Forum » Omrežja in internet » Mikrotik chateau lte6 ax tezava z omrezjem
Mikrotik chateau lte6 ax tezava z omrezjem

dj_uro ::
Pozdravljeni,
Prosim za pomoc..
Slab mesec dni nazaj sem kupil lte ruter, povezal s telemachovo usim kartico in ga namestil na omaro. Prakticno vsak vecer izgubim dostop do interneta. Kje bi lahko bila tezava?
Trenutno ga testiram se doma, namenjen je pa na vikend, kjer mi mora zanesljivo delati. Zato sem tudi sel v relativno drag nakup…
Hvala za vse odgovore in nasvete
Prosim za pomoc..
Slab mesec dni nazaj sem kupil lte ruter, povezal s telemachovo usim kartico in ga namestil na omaro. Prakticno vsak vecer izgubim dostop do interneta. Kje bi lahko bila tezava?
Trenutno ga testiram se doma, namenjen je pa na vikend, kjer mi mora zanesljivo delati. Zato sem tudi sel v relativno drag nakup…
Hvala za vse odgovore in nasvete

vw-klub.si

dj_uro ::
Na vikendu najbolje lovi prav telemach. Testiram ga pa v Lj, kjer do izpada skorajda ne bi smelo priti..
vw-klub.si

Ales ::
Testiraj s SIM kartico drugega operaterja, da izločiš možnost, da bi bila težava v samem LTE routerju.
Če bo z drugo SIM delalo brez prekinitev, potem ostanejo le še možnosti: da je težava v sami SIM kartici; da je težava v omrežju na lokaciji; da je težava v omrežju operaterja kjerkoli.
Testiraj eno za drugim, pa boš odkril, kaj je kaj...
Edit: sem že hotel ves pameten napisat, da nisi povedal, kateri LTE router imaš, pa sem ugotovil, da si naslova teme nisem zapomnil za več kot 10s... eh, kot zlata ribica...
Če bo z drugo SIM delalo brez prekinitev, potem ostanejo le še možnosti: da je težava v sami SIM kartici; da je težava v omrežju na lokaciji; da je težava v omrežju operaterja kjerkoli.
Testiraj eno za drugim, pa boš odkril, kaj je kaj...
Edit: sem že hotel ves pameten napisat, da nisi povedal, kateri LTE router imaš, pa sem ugotovil, da si naslova teme nisem zapomnil za več kot 10s... eh, kot zlata ribica...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 74008 (15893) | Ulixes |
» | IP kamere na mobilni 4G povezavi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5525 (3573) | sloxl8 |
» | Galaxy S20 Plus-Ni omrežja-samo klic v siliOddelek: Mobilne tehnologije | 2271 (1961) | Clubraider |
» | Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11205 (6065) | Ahim |
» | Corrupted files - omrežje ne dela prav?Oddelek: Omrežja in internet | 2846 (1540) | Zvitor |