Forum » Loža » Sodelavka, simpatija
Sodelavka, simpatija
Temo vidijo: vsi
majster123 ::
Ali je res neprimerno, da bi pisal eni lustni sodelavki? Res mi je vsec. Vem da ni profesionalno in da ce gre kaj narobe se pol vsak dan grdo gledas.
- zaklenil: BigWhale ()
tikitoki ::
Ce ti je delovno mesto pomembno, verjeno najboljse, da jo pustis pri miru. Se posebaj, ce ni izkazala zanimanja.
Matheus ::
Na tvojem mestu bi se najprej vprašal, kakšen odnos imata trenutno (sta pogosto skupaj, se zajebavata, se ti zdi, da je rada v tvoji bližini?). Če je vse to obkljukano, potem bi jo v živo s kakšno foro probal na pijačo povabit.
Sigurno ji pa nebi sporočila pisal, če se poznata. To je bedno. Samo moje mišljenje.
Sigurno ji pa nebi sporočila pisal, če se poznata. To je bedno. Samo moje mišljenje.
Pac, tam pa tam sva kaksno rekla v zivo. Drugace pa po Teamsih sva si mal sluzbeno pisala. Enkrat je izpostavila, da ful skrbim za sluzbo, da je vse kul, da je malo takih. Pac nekaj pohvalila. Pa nevem, vcasih mam feeling, da sem ji vsec, nisem pa ziher. Malo po pisanju, malo v zivo...
Ma nevem, res ni fajn ja, ker sva sodelavca.
Veš kako pravijo Angleži, don't shit where you eat.
Meh kr neki. Če se ujameta, zakaj pa ne? Ajde, če delata v istem prostoru bi znalo biti res neprijetno, sicer pa... Itak, pa že vsak drugi (govorim na pamet) menja šiht že na 4 leta ali manj.
majster123 je izjavil:
Pac, tam pa tam sva kaksno rekla v zivo. Drugace pa po Teamsih sva si mal sluzbeno pisala. Enkrat je izpostavila, da ful skrbim za sluzbo, da je vse kul, da je malo takih. Pac nekaj pohvalila. Pa nevem, vcasih mam feeling, da sem ji vsec, nisem pa ziher. Malo po pisanju, malo v zivo...
Imate kdaj kakšne teambuildinge, kjer je alkohol prisoten?
Drugače pa sam sodelavcem predlagaj, če greste kakšen petek/sobota zvečer mal v center pogledat. Če bodo ostali zavrnil ponudbo, ji lahko rečeš "ma greva sama na pir, boli te kurac". Če ona zavrne ji pa res še enkrat potem lahko napišeš, če je prepričana, da ne želi it.
Če ne pijete alkohola, povabi na kakšen hrib izlet. Milijon je idej.
Pri meni je delovalo :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matheus ()
Hvala:)
Naslednji tak event je sele decembra haha
Naslednji tak event je sele decembra haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: majster123 ()
matobeli ::
Zih maš rojstni dan. Ali pa si zadel bon za sosednji kafič. Nekej se zmisli pa povab sodelavce na pir.
Zimonem ::
Kelnarc pa bab iz šihta se ne vlač domov. Lohk se maš prou luštn z njimi , za razmerje je pa bolj ali manj recept za katastrofo.
FrRoSt ::
Ne samo, da se vpišeta v isti sindikat!
Tudi sindikalne teme naj skupaj predelata.
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Ales ::
Ma kake neumnosti tu preberem, da ne moreš verjet. Iščete izgovore in laži, da punco pod pretvezo spravite nekam ven, WTF. Pa to mora vsaki, ki nima IQ na nivoju deževnika, izgledati, kot da vas je 2 cm v hlačah. Katera bi mela opravka s takim tipom?
Kaj res mislite, da so punce tako zabite, da ne vedo, kam pes taco moli? In nobena, ampak nobena, noče omahljivega nesamozavestnega strahopetca.
