Forum » Izdelava spletišč » PHP podpora na PC?
PHP podpora na PC?
dinacom ::
Hi.
Men zanima, kako se uštima php na osebnem računalniku, da se lahko web strani v php-ju lahko pravilno prikazujejo na PC. Npr. Ko odprem php dokumnet na disku, ki vsebuje obrazec za pošiljaneje komentarja, se mi prikažejo razne funkcije in ukazi. Appache in My Sql sta delovala vredu.
Hvala za pomoč.
Men zanima, kako se uštima php na osebnem računalniku, da se lahko web strani v php-ju lahko pravilno prikazujejo na PC. Npr. Ko odprem php dokumnet na disku, ki vsebuje obrazec za pošiljaneje komentarja, se mi prikažejo razne funkcije in ukazi. Appache in My Sql sta delovala vredu.
Hvala za pomoč.
dinacom ::
Sem že bil tam in pobral dol zip fajl pa tud inšaler.
Men zanima, kje v windowsih alih kje v tistih fajlih k pridejo v zipu naštimaš da deluje php.
Men zanima, kje v windowsih alih kje v tistih fajlih k pridejo v zipu naštimaš da deluje php.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 254577 (29242) | miko22 |
» | Posodobitev XAMPP komponentOddelek: Programiranje | 1296 (1016) | dreamtheater |
» | Sekvenca v ukazov v telnetuOddelek: Programiranje | 963 (816) | Kami |
» | Postavitev foruma v lokalnem omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 1277 (1233) | atlet |
» | Installacija WebPortala na DiskOddelek: Omrežja in internet | 1384 (1220) | Hux |