Forum » Kaj kupiti » Brezžične slušalke
Brezžične slušalke
Yossarian ::
Moram kupiti brezžične slušalke za tulifona Samsung S23+ in Huawei P20. Ne rabijo bit ekstrakvalitetni, bolj za vsakdanjo rabo pa še to verjetno samo za enkrat uporabit, potem pa jih najverjetneje ne bom več rabil. Dobiti jih moram do četrtka, zato bi najraje kupil preko mimovrste ali Enaa. Mogoče kaj takega https://www.mimovrste.com/true-wireless...?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
- spremenil: Yossarian ()
Ali pa kaj takovega...
Pithlit ::
"vseeno kakšne ker jih bom rabil sam enkrat in jih rabim do četrtka... Zato bom namesto da bi se odpeljal do najbližje trgovine raje vprašal na tehničnem forumu kjer bodo iz tega naredili celo znanost, dali 300 predlogov v cenovnem rangu od 3€ do 724,36€... In na koncu se bom zapeljal do BigBang-a (ali Kik-a) ter vzel nekaj za 12€ - ali pa bom na Mimovrste naročil in potem novo temo odprl ker mi do srede zjutraj ne bodo dostavili."
Life is as complicated as we make it...
Eh, Pithlit, saj malo imaš prav, ampak do nedelje zvečer, ko jih bom naročil, je še dovolj časa, da se izkristalizira odgovor. Ti mi nisi z nobenim nasvetom pomagal, raje bi ta čas, ki si ga porabil za tipkanje, porabil za kak bolj konstruktiven odgovor, to, kar si napisal, pa uporabil v kaki drugi temi, npr. Zakaj nekateri računamo na to, da bomo v kratkem času med 300 odgovori izbrskali najboljšega... Pa če bi se hotel odpeljati do bližnje trgovine s tehnično robo, bi za to že porabil 10 € dizla, kar pa se glede na tako nizek znesek ne splača. Šele v ponedeljek se bom zapeljal v službo. Do takrat pa je več kot dovolj časa za dober nasvet.
Eh, Pithlit, saj malo imaš prav, ampak do nedelje zvečer, ko jih bom naročil, je še dovolj časa, da se izkristalizira odgovor. Ti mi nisi z nobenim nasvetom pomagal, raje bi ta čas, ki si ga porabil za tipkanje, porabil za kak bolj konstruktiven odgovor, to, kar si napisal, pa uporabil v kaki drugi temi, npr. Zakaj nekateri računamo na to, da bomo v kratkem času med 300 odgovori izbrskali najboljšega... Pa če bi se hotel odpeljati do bližnje trgovine s tehnično robo, bi za to že porabil 10 € dizla, kar pa se glede na tako nizek znesek ne splača. Šele v ponedeljek se bom zapeljal v službo. Do takrat pa je več kot dovolj časa za dober nasvet.
Dej forkni vn tistih 20€ za slušalke v BigBang-u. Ker se le-ta verjetno nahaj v nakupovalnem središču pa zraven še punco pelji na sladoled in nove čevlje. Če imata otroka (ali več teh) ga oddaj v varstvo in si privoščita vikend.
Definitivno boljši scenarij kot na S-T (spet) brat kolk so sony-jeve slušalke superiorne vsem ostalim in kolk je dober asc nujno potreben.
Alternativno imam jaz ene dvojne earbudse k se mi svaljkajo nekje... Sam ne vem če se mi jih da iskat, pa teb se ziher ne da do mene pridet.
V kolikor se sprašujete kaj se mi tolk da... V "The Division" sem se mal zakljukala pa rabim odklop. Ne, nimam pametnejšega dela.
V bistvu se strinjam s Pithlit.
Nič hudega. Kaj pa ob tem nekonstruktivnem strinjanju še kak konstruktiven nasvet, če se morda spoznaš na te zadeve? Če kupim Xiaomi slušalke, bodo delovale na Samsungovem ali Huaweiovem telefonu? Domnevam, da bi morale...
Pithlit, danes ne morem, ker greva z ženo že čez eno uro na eno večje praznovanje, ju3 pa so trgovine zaprte.
Zgodovina sprememb…
O Jezus.... une za 3 evre iz lokalnega Kik-a bodo delale. Itak jih rabiš sam za enkrat... če so iz kartona bodo dovolj dobre.
Včasih se res sprašujem kaj folk z nekaj kilometrine sploh počne tukaj in kakšna vprašanja vn mečejo... Pol se čudite da vas s troli zmerjamo?