Namesto tega naredi to: lepo živjo živjo, bla bla nekaj vsakdanjega, opazuješ govorico telesa, daš počasi vedeti, da ni služben pogovor, če je govorica telesa še vedno OK, ej, hodiš kaj v hribe / bi šla v kino / si za pijačo za vikend / jaz pa počnem to pa to bi šla zraven?
Ne bit lolek.
Če reče ne, lepo sproščeno nadaljuj pogovor, daj ji med vrsticami vedeti, da ni nobenega pritiska. Komot malo kasneje v pogovoru še enkrat vprašaš, v stilu a si zih da ne bi, če ti njena govorica telesa in odzivi pravijo, da nisi nadležen. Mogoče bo še sama tu kaj predlagala.
In če je še vedno "ne", lepo počasi zaključi pogovor, še vedno sproščeno in pusti punco totalno pri miru za naslednjih ne vem koliko mesecev. Ne bodi idiot. Seveda še naprej bodi ob kontaktih skrajno prijazen in komunikativen, kot da se nič zgodilo.
To je to.
Ne pa da si reva in iščeš izgovore, tako da še sama ne ve, ali ti je simpatična ali pa ji hočeš prodati paket zavarovanja. Đizs no.
Kaj res mislite, da so punce tako zabite, da ne vedo, kam pes taco moli? In nobena, ampak nobena, noče omahljivega nesamozavestnega strahopetca.
Namesto tega naredi to: lepo živjo živjo, bla bla nekaj vsakdanjega, opazuješ govorico telesa, daš počasi vedeti, da ni služben pogovor, če je govorica telesa še vedno OK, ej, hodiš kaj v hribe / bi šla v kino / si za pijačo za vikend / jaz pa počnem to pa to bi šla zraven?
Ne bit lolek.
Če reče ne, lepo sproščeno nadaljuj pogovor, daj ji med vrsticami vedeti, da ni nobenega pritiska. Komot malo kasneje v pogovoru še enkrat vprašaš, v stilu a si zih da ne bi, če ti njena govorica telesa in odzivi pravijo, da nisi nadležen. Mogoče bo še sama tu kaj predlagala.
In če je še vedno "ne", lepo počasi zaključi pogovor, še vedno sproščeno in pusti punco totalno pri miru za naslednjih ne vem koliko mesecev. Ne bodi idiot. Seveda še naprej bodi ob kontaktih skrajno prijazen in komunikativen, kot da se nič zgodilo.
To je to.
Ne pa da si reva in iščeš izgovore, tako da še sama ne ve, ali ti je simpatična ali pa ji hočeš prodati paket zavarovanja. Đizs no.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()
Vidim, da se eni res zabavate ja
Eh, nevem, pomoje si bom našel eno izven službe :D
Zgodovina sprememb…
mr_chai ::
@Majster 12,3 cm:
1) Najprej se pozanimaj kje živi
2) Zapelji se enkrat v večernih urah do njenega doma
3) Potrkaj ji na okno ob polnoči
4) Ko te bo videla bo takoj postala mokra in željna
Konec.
1) Najprej se pozanimaj kje živi
2) Zapelji se enkrat v večernih urah do njenega doma
3) Potrkaj ji na okno ob polnoči
4) Ko te bo videla bo takoj postala mokra in željna
Konec.
Hypathia ::
majster123 je izjavil:
Enkrat je izpostavila, da ful skrbim za sluzbo, da je vse kul, da je malo takih. Pac nekaj pohvalila.
Verjetno je bila samo kolegialno prijazna, verjetno je tudi že zasedena, ampak na pijačo jo lahko vseeno povabiš, med sodelavci ni to nič posebnega, in tam nevsiljivo potipaš kako in kaj, v službi taki pogovori niso primerni.
