Forum » Loža » Net metering vloga
Net metering vloga
Bizkit45 ::
No, saj zato je pa rekel, da izbereš ponudnika energije z najnižjo nočno tarifo.
Ampak še zdaleč tovrstna SE ni na prvem mestu, če bi na novogradnji uspel dobiti vlogo za netmetering, bi brž ko ne ta bila na prvem mestu :) gre za subjektivno gradcijo
Ampak še zdaleč tovrstna SE ni na prvem mestu, če bi na novogradnji uspel dobiti vlogo za netmetering, bi brž ko ne ta bila na prvem mestu :) gre za subjektivno gradcijo
celje ::
@feryz: lahko se meni posljes prosim?
Imam ze panele postavljene na strehi. Za samooskrbo. Vse ok.
Sedaj pa bi dal na drugo stran še eno soncno za poslovni prostor.
Za podjetje je tudi mozen letni netmetering?
Je postopek kaj drugacen? varovalke 3x30
hvala
Imam ze panele postavljene na strehi. Za samooskrbo. Vse ok.
Sedaj pa bi dal na drugo stran še eno soncno za poslovni prostor.
Za podjetje je tudi mozen letni netmetering?
Je postopek kaj drugacen? varovalke 3x30
hvala
Robert ::
Se zanima tudi jaz za oddajo vloge, me zanima kje ste jo oddali oziroma pri kom?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Robert ()
Robert ::
Kam oddam vlogo za net metering - na SODO, Elektro Ljubljana ali zdajšnjega ponudnika električne energije Petrol ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov način obračunavanja omrežnine (strani: 1 2 3 4 … 125 126 127 128 )Oddelek: Loža | 493937 (976) | socialec |
» | Obremenitev varovalk (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12058 (8583) | Lonsarg |
⊘ | Sončna elektrarna? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 63812 (34202) | BigWhale |
» | Tesla Powerwall v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23569 (16727) | hruske |