Včasih se res sprašujem kaj folk z nekaj kilometrine sploh počne tukaj in kakšna vprašanja vn mečejo... Pol se čudite da vas s troli zmerjamo?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Pithlit, danes ne morem, ker greva z ženo že čez eno uro na eno večje praznovanje, ju3 pa so trgovine zaprte.
Prav. Pejd v pondelk/torek/sredo. V fizično trgovino. Kjer boš lahko dejansko za 100% sprobal če delajo s tvojim telefonom (če že imaš te dvome). Ker slovenske spletne štacune v navezi z dostavljalci so sploh znane po tem da pravočasno dostavijo.
Še vedno ti pa preostane nedeljski izlet v tujino, kjer so trgovine odprte. Pa baje je skor vse ceneje in boljše.
In z vsem mojim pisanjem mislim skrajno resno, boljših nasvetov ne boš dobil.
Če do nedelje zvečer ne bo nobenega konstruktivnega nasveta, bom vzel kar ene od onih dveh, katerih link sem nalimal; oboji so na zalogi in jih takoj dobim.
FireSnake ::
Kaj si ti tako posebnega, da obstoječe teme niso dovolj zate?
Brezžične slušalke - katere?
Naglavne brezžične slušalke
(pa še kakšna bi se našla)
Brezžične slušalke - katere?
Naglavne brezžične slušalke
(pa še kakšna bi se našla)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
FireSnake, čisto nič nisem posebnega. Ampak ko sem v "iskanje" vpisal termin "brezžične slušalke", mi je vrglo ven strani, kot so: Katero tablico izbrati, Nakladalnica (kdaj hodite spat), električni avtomobili, skratka niti ene slušalke.
Bi pa še vedno pasal kak konkreten konstruktiven odgovor.
Bi pa še vedno pasal kak konkreten konstruktiven odgovor.
Zgodovina sprememb…
Okapi ::
Moram kupiti brezžične slušalke za tulifona Samsung S23+ in Huawei P20. Ne rabijo bit ekstrakvalitetni, bolj za vsakdanjo rabo pa še to verjetno samo za enkrat uporabit, potem pa jih najverjetneje ne bom več rabil. Dobiti jih moram do četrtka, zato bi najraje kupil preko mimovrste ali Enaa. Mogoče kaj takega https://www.mimovrste.com/true-wireless...?
Mene bolj zanima, zakaj ob takih kriterijih (zlasti tistega, da jih mogoče sploh ne boš več kot 1x rabil) nisi kot svoj predlog izbral najcenejših, ki jih najdeš na Mimovrste in so takoj dobavljive? Za 15 evrov so pol cenejše od tistih, ki si jih linkal.
https://www.mimovrste.com/slusalke-brez...
Ker pravilen odgovor na tvoje vprašanje je samo en - vzami najcenjše, ki so pravočasno dobavljive. In vzami jih tam, kjer jih lahko brezplačno vrneš, če ti ne bodo všeč (enkrat uporabiš in vrneš).
Lahko bi tudi forum, namesto za nesmiselne nasvete, uporabil za to, da bi vprašal, ali bi ti kdo take slušalke lahko posodil za en teden (pa da je nekje, kjer jih lahko prideš iskat, da ne bo stroškov s pošiljanjem).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Najcenejših nisem izbral zato, ker so morda tako slabe, da so praktično neuporabne. Če se ti spoznaš na to in trdiš, da so tiste najcenejše enako kvalitetne kot te, katere gledam jaz, je to končno en nasvet. Kolege sem vprašal, če ima kdo takšne slušalke za posodit, pa jih nima nihče, od tujcev pa jih ne bi jemal.
val46 ::
Se pravi, rabiš jih samo za enkrat, ne rabijo bit neki kvalitetne(normalno, če jih rabiš sam za enkrat). Verjemi, tudi najcenejše v najbolj netehnični trgovini kjerkoli pri nas, bodo dovolj dobre za enkratno uporabo. In ja, znamka tle nima nobene veze...lohk so huawei,samsung, al pa čunga lunga...če so brezzične delajo preko blutotha in ti bodo delale na vsakem telefonu. Ne glede na znamko.
Meni se bolj zdi da nočeš v fizično trgovino po njih, ker točno veš, da jih boš rabil samo enkrat in jih boš po tem famoznem četrtku enostavno nazaj poslal, da ti kao ne odgovarjajo. Ampak pazi...veliko trgovin in-ear slušalk ne jemlje nazaj. Da ne boš potem v petek odprl nove teme, kako so te zajebali, ker ti nočejo vrniti kupnine za njih!
