane, reklamni panoji tudi, pa solata v poštnih nabiralnikih (prosim ne omenjajte akos nalepke), oglasi na YT.

Seveda, pa še država oziroma najbolje en izbranec naj določi katere vrste čokolade, praške itd. bomo lahko kupovali. Oh wait na kaj me že to spominja??

Zakaj pa moram JAZ lepiti nalepko na MOJ kaslc, če nočem reklam? Kdor jih hoče, naj si jih naroči.

Zakaj se moram JAZ spotikati ob REKLAMNIH panojih, pa sem plačal NUSZ za uporabo ulic recimo.

Na koncu pa naj ugasnem žarnice za kako uro ob dnevu zemlje ali kaj podobnega ...

Zgodovina sprememb…

Zakaj moram JAZ gledati reklame po tv, pa sem plačal RTV in IPTV.

Groot je izjavil:

NuMaN je izjavil:

Seveda, pa še država oziroma najbolje en izbranec naj določi katere vrste čokolade, praške itd. bomo lahko kupovali. Oh wait na kaj me že to spominja??

Ne vidim povezave. Utemelji bolj podrobno.

delavec44 je izjavil:

Zakaj moram JAZ gledati reklame po tv, pa sem plačal RTV in IPTV.

Saj ne rabiš gledati. Plačati pa moraš.

Sam sem že moral pobirati solato iz kaslca, ker si predvsem poleti sosedje v blokih kradejo nalepke. Sicer te novejše se trgajo pri odstranjevanju, tako da se je to na srečo nehalo.

Zgodovina sprememb…

To je isto kot če jaz rečem ti tudi ne rabiš imeti nabiralnika ali hoditi po ulicah. Ni to rešitev.

Pri nas na nabiralnik z alkoholcem napišejo ne reklam, pa deluje. Ni stroška, ni kraj.

Sicer smo malce zašli s teme, upam da ne bo kdo privlekel še juge, kube, socializma, kar je že nakazoval predhodnik, ki mi je repliciral, verjeno nek navdušenec neregulirane gospodarske pobude, lahko je celo kak oglaševalski guru ...

delavec44 je izjavil:

To je isto kot če jaz rečem ti tudi ne rabiš imeti nabiralnika ali hoditi po ulicah. Ni to rešitev.

Pri nas na nabiralnik z alkoholcem napišejo ne reklam, pa deluje. Ni stroška, ni kraj.

Seveda rabim imeti nabiralnik po zakonu. Če ne, si mi dal idejo ...

To s flomastrom ne velja, vprašaj na pošti.

Zgodovina sprememb…

Glugy je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

To pomen da nehote subvencioniraš vse tiste ki imajo razne kartice pa aplikacije. Če mene vprašaš gre za diskriminacijo. Tisti ki verjamejo v zasebnost morajo plačevati več za kazen.

Niti slučajno. Namen teh aplikacij je da potrošiš več, ne da prihraniš. Ker to dela na principu: uff to pa se tako izplača da moram kupit. Čeprav ne rabim

Miki N ::

Sparkxl je izjavil:

Glugy je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Niti slučajno. Namen teh aplikacij je da potrošiš več, ne da prihraniš. Ker to dela na principu: uff to pa se tako izplača da moram kupit. Čeprav ne rabim

No pri raznih Pikah je še to, da pomagajo reševati numero ena problem vsakega trgovca: spravljanje določenih "počasnih" izdelkov v prodajo. Ogromno trgovskih fint se vrti okrog tega, kako se rešiti zalog - brez tega si gotov. Samo za kupca je efekt podoben, na koncu nabaviš nekaj, kar ne bi (stvari se nabirajo na zalogi z nekim razlogom).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Tudi to ja med drugim. V glavnem kdor misli da pod črto prihrani, je prav prikupno naiven

Dajmo samo za sekundo razmisliti: zakaj bi si trgovina želela, da jaz prihranim na njihov račun?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sparkxl ()

Ne ocenjuj ljudi po sebi. Jaz prihranim. Če ne bi, bi šel drugam.

Zakaj bi inteligenten človek kupoval nekaj kar ne rabi?

Pa še nekaj. Če ne bi bilo veliko takih kot sem sam, potem tudi Mercator ne bi rabil spreminjati pogojev za -25%, da je sedaj obvezen nakup ostalih izdelkov za 5EUR.

Zgodovina sprememb…

Mogoče si ti genialac in profitiraš od sistema. Takih je mogoče 10%. Ostalih 90% zapravi več in gre ven zadovoljnih, ker so prihranili

Še 1x: profit je pod črto na njihovi strani. Če nebi bil, ta sistem nebi obstajal.

Sparkxl je izjavil:

Mogoče si ti genialac in profitiraš od sistema. Takih je mogoče 10%. Ostalih 90% zapravi več in gre ven zadovoljnih, ker so prihranili

Še 1x: profit je pod črto na njihovi strani. Če nebi bil, ta sistem nebi obstajal.

No Slotech superman ni ravno tipična stranka - pa klošar pred Merctorjem tudi ne, čeprav vsak zase mislita, da bo brez njiju za trgovca cela štala. :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Obratno, jaz mislim da izkoriščam sistem. In mi je čisto vseeno. Samo pravim, da ne posplošujte in vseh označujte kot naivne.

Včasih grem v Lidl na sprehod le po zastonj izdelek, ki mi ga dajo v appu in bi drugače kupon potekel. Zakaj ne bi vzel, če mi dajo?

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

Obratno, jaz mislim da izkoriščam sistem. In mi je čisto vseeno. Samo pravim, da ne posplošujte in vseh označujte kot naivne.

Govori se, da Mercator že tala prodajalcem tvoje fotografije na blagajnah - kot tiste črne liste v igralnicah, ko folk pogrunta SISTEM. :))

Miki N je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Govori se, da Mercator že tala prodajalcem tvoje fotografije na blagajnah - kot tiste črne liste v igralnicah, ko folk pogrunta SISTEM. :))

V Mercator več ne hodim :D

delavec44 je izjavil:

Miki N je izjavil:

delavec44 je izjavil:

V Mercator več ne hodim :D

Ja zato, ker si na črni listi!

delavec44 je izjavil:

Včasih grem v Lidl na sprehod le po zastonj izdelek, ki mi ga dajo v appu in bi drugače kupon potekel. Zakaj ne bi vzel, če mi dajo?

Predvidevam, da čisto vsak misli da izkorišča sistem, drugače teh kartic nebi koristil, saj ni nor, ne da?

Pa si rabil ta zastonj izdelek? Če ne, imaš definitivno preveč časa v življenju, da greš zaradi njega na sprehod v lidl

delavec44 je izjavil:

Samo pravim, da ne posplošujte in vseh označujte kot naivne.

Pa pusti človeku, da posplošuje, no...

Sparkxl je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Predvidevam, da čisto vsak misli da izkorišča sistem, drugače teh kartic nebi koristil, saj ni nor, ne da?

Pa si rabil ta zastonj izdelek? Če ne, imaš definitivno preveč časa v življenju, da greš zaradi njega na sprehod v lidl

Bolje kot da ležim na kavču. Čas imam ja. Rekreirati se je pa tudi potrebno.

Zgodovina sprememb…

mojsterleo ::

delavec44 je izjavil:

In takrat si seveda kupil še za 20 eur drugih izdelkov od katerega jih pol nujno ne rabiš. Ker so imeli ravno popust. Priznaj, sistem je težko premagati.

Saj isto je z 25% kuponom in vsiljenim nakupom za 5 eur. Bodimo realni kdo pa hodi v trgovino kupiti samo izdelek za kupon? Vsaj jaz ne. Je pa to posiljevanje skrajno neokusen način pospeševanja prodaje.

Kateri sistem, koliko je teh sistemov? Kako se ugotovlja, da je sistem premagan ali ne? Zmage posamičnih bitk štejejo? Nekaj primerov zmagovalcev, na eni in na drugi strani? Tisto še velja, da premagaš sistem, moraš najprej premagati sebe?

fikus_ ::

Trgovci imajo to naštudirano in njihov namen je prodajat stvari po najvisji ceni, ki je za kupca sprejemljiva, sami pa delat na koncu profit.
Te razne akcije, popusti,... So za privabljanje kupcev.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Za odganjanje menda res ne, ja, če ti še origami tlačijo skoraj vsakodnevno v nabiralnik, da moraš ekstra opt-out kupiti in nalepiti.

starfotr ::

Razen redkih izjem tule, vas je večina zaslepljenih. Hkrati pa še mislite, da ste heknili sistem :))

Bistvo dobrega sistema je, da izkorišča svoje žrtve. Bistvo odličnega sistema pa je, da so žrtve vesele, da jih sistem izkorišča, hkrati ga še zagovarjajo in priporočajo dalje. In so se pripravljene tudi skregat z drugimi.