Bodi pa pripravljen na zavrnitev, da ne boš hodil okoli s surlo do tal še kak čas, in ne bo delo in sodelavci trpeli zaradi tvojih eskapad.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: tikitoki ()
@mr_chai
To bo 100 % vžgalo ja
Bi bila opcija to ja
To bo 100 % vžgalo ja
majster123 je izjavil:
Enkrat je izpostavila, da ful skrbim za sluzbo, da je vse kul, da je malo takih. Pac nekaj pohvalila.
Verjetno je bila samo kolegialno prijazna, verjetno je tudi že zasedena, ampak na pijačo jo lahko vseeno povabiš, med sodelavci ni to nič posebnega, in tam nevsiljivo potipaš kako in kaj, v službi taki pogovori niso primerni.
Bodi pa pripravljen na zavrnitev, da ne boš hodil okoli s surlo do tal še kak čas, in ne bo delo in sodelavci trpeli zaradi tvojih eskapad.
Bi bila opcija to ja
Zgodovina sprememb…
mojsterleo ::
Jaz furanje nekih privat odnosov na delovnem mestu močno odsvetujem.
Delam v timu kjer so ženske v večini in kljub mojim najboljšim močem, da se izogibam nekim flirtanjem in podobnih for, sem bil že tarča hudega besa in celo obtožen mobinga, dvakrat sem bil celo poklican na zagovor pred direktorja, kr je baba neko paniko zganjala da jo teram kot životinjo.
Tace stran! Če te baba poskuša šarmirati ignoriraj!
Privat zadeve počni zunaj službe. Ženske na delovnem mestu se ful dobro znajo delati žrtev tako da previdno.
Samo mojih pet centov.
Delam v timu kjer so ženske v večini in kljub mojim najboljšim močem, da se izogibam nekim flirtanjem in podobnih for, sem bil že tarča hudega besa in celo obtožen mobinga, dvakrat sem bil celo poklican na zagovor pred direktorja, kr je baba neko paniko zganjala da jo teram kot životinjo.
Privat zadeve počni zunaj službe. Ženske na delovnem mestu se ful dobro znajo delati žrtev tako da previdno.
Samo mojih pet centov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
Blinder ::
Ven jo povabi, pa boš takoj videl, če bo sprejela. Če bo sprejela ji bo jasno, da imaš neke dodatne ambicije z njo. Da bi pa ona zganjala škandal zaradi tega, ker si jo povabil ven, pa mogoče ne bo tako hudo. Punce so itak oblegovane s strani tipčkov na vseh korakih, nisi ne prvi ne zadnji sodelavec, ki jo je kdaj vabil ven.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
SambaShare ::
Ma kake neumnosti tu preberem, da ne moreš verjet. Iščete izgovore in laži, da punco pod pretvezo spravite nekam ven, WTF. Pa to mora vsaki, ki nima IQ na nivoju deževnika, izgledati, kot da vas je 2 cm v hlačah. Katera bi mela opravka s takim tipom?
Ne bit lolek.
To je to.
Strokovnjak za flirtanje pravi To kar pišeš je strel v koleno na delovnem mestu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matheus ()
mojsterleo je izjavil:
Sklepanje romanc na delovnem mestu ima svoje pomanjkljivosti, sploh če se slabo končajo, ima pa tudi prednosti. Človeka lahko opazuješ v njegovem naravnem okolju in interakciji z drugimi, časa za spoznavanje imaš na pretek, zato se zadeve lahko počasi razvijajo, kar pomeni manj nesporazumov in šuma v komunikaciji, zato je horuk pristop, ki ga OP predlagajo nekateri, imo nepotreben in celo škodljiv.
Kapitan Jack ::
Ne bit lolek.
To je to.
Vsaka cast. Jaz bi sicer uporabil v tekstu kaksne bolj "grde" besede, ampak ja. Top napisano in to je to. Kot bi bili v jebenem kindergartenu.
