Forum » Loža » Zimske pocitnice - fokus sankanje
Zimske pocitnice - fokus sankanje
Kapitan Jack ::
Spet bi rad vprasal za kaksen nasvet. Zeleli bi iti prvic z otrokom na sankanje, ponudb je najbrz veliko. Tudi odvisno je vse od vremena. Upam, da bo od sredine decembra kaj snega.
Pa zanima me vec ali manj full package, ki bo oddih tudi za naju. Se najbolje kaksen res dober all inkluziv hotel. Torej kaj bi bila tista number 1 lokacija? Gre se pa za tri letnega otroka.
Smucal nisem nikoli, ker nisem nikoli imel te priloznosti, tako da za enkrat sankanje, pa kaksna voznja z motornimi sanmi bi bila tudi top izkusnja. Se najraje bi neko lokacijo, kjer so kaksni programi oziroma kjer je vec moznosti. Videl sem sankanje, kjer te vlecejo konji ali psi. To bi bila zagotovo lepa izkusnja.
Pa zanima me vec ali manj full package, ki bo oddih tudi za naju. Se najbolje kaksen res dober all inkluziv hotel. Torej kaj bi bila tista number 1 lokacija? Gre se pa za tri letnega otroka.
Smucal nisem nikoli, ker nisem nikoli imel te priloznosti, tako da za enkrat sankanje, pa kaksna voznja z motornimi sanmi bi bila tudi top izkusnja. Se najraje bi neko lokacijo, kjer so kaksni programi oziroma kjer je vec moznosti. Videl sem sankanje, kjer te vlecejo konji ali psi. To bi bila zagotovo lepa izkusnja.
- poskusilo klonirati: Kapitan Jack ()
Klemenn ::
Z 3letnikom pač lahko pozabiš na smučanje ?
Mi gremo na kope, kjer je price/performance čisto ok. Ko se bodo naučili pa kaj bolj smučat, pa drugam.
Mi gremo na kope, kjer je price/performance čisto ok. Ko se bodo naučili pa kaj bolj smučat, pa drugam.
Kapitan Jack ::
Gledam Roglo, ampak same podrtije od prenocisc. Cene pa kot bi zlato ponujali. Bljek.
FrRoSt ::
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klima - Za Ogrevanje StanovanjaOddelek: Loža | 3396 (2446) | klimagretje |
» | Problemi z dlesnimi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6255 (4567) | estons |
» | Nasveti za začetnika smučanjaOddelek: Šport | 2049 (1472) | Invictus |
» | Kako priti do USB 3.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (954) | Siddh |
» | Razlika med matičnimi ploščamiOddelek: Kaj kupiti | 1245 (1151) | trnvpeti |