Meni se bolj zdi da nočeš v fizično trgovino po njih, ker točno veš, da jih boš rabil samo enkrat in jih boš po tem famoznem četrtku enostavno nazaj poslal, da ti kao ne odgovarjajo. Ampak pazi...veliko trgovin in-ear slušalk ne jemlje nazaj. Da ne boš potem v petek odprl nove teme, kako so te zajebali, ker ti nočejo vrniti kupnine za njih!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: val46 ()
Okapi ::
Najcenejših nisem izbral zato, ker so morda tako slabe, da so praktično neuporabne. Če se ti spoznaš na to in trdiš, da so tiste najcenejše enako kvalitetne kot te, katere gledam jaz, je to končno en nasvet. Kolege sem vprašal, če ima kdo takšne slušalke za posodit, pa jih nima nihče, od tujcev pa jih ne bi jemal.
Nisem nikjer napisal, da so "enake kvalitete". Tudi tiste, ki si jih ti izbral, niso "enake kvalitete" kot kakšne boljše. Ampak za tvoje namene v bistvu ne rabiš nobene "kvalitete", samo delati morajo. In delajo tui najcenejše.
Meni se bolj zdi da nočeš v fizično trgovino po njih, ker točno veš, da jih boš rabil samo enkrat in jih boš po tem famoznem četrtku enostavno nazaj poslal, da ti kao ne odgovarjajo. Ampak pazi...veliko trgovin in-ear slušalk ne jemlje nazaj. Da ne boš potem v petek odprl nove teme, kako so te zajebali, ker ti nočejo vrniti kupnine za njih!V Hoferju kolikor vem vrnejo denar, če prineseš nazaj in rečeš, da ti ne odgovarjajo. Pred nakupom - kjerkoli boš kupil - pač vprašaš, ali jih lahko vrneš, če ne bodo dobro delale.
Drugače pa ja, če so zapakirane v tisto trdo plastiko, ki jo moraš odrezati, ko jo odpiraš, v glavnem ne jemljejo nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Kot sem rekla, cela znanost iz: bom rabil sam enkrat...
2dark ::
Ti sploh nimaš kolegov, glede kako zatežen osebek si.
Kot sem rekla, cela znanost iz: bom rabil sam enkrat...
Trolovska tema je.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Kaj si nor, kar nekaj persona rudis se je potrudilo in mi dalo vedet celo to, da sem zatežen osebek brez prijateljev. In to na podlagi par napisanih besed. Če ste si dvignili svoj ego, tudi prav, sem naredil dobro delo.
Da jih bom uporabljal samo enkrat (in to cca 14 dni), sem sklepal na podlagi tega, da jih v dolgoletni uporabi mobitela nisem nikoli potreboval. Vrnil jih pa v trgovino ne bom, ker nikoli ne veš, morda pa jih še kedaj bom.
Da jih bom uporabljal samo enkrat (in to cca 14 dni), sem sklepal na podlagi tega, da jih v dolgoletni uporabi mobitela nisem nikoli potreboval. Vrnil jih pa v trgovino ne bom, ker nikoli ne veš, morda pa jih še kedaj bom.
2dark ::
Kaj si nor, kar nekaj persona rudis se je potrudilo in mi dalo vedet celo to, da sem zatežen osebek brez prijateljev. In to na podlagi par napisanih besed. Če ste si dvignili svoj ego, tudi prav, sem naredil dobro delo.
Model. Za 1 krat no uporaboi greš odpirat temo. Si ti zdrav? Očitno nisi. Logično bi bilo, da bi spraševal po kvalitetnih slušalkah, ker za 1 kratno uporabo je vseeno, kaj kupiš.
Ja,zatažen osebek si. Samo nobeden ti še tega ni povedal. Vključno s tvojo ženo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Okapi ()
Saj bo, 2dark, saj bo... Boš videl, da bo vse v redu.
Tilen88, morda pa res še skočim v Bingobango, tako kot je nekdo pravilno napovedal tam gori.
Tilen88, morda pa res še skočim v Bingobango, tako kot je nekdo pravilno napovedal tam gori.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere in-ear slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 7292 (896) | rkobarov |
» | Katere TWS bluetooth slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 4007 (1553) | rkobarov |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 74195 (17160) | Banza |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36446 (10873) | dope1337 |
» | Gaming SlušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 5944 (4247) | darkz |