IL_DIAVOLO ::
Ce se niste ugotovili...vecino bab posebej lustnih je izjemno preračunljivih in dobro vejo, katerim se morajo slinit.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ce se niste ugotovili...vecino bab posebej lustnih je izjemno preračunljivih in dobro vejo, katerim se morajo slinit.
lasyvy ::
majster123 je izjavil:
Ali je res neprimerno, da bi pisal eni lustni sodelavki? Res mi je vsec. Vem da ni profesionalno in da ce gre kaj narobe se pol vsak dan grdo gledas.
Samo ena stvar: "Dont shit where you eat/sleep."
Ni vredno. Če te kariera v trenutni službi ne veseli in si pripravljen zamenjati, pa le izvoli.
Ampak možnosti, da se bo klaverno končalo (gledat eden drugega prisilno 8+ ur vsak dan ni vredu za zvezo, tudi, če ti rata) je več, kot, da bosta "srečen par".
Predstavljaj si, da si prisiljen, bivšo, sploh, če te je ona dala na nogo, gledati vsak dan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lasyvy ()
Scaramouche3 ::
majster123 je izjavil:
Vsi ki ti govorijo da ne, ker imaš službo, so papki.
Moja mat in fotr sta se tko spoznala in ona je men rekla da se je veliko poparčkal v službi, kar pogumno naprej!
Scaramouche3 je izjavil:
majster123 je izjavil:
Moja mat in fotr sta se tko spoznala in ona je men rekla da se je veliko poparčkal v službi, kar pogumno naprej!
To so bili drugi časi. Ne sanjaj o čem takem v kapitalizmu.
Sem vodilni kader v vseh kolektivih, v katerih sem bil zadnjih 30 let. Če bi izkoristil priložnost vsake golddigerice, ki pride mimo, bi menjal službo vsake 3 mesece.
In garantiram ti, da bi imel veliko slabšo službo in veliko bolj porazno ženo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lasyvy ()
mr_chai ::
Ženske, ki se dobro starajo so redke, zato si najdite raje kakšno mlajšo, pa pozabite na te 50-letne sodelavke
Scaramouche3 ::
Scaramouche3 je izjavil:
majster123 je izjavil:
To so bili drugi časi. Ne sanjaj o čem takem v kapitalizmu.
Sem vodilni kader v vseh kolektivih, v katerih sem bil zadnjih 30 let. Če bi izkoristil priložnost vsake golddigerice, ki pride mimo, bi menjal službo vsake 3 mesece.
In garantiram ti, da bi imel veliko slabšo službo in veliko bolj porazno ženo.
tukaj govorimo o modelu ki bi rad žensko,deluje da bi resno...
Ti si mogoče kot vodilni imel status in priložnosti, on nima!
Ni drugega, kot vzeti kar pride.
Ženske, ki se dobro starajo so redke, zato si najdite raje kakšno mlajšo, pa pozabite na te 50-letne sodelavke
Ne hvala. Saj sliši se dobro za fuk, so pa ekstra utrujajoče čez kakšen mesec ali dva. Ne se zapletat z mentalnim otrokom, mlajšim več kot 10 let. Saj so zabavne za v posteljo, vse ostalo je pa porazno, na koncu ugotoviš, da samega sebe poneumljaš, da bi bil "kompatibilien".
kovuty ::
mojsterleo je izjavil:
Samo mojih pet centov.
Se samo strinjam. Žensk je izven službe kolikor hočeš, zakaj bi si kompliciral življenje, če ne rabiš. @OP ti povem kaj se je pri meni zgodilo, zadeva niti ni bila tako neznosna, ok, ena težava je bila, da je bila 15 let mlajša, s takim dekletom nimaš kaj početi, kar je pa bilo veliko bolj annoying so bili pa mlajši sodelavci, ki so tudi ciljali nanjo.
Ko jim je enkrat potegnilo, da nimajo več kaj praskati okrog nje, niso tratili načinov, kako me očrniti pred šefi, preden je bilo karkoli javno znanega, so že začeli fovšijo zganjati kar je prišlo do PMja, ki me je direktno vprašal (k sreči prehitro, tako, da se mi ni bilo treba lagati).