Kakšen sistem so aplikacije za profiliranje in krajo podatkov pa naj si vsak sam odgovori.

OutOfTheBox ::

Tisti ki ste omenili, da s kuponi / aplikacijo ne prihraniš in dejansko zapraviš več, niste ločili med tistimi ki dejansko zaradi popustov kupijo poleg obiska trgovine tudi nepotrebne stvari in tisti ki dejansko kupijo stvari ki jih potrebujejo in so na kupon oz. znižane.

V drugem primeru prihraniš.

In so se pripravljene tudi skregat z drugimi.

Ja. Zaradi dejstev.

Zgodovina sprememb…

starfotr je izjavil:

Razen redkih izjem tule, vas je večina zaslepljenih. Hkrati pa še mislite, da ste heknili sistem :))

Normalno. Eni ste prepričani da mate vedno prav, tudi kadar nimate.

Zadnji nakup v lidlu.

Celoten račun je znašal 140€. Kupil sem stvari na zalogo, kar bi v vsakem primeru kupil. Normalno je imel Lidl od mene profit, toliko da po določene stvari nisem šel v sosednjo trgovino, ker bi ponavadi šel.

Razloži torej ta vsemogočni scam.

ZveeZ ::

Mene moti predvsem zavajanje potrosnikov, ki ne uporabljamo kartic za popuste.
Cenovka pod akcijskim artiklom s ceno x€. Nato pa mores prebrati se droben tisk, da velja le z McDonaldsovo kartico zvestobe.
Redna cena je seveda pripisana z bistveno manjso pisavo oz tako ali drugace neupadljivo.

Drži. Pri meni je podobno v trgovinah v katere ne hodim in nimam vsega tega sranja. Rešitev je da izbereš glavno trgovino v katero hodiš, si narediš vse potrebno da zmaksimiziraš pridobljeno vrednost in je zadeva rešena.

Hodit v 5 različnih trgovin se pa s časovnega vidika tako ali drugače (verjetno) ne splača. Meni se ne bi (razen ko zapravim več in kupujem stvari na zalogo, to je večinoma enkrat na mesec in se na poti domov ustavim še v hoferju).

Zgodovina sprememb…

Zakaj je potem Mercator začel pogojevati popust z nakupom preostale košarice za 5EUR? Če pa sistem deluje in imajo od nas le korist. Zakaj spreminjati sistem?

Kako točno me prodajalec zafrkne, če vem da neko stvar rabim in počakam par dni, da dam gor kupon -25%? Ne, ne kupim zraven še za 20EUR robe. Moj povprečni račun znaša ca. 5EUR. S tem, da v Sparu komot koristiš več kuponov na ločenih računih.

Zgodovina sprememb…

Načeloma cilj vseh podjetij je da stranka zapravi tam čim več. S kuponi oni privabljajo kupce v svojo trgovino, kjer upajo da bodo tam zapravili čim več (npr. naredili celotno špežo), namesto pri konkurenci. In to deluje, ker folku se ne da hodit iz trgovine v trgovino in če vidijo kje kako bodo prihranili nekaj na paketu mleka, grejo tisto iskat in potem naredijo še del špeže v tisti trgovini. Cilj kupona je dosežen.

To da oni dajo tebi popust na določeno zadevo, te pač ne nategnejo. Kako te lahko nategnejo, če imaš 25% keša več v žepu kot bi ga sicer imel če bi kupil isto zadevo kje drugje (ali pa brez kupona).

Ti kot potrošnik moraš pač razumet potem slednje (da nisi nategnjen).

1. Da je celoten nakup ki ga opraviš v skupni vrednosti MANJŠI od celotnega nakupa iz druge trgovine. Ker to da so oni tebe zvabili v trgovino zaradi kupona, ne pomeni nič če si na izdelku prihranil 25%, če je pa tvoj celoten nakup bil večji kot bi bil v drugi trgovini brez kupona

2. Upoštevaš svoj čas. Če se ti splača iskat najboljše deale iz različnih trgovin in hodit po vseh teh trgovinah da prihraniš, potem ok.. sam se tega moraš zavedat. Čas pač ni zastonj.

3. Ko kupuješ na zalogo (kjer se da boostat prihranek), ne smeš kupit toliko stvari da bi se ti preden bi jih porabil ,pokvarile in s tem postale neuporabne. Največ lahko prihraniš na mleku, moki, olju ipd.

Če znaš tako kot jaz, potem pa lahk prihraniš tud 10% na mesec na celotnih nakupih, kar se v celoletnem obdobju pozna.

Zgodovina sprememb…

bauci ::

Da vam bo jasno glede Mercator kupona za 25%.
Ob petkih in sobotah je kupon za en izdelek za 25% (tut za alkohol) in zraven ni treba kupiti druge robe za 5€.
Če pa za vikend kupiš robo v vrednosti nad 30€, pa zraven dobiš dodaten kupon za 25% , ki velja ponedeljek in torek in za ta kupon pa moraš kupiti še nekaj dodatno kupiti za 5€.
Torej v petek in soboto lahko kupiš samo en izdelek in uveljaviš 25%.

Se strinjam z vsem. Čas kot pravim pač ni problem. Namesto da grem na fitnes, se vsedem na kolo in grem v trgovino. Vse je bolje za telo kot ležati doma na kavču.

bauci je izjavil:

Ob petkih in sobotah je kupon za en izdelek za 25% (tut za alkohol) in zraven ni treba kupiti druge robe za 5€.
Če pa za vikend kupiš robo v vrednosti nad 30€, pa zraven dobiš dodaten kupon za 25% , ki velja ponedeljek in torek in za ta kupon pa moraš kupiti še nekaj dodatno kupiti za 5€.

Ne gre.

Ta konec tedna, v petek, 18. 4., ali v soboto, 19. 4. 2025, lahko izberete svoj popust: 25 % popusta na izbrani izdelek ob nakupu preostalega dela košarice v vrednosti nad 5 € (brez izdelka, na katerega unovčujete kupon) ali 10 % popusta na celoten nakup v vrednosti nad 30 €, ki vključuje tudi izdelke v akciji.

Ta vikend pa boste prejeli še več! Ob nakupu nad 30 € vam podarimo DODATNI 25 % BONUS KUPON za 25 % popusta na izdelek po izbiri (ob nakupu preostalega dela košarice v vrednosti nad 5 €, brez izdelka, na katerega unovčujete kupon), ki ga boste lahko unovčili enkrat med ponedeljkom, 21. 4., in sredo, 23. 4. 2025.

Torej vsi -25% so pogojeni s 5€ preostalega nakupa. Tako težijo tudi v prodajalni.

Zgodovina sprememb…

bauci ::

Na Dolenjskem sem danes uporabil kupon brez dodatnega nakupa 5EUR.
Sem šel na Mercatorjevo stran in res piše kor je napisal delavec44 zgoraj. Na aplikaciji na telefonu pa piše samo 25% brez obvetnosti dodatnega popusta.
Očitno komanda še ni prišla na Dolenjsko :).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bauci ()

Ganon ::

OutOfTheBox je izjavil:

starfotr je izjavil:

Normalno. Eni ste prepričani da mate vedno prav, tudi kadar nimate.

Zadnji nakup v lidlu.

Celoten račun je znašal 140€. Kupil sem stvari na zalogo, kar bi v vsakem primeru kupil. Normalno je imel Lidl od mene profit, toliko da po določene stvari nisem šel v sosednjo trgovino, ker bi ponavadi šel.

Razloži torej ta vsemogočni scam.

Fotru ne boš dopovedal ničesar, on je vedno in povsod edini in najpametnejši.

Trgovine kuponov in dodatnih popustov ne bodo ukinile. Torej, imaš dve opciji. Ali kupuješ po polni ceni ali pa pri blagajni stegneš roko s telefonom in si zagotoviš nižjo ceno. Fotr raje plača več, da je lahko kasneje pameten na forumu, kako njega ne izkoriščajo, mu ne kradejo podatkov in ne služijo na njem. Skorajda božji kompleks.

Scaramouche3 ::

bauci je izjavil:

Učer sem probal, pa mi je rekla, prvo roba za 5€!

Jaz kupim samo tisto, kar rabim. V nasprotju z vami, ki brezglavo kupujete in še padate na druge limanice, kot so impulzivni nakupi. Ob hkratnem nastavljanju zadnjične odprtine za množično profiliranje.

Kdo sem jaz, da bom govoril kaj delajte z vašimi podatki v razmerju proti trgovcu? Jaz imam svoje navade. In če prihraniš 20 eur, pomeni samo da si zapravil dodatnih 50. There is no such thing as free lunch.

bauci je izjavil:

Ob petkih in sobotah je kupon za en izdelek za 25% (tut za alkohol) in zraven ni treba kupiti druge robe za 5EUR.
Če pa za vikend kupiš robo v vrednosti nad 30EUR, pa zraven dobiš dodaten kupon za 25% , ki velja ponedeljek in torek in za ta kupon pa moraš kupiti še nekaj dodatno kupiti za 5EUR.

Kakšno je dejansko stanje, lahko preveriš v nekaj sekundah. Da olajšam delo:

Skratka, spremenili so pogoje. Nič več samo en izdelek.

starfotr je izjavil:

Jaz kupim samo tisto, kar rabim. V nasprotju z vami, ki brezglavo kupujete in še padate na druge limanice, kot so impulzivni nakupi. Ob hkratnem nastavljanju zadnjične odprtine za množično profiliranje.

Kdo sem jaz, da bom govoril kaj delajte z vašimi podatki v razmerju proti trgovcu? Jaz imam svoje navade. In če prihraniš 20 eur, pomeni samo da si zapravil dodatnih 50. There is no such thing as free lunch.

Kupim natanko tisto, kar potrebujem. In med temi izdelki je precej takšnih, ki so v tistem trenutku v akciji. Ne, ne bom plačal več, kot je potrebno.

Malce ironično govoriti o "profiliranju", ker ti to počneš z ljudmi okoli sebe. Projeciraš?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

bauci je izjavil:

Na Dolenjskem sem danes uporabil kupon brez dodatnega nakupa 5EUR.
Sem šel na Mercatorjevo stran in res piše kor je napisal delavec44 zgoraj. Na aplikaciji na telefonu pa piše samo 25% brez obvetnosti dodatnega popusta.
Očitno komanda še ni prišla na Dolenjsko :).

Že to je sfaljeno, da tega niso sprogramirali v blagajni ampak morajo to slediti blagajničarji. Potem ti pa ena da neupravičen popust in najebe od poslovodje. Mi je enkrat razlagala in se opravičevala, da morajo slediti navodilom iz Lj.

Zgodovina sprememb…

Ganon je izjavil:

Natanko tisto, kar potrebujem. In med temi izdelki je precej takšnih, ki so v tistem trenutku v akciji. Ne, ne bom plačal več, kot je potrebno.

Malce ironično govoriti o "profiliranju", ker ti to počneš z ljudmi okoli sebe. Projeciraš?

Dejstvo je, da so te dobili na limanice, da si se odločil za njih. Ker lahko bi se odločil za konkurenco. In bistveno je to, da ti prideš k njim in zapravljaš. Zelo verjetno je da bi drugje dobil zadeve po konkurenčni ceni brez balasta v obliki aplikacije. Ampak tega si ne priznaš. Cene so zaradi tega generalno višje (ker so lahko) in ne nižje.

Ne, ker zahajam v več trgovin in imam pregled nad cenami. Nimamo vsi plašnic na očeh.
««
11 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova mobilna aplikacija Listek (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15529473 (16105) skidoo600
»

V katerih trgovinah so dobri poceni izdelki? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7714312 (10797) mojsterleo
»

Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )

14226196 (16775) janezvalva
»

Hofer ne fer (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26651224 (19627) darkolord
»

Pametno nakupovanje (strani: 1 2 )

5413940 (11639) HappyPills

Več podobnih tem