Forum » Loža » baterijska tlačilka
baterijska tlačilka
maqito ::
je kdo zasledil baterijsko pumpo/tlačilko (univerzalno), s katero bi lahko polnil vse vrste zračnic (kolo, avto,...) ter SUPa, žog... malce brskal pa zaenkrat nič pametnega
rejven ::
https://bizo.si/xiaomi/203-prenosna-bat...
1 verzija ma micro usb konektor druga type C, bodi pozoren na "staro zalogo", dela fajn mam 2 komada.
1 verzija ma micro usb konektor druga type C, bodi pozoren na "staro zalogo", dela fajn mam 2 komada.
matobeli ::
Mi Pump je super, ampak je samo za pnevmatike in žoge, oziroma visokotlačne zadeve. Za zračno blazino ali sup napumpat bo pa prej izdihnila kot napihnila.
fikus_ ::
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
matobeli ::
Ja sej tole ma tud tista ferrexova vgrajen. Supe se pumpa na kolk? 1bar? Nikjer ne piše kakšnega tlaka je zmožna tista pumpa v visokopretočnem režimu, ampak še vedno se da z kompresorjem dofilat na koncu za pravi tlak če bi bilo premalo.
Machete ::
Zakaj bi kdo kupil to smet sploh? Provam razumet komu je to namenjeno. Edini, ki mi pade na pamet, da upravičeno tole kupi je človek, ki ima mišično distrofijo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
bastadu ::
je kdo zasledil baterijsko pumpo/tlačilko (univerzalno), s katero bi lahko polnil vse vrste zračnic (kolo, avto,...) ter SUPa, žog... malce brskal pa zaenkrat nič pametnega
Baterijsko boš zelo težko našel, mora biti vsaj 2-stopenjska pumpa (ena stopnja za nižji tlak in večji pretok, druga stopnja za višji tlak in manjši pretok), mogoče kaj takšnega za priklop na 12V v avtu: https://www.amazon.com/dp/B096FZKWJ4/re...
Ampak po mojih izkušnjah te pumpe niso dovolj robustne in se bodo hitro pregrele in odpovedale, če boš hotel naenkrat napolniti recimo 2 ali 3 supe ... Tudi vprašljivo je pri določenih avtih, ki nimajo dovolj močne napeljave, da to zdrži in ti lahko varovalko kuri ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Vesoljc ::
sicer je na supu se nisem probal, ampak ker imam nekaj eihell orodja sem nabavil tole:
za zoge in gume je super, ima pa dvojno delovanje, high/low pressure, lahko pa dela na baterije ali 220v
za zoge in gume je super, ima pa dvojno delovanje, high/low pressure, lahko pa dela na baterije ali 220v
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | barva za zaščito lesa zunajOddelek: Loža | 19458 (917) | Kvatebrigic |
» | Slab izkaz za Samsung se nadaljuje v drugo četrtletjeOddelek: Novice / Rezultati | 3727 (2380) | fikus_ |
» | Osvetlitev dnevne sobeOddelek: Loža | 1833 (964) | Invictus |
» | Iščem "našo" besedo za tole:Oddelek: Loža | 1540 (693) | fikus_ |
» | Sipanje brežineOddelek: Loža | 2395 (1360) | fikus_ |