Forum » Zvok in slika » Voodoo 3 Tv out drugic:)
Voodoo 3 Tv out drugic:)
hot-stuff ::
Sem opazil ze da je post na to temo ze narejen, ampak
vseeno me zanima ce res ne obstaja komplet kablov,ker mi je kolega dal na testiranje kartico ampak kabla ki ga dobis zraven kartice pa nima niti on...
zato sem klical v eno racunalnisko trgovino pa so mi rekli da dobim te kable v bigbangu ...a pazi to rekli so mi da ce nebom dobil tapravih lahko skurim graficno..:)
zato rabim vas nasvet...se mi pa zdi da je na tej strani ze bil link kako celotno zadevo ustimas z vso razlago katere kable rabis ...pa nisem siguren a mogoce kdo ve naslov linka?
zahavaljujem se za vsako pomoc ze vnaprej:)))
vseeno me zanima ce res ne obstaja komplet kablov,ker mi je kolega dal na testiranje kartico ampak kabla ki ga dobis zraven kartice pa nima niti on...
zato sem klical v eno racunalnisko trgovino pa so mi rekli da dobim te kable v bigbangu ...a pazi to rekli so mi da ce nebom dobil tapravih lahko skurim graficno..:)
zato rabim vas nasvet...se mi pa zdi da je na tej strani ze bil link kako celotno zadevo ustimas z vso razlago katere kable rabis ...pa nisem siguren a mogoce kdo ve naslov linka?
zahavaljujem se za vsako pomoc ze vnaprej:)))
matevzm ::
Nisem se slisal, da bi se lahko skurilo kaj, razen ce napajas projektor ali televizor digitalni iz izhoda za kartico in nazulis frekvenco. Nekateri modeli imajo TVjev imajo slabo omejitev in bojda brez opozorila umrejo.
Toliko za strasilo, a to velja za TVje z digitalnim vhodom. Bojda v Evropi obstaja nekaj Sonyjevih hudih Wega modelov in nekaj Toshib s Colostream vhodom, ki to omogocajo..
Ce futras analogno, moras imeti pa ogromno smolo, da si kaj skuris.
Za povezavo preveri kartico in ugotovi, kaksne prikljucke imas, composite cinch ali svideo (vtic nekoliko podoben ps2). In potem preveri se televizijo in pojdi v trgovino in najdi ustreznega.
Po moje je to vsa znanost povezave.
Toliko za strasilo, a to velja za TVje z digitalnim vhodom. Bojda v Evropi obstaja nekaj Sonyjevih hudih Wega modelov in nekaj Toshib s Colostream vhodom, ki to omogocajo..
Ce futras analogno, moras imeti pa ogromno smolo, da si kaj skuris.
Za povezavo preveri kartico in ugotovi, kaksne prikljucke imas, composite cinch ali svideo (vtic nekoliko podoben ps2). In potem preveri se televizijo in pojdi v trgovino in najdi ustreznega.
Po moje je to vsa znanost povezave.
AlchemY ::
nimas kaj skurit, kkupi kabel (vso sreco), na eni strani ma s video, ki je podoben ps2, na drugi pa cinc, od tam naprej pa normalno vleces na tv ali video scart
hot-stuff ::
Najlepsa hvala za odgovore,vidm da ni tko zakompliciran kot sem sam mislil:)) danes grem po nakupih-kablov tko da kar bo pa bo:))))
Matty ::
Ja... ne verjemi vse tistim v BigBangu...
Ok... ce imas S-video izhod na kartici potem rabis tudi konverter (torej v cinch). Mislim, da sem to videl tudi v BigBangu - drugace pa so kabli S-Video kar dragi in kratki...
Prek tega analognega vhoda po moje res nimas kaj za skurt... (je pa tud res to kar je rekel matevzm)
Ok... ce imas S-video izhod na kartici potem rabis tudi konverter (torej v cinch). Mislim, da sem to videl tudi v BigBangu - drugace pa so kabli S-Video kar dragi in kratki...
Prek tega analognega vhoda po moje res nimas kaj za skurt... (je pa tud res to kar je rekel matevzm)
G[e]c ::
Tm v Bigbangu je en z dolgimi lasmi totaln heroj, misel da je bog pa pojma nima!
Sam ne unga idiota poslusat pa bo vse cool.
Skuru pa ne bos nc, ti sam kupi Scart to SVHS al pa SVHS to SVHS pa bo vse lepo.
Sam ne unga idiota poslusat pa bo vse cool.
Skuru pa ne bos nc, ti sam kupi Scart to SVHS al pa SVHS to SVHS pa bo vse lepo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | S-videoOddelek: Zvok in slika | 1567 (1184) | podtalje |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3311 (2844) | romario |
» | zakaj imam crno-belo sliko na tvju?Oddelek: Zvok in slika | 2340 (2195) | Gadjit |
» | Kabl za TV-OUTOddelek: Kaj kupiti | 1473 (1361) | Zavo |
» | RECIEVER - ojačevalecOddelek: Zvok in slika | 1946 (1678) | kuzifix |