» »

Fedora Core 1

Fedora Core 1

2g00d4u ::

Mene zanima, če si je že kdo naložil Fedora Core1 Linuxe in kak se kaj obnasajo? Bral sem nekaj novic in pravijo da so bistveno hitrejši od RH 9, ki je res hudo pocasna...Kakšno je vaše mnenje...

Hvala

undefined ::

A so ISOti že dostopni preko uradne strani? Preko P2P se mi jih res ne da vleči. :)

dr.J ::

FC1 dela BP. OK, na prenosniku imam še mešanico beta3 in končne različice. ACPI kar v redu dela. Hitrost? Kakih drastičnih razlik nisem opazil. Izklopil sem vse nebodigatreba deamone, GUIja pa nisem še nič nastavljal. Je blo treba delat!

ISOti so seveda dosegljivi preko uradne spletne strani; prvi dan je šlo malo bolj počasi, imajo pa tudi par mirrorjev po Evropi.

toplakd ::

inštaliral včeraj zvečer,

brez vsakega problema usposobil apache, dns, mysql ipd

v glavnem dela super

lp dejan

Jaz sem ