Forum » Na cesti » Odjava avta iz prometa in papirologija
Odjava avta iz prometa in papirologija
tm88 ::
Pozdravljeni forumaši,
Konec novembra grem za osem mesecev v tujino in sedaj ugotavljam, kaj naj z mojim avtom. Je starejši (Ford Focus 2005), vendar super ohranjen in ima pravkar opravljen tehnični pregled.
- prodaja (po pravici povedano se mi ne da s tem ukvarjat, ampak je na seznamu),
- prepis na družinskega člana,
- odjava iz prometa.
Nekako se najbolj nagibam k odjavi. Na forumu sem opazila neko staro temo s podobnim vprašanjem. Torej jaz grem lahko na upravno enoto, odjavim avto in deponiram tablice za to obdobje in to je to? Nato po vrnitvi avto lahko (če vžge ;) zopet prijavim?
Hvala vnaprej za pomoč.
Konec novembra grem za osem mesecev v tujino in sedaj ugotavljam, kaj naj z mojim avtom. Je starejši (Ford Focus 2005), vendar super ohranjen in ima pravkar opravljen tehnični pregled.
- prodaja (po pravici povedano se mi ne da s tem ukvarjat, ampak je na seznamu),
- prepis na družinskega člana,
- odjava iz prometa.
Nekako se najbolj nagibam k odjavi. Na forumu sem opazila neko staro temo s podobnim vprašanjem. Torej jaz grem lahko na upravno enoto, odjavim avto in deponiram tablice za to obdobje in to je to? Nato po vrnitvi avto lahko (če vžge ;) zopet prijavim?
Hvala vnaprej za pomoč.
FrRoSt ::
Nekaj takega! Samo ne vem, za koliko mesevev ti lahko deponirajo tablice!? In avto ne smeš imeti na kakšni javni površini.
Pokliči na upravno enoto informacije on vprašaj....
Pokliči na upravno enoto informacije on vprašaj....
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
FrRoSt ::
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
zobnik ::
prodaš ga, je 1.6 motor, če je cena nizka gre v 1 dnevu....če pa ceno nabiješ pol pa se dogaja da traja prodaja 1mesec+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reg./teh./zavarovanjeOddelek: Na cesti | 1518 (1018) | delavec44 |
» | Registracija / prepis vozila s pooblastilom? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26357 (10372) | johanblond |
» | Nakup novega vozila (in kasnejša prodaja starega)Oddelek: Na cesti | 1842 (1565) | profii |
» | Prepis avta (novi zakoni) in tenični pregled?Oddelek: Na cesti | 31643 (11360) | smacker |
» | Pretekla registracijaOddelek: Loža | 3125 (2798) | Nagi Bator |