Forum » Pomoč in nasveti » Zapis čez rob-s kakšno brzino?
Zapis čez rob-s kakšno brzino?
pow ::
Zapisovalec je plextor 48-24-48, hočem zapisat772MB na 800M/90min cd, ko sem to počel pri 16X hitrosti mi je javu napako na koncu zapisovanja (writting eror)cd je bil fuč...
Isto sem probu pri 600kb/s, zapis je uspel, vsaj pravi tako, ko pa hočem pogledat film iz cd-ja pa nič in javi da je napaka.
Velikost filam je 772MB, cd-so GOLDEN DYE mam 48x
Ostale nastavitve Nerota so po nasvetih in foruma
Kaj menite? sam sumim cd-je(nekvalitetni?), ali pa še vedno preveliko hitrost???
lp
Isto sem probu pri 600kb/s, zapis je uspel, vsaj pravi tako, ko pa hočem pogledat film iz cd-ja pa nič in javi da je napaka.
Velikost filam je 772MB, cd-so GOLDEN DYE mam 48x
Ostale nastavitve Nerota so po nasvetih in foruma
Kaj menite? sam sumim cd-je(nekvalitetni?), ali pa še vedno preveliko hitrost???
lp
Dead_Eye ::
mah, jaz snemam 800MB z mojim LG32/10/40 pri max hitrosti - sicer pa sam pekač na koncu zmanjša hitrost, ne vem za koliko, ma dela
cd-ji smartbuy 800MB in neki slovenski brez imena zeleni z nekimi balončki kupljeni v big bangu
cd-ji smartbuy 800MB in neki slovenski brez imena zeleni z nekimi balončki kupljeni v big bangu
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plextor PlexWriter 48/24/48A in problem s slabo zapečenimi CDjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (903) | MilkyWay |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8830 (6245) | City |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5861 (4854) | ender |
» | Kvalitetni audio CDjiOddelek: Kaj kupiti | 807 (636) | Han |
» | Katere cd-je za audio??Oddelek: Zvok in slika | 1839 (1382) | miranpozar |