Forum » Mobilne tehnologije » Telemach crknil?
Telemach crknil?
Hubert ::
A kdo ve, kaj se dogaja s Telemachom in njihovim omrežjem?
Ne moreš klicat ven/ notri, spletna stran javi 503 napako ....
Ne moreš klicat ven/ notri, spletna stran javi 503 napako ....
Pithlit ::
Plačaj položnico?
Čisto v redu dela.
Čisto v redu dela.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
lisaac ::
Pri nas doma je 7 uporabnikov Telemacha in imajo vseh 7 težave pri oglašanju klicev (ali se jih ne sliši ali jim pa kar prikine takoj naslednjo sekundo ko se javijo). Medtem ko punci pa tudi signala za mobilni internet večkrat zmanjka tam kjer je pred meseci bil še čisto vredu. Tako da očitno res nekaj ne štima pri operaterju.
Jaz te stvari ponavadi rešujem tko da njihov helpdesk pokličem pa vprašam. Se ponavadi reši prej, z manj drame in manj zafrkavanja, kot na S-T. Sam ideja...
jan_g ::
Helpdesk pove, da so "na tem območju res težave. Ne vemo, kdaj bodo razrešene." Jaz ne kličem več, pač vzamem v zakup, da so vsakih nekaj mesecev kak dan motnje.
Hja tu si pa prvi v vrsti za odgovore tipa "men vse dela", "men nič ne dela" in čist vse ostale možnosti. Dejansko uporabnega odgovora pa ne bo.
Raj sem 100 v vrsti pa na koncu nekaj pametnega izvem. But that's just me.
Na njihovi strani ne piše nič.
Raj sem 100 v vrsti pa na koncu nekaj pametnega izvem. But that's just me.
Na njihovi strani ne piše nič.
krop ::
Pri nas doma je 7 uporabnikov Telemacha in imajo vseh 7 težave pri oglašanju klicev (ali se jih ne sliši ali jim pa kar prikine takoj naslednjo sekundo ko se javijo). Medtem ko punci pa tudi signala za mobilni internet večkrat zmanjka tam kjer je pred meseci bil še čisto vredu. Tako da očitno res nekaj ne štima pri operaterju.
izklopi volte, bo boljše
Master_Yoda ::
Eh to je, jaz tele pa sem mislil da je kriv update firmwara telefona pred parimi dnevi in namescam starejse verzije in sem zacuden ko (ne)dela enako kot z novim...
Dovie'andi se tovya sagain.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
Lonsarg ::
Jaz sem klical pa so imeli avtomatsko odviznik na klicnem centru ki je sporočal da imajo težave. Očitno so bile težave precej masovno da nas je toliko na slo-tech se javlo hehe, sedaj očitno že dela.
Se splača imeti fiksni in mobilni internet pri različnih ponudnikih da ne crkne oboje hkrati ;)
Se splača imeti fiksni in mobilni internet pri različnih ponudnikih da ne crkne oboje hkrati ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Hubert ::
Sem klical na 070 700 700 in so javili "naročnik trenuno ni dosegljiv". 080 številka je pa delala, ampak sem bil 100-ti v čakalni vrsti.
Drek je ta, da imamo celo firmo na Telemachu, vsaj mobilno telefonijo ....
Po pol ure je začelo delati, b.p. ampak vseeno bi lahko potem kaj sporočili.
Drek je ta, da imamo celo firmo na Telemachu, vsaj mobilno telefonijo ....
Po pol ure je začelo delati, b.p. ampak vseeno bi lahko potem kaj sporočili.
strom_15 ::
Obvestilo o motnjah v delovanju
Dne 9. 10. 2023 je v času med 9.57 in 10.18 zaradi težav na IP segmentu prihajalo do motenj pri vzpostavljanju nekaterih klicev v mobilnem omrežju, prenos podatkov pa je v tem času deloval.
Tehnične ekipe so bile nemudoma aktivirane in napako tudi hitro odpravile.
Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo.
vir: https://telemach.si/novosti/obvestila/o...
Dne 9. 10. 2023 je v času med 9.57 in 10.18 zaradi težav na IP segmentu prihajalo do motenj pri vzpostavljanju nekaterih klicev v mobilnem omrežju, prenos podatkov pa je v tem času deloval.
Tehnične ekipe so bile nemudoma aktivirane in napako tudi hitro odpravile.
Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo.
vir: https://telemach.si/novosti/obvestila/o...
Master_Yoda ::
prenos podatkov pa je v tem času deloval.
Japajade. Meni je plesalo med nic,4G in 4G+, vsake pol minute se je spremenilo.
Dovie'andi se tovya sagain.
bobiii16 ::
Evo zadnja novica , Telemach je dobesedno sel v stečaj, jutri gre na borzo. Vsi ki ste uporabniki , ste prepuščeni sami sebi, žal. Tako je s to fake novicami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach mobilno omrezje, kako ste zadovoljni? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32263 (5609) | link_up |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 176764 (32972) | neosonic |
» | Telekom - Mobitel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 48170 (20712) | cekr |
» | Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 117198 (63945) | OK.d |
» | Razmišljam o menjavi operaterja, ste s Telemachom zadovoljni?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4379 (3594) | pixelzgaming |