Skratka, tudi, če med sabo nimata problemov, bojo drugi poskrbeli za njih. In tudi, če ti kaj uspe, bojo drugi poskrbeli, da ne bo.
Gospodični sem dal nogo in zamenjal službo. Sicer se je izkazala za eno najboljših odločitev mojega življenja, pizduni pa so v očeh starejših PMjev obveljali za "nezaupanja vredni" (po domače pizde) in te logike se držim še danes - če nekdo ni del kolektiva in ga sabotira v imenu svoje lastne koristi, ga odpustim po hitrem postopku. Niso pa vsi PMji dovolj ozaveščeni, da bi dojeli. Skratka, stran od nje, razen, če imaš dovolj alternativ za drugo službo.
mlajšim več kot 10 let. Saj so zabavne za v posteljo, vse ostalo je pa porazno, na koncu ugotoviš, da samega sebe poneumljaš, da bi bil "kompatibilien".
Se strinjam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kovuty ()
Tok je kratko življenje, polno stresa, zdaj se naj pa človek še sekira in sprašuje, če je vredno sodelavko zapecat? Samo akcija.
kovuty ::
FrRoSt ::
majster123 je izjavil:
Vidim, da se eni res zabavate ja
Eh, nevem, pomoje si bom našel eno izven službe :D
Glej!
Malo si napisal in težko ti je kaj pametnega odgovoriti na to, ker ni ozadja.
Če si samski in je punca simpatična in tudi samska lahko poskisiš, zakaj pa ne. Če sta skupaj v službi, se lahko zblizaš na 1000 in 1 način. Od majhnih pozornosti, kot so kavica ali kakšne majhne skladkarije, do kakšnih letnih abonmajev v drami ali gledališču. Neskončno možnosti. Kakšno kosilo ali malica skupej.... Oredpostavljam, da ni ravno neumna in da ti bo že namignila ali nakazala, kje je meja oz. kaj njej paše in kakšne interese ima. Ppskusiti ni greh, pravijo. Veliko bolje je poskusit in neuspeti, kakor niti ne poskusiti. Ker potem ne boš nikoli vedel.
Je pa tako. V službi si veliko časa in človeka lahko dobro spoznaš. Je pa to zelo delikatna zadeva. Nekaterim to, da sta skupaj tudi v službi ne predstavlja nobene ovire, nekaterim pa je to dejansko muka!
Vsekajor ti priporočam mehki pristop! Najdi kakšen izgovor in dobi njen email, potem pa ji na vsake toliko časa pošlješ kakšno šalo ali kaj podobnega... Zadeve bodo naprej tekle same
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Technics111 ::
Pofukaj kuzlo,če je dobra in če nuca kurac.
Če ne pa mi pošlji v zs njeno cifro bomo jo mi porihtali,pa ti slike oz filmček poslali, da boš lahko veselo drkal. ???
Če ne pa mi pošlji v zs njeno cifro bomo jo mi porihtali,pa ti slike oz filmček poslali, da boš lahko veselo drkal. ???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Technics111 ()
chucki ::
Rec ji, da bi popoldne se za njo poskrbel, tako kot skrbis za sluzbo Kdor jezika spara, fuka strada.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Technics111 je izjavil:
Pofukaj kuzlo,če je dobra in če nuca kurac.
Watafak :D Nena seri, bom jaz tebi poslal neki :)
d4vid ::
I live by one rule: No office romances, no way. Very messy, inappropriate... no. But, I live by another rule: Just do it... Nike.
- Michael Scott, The Office
Jaz iz izkušenj, se tega ne grem več. Preveč sranja, ko gre kaj narobe.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Všeč mi je sodelovka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14304 (10875) | Anney |
» | šefinjaOddelek: Loža | 5827 (4002) | hruske |
» | Spolno nadlegovanje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 42337 (37514) | Pyr0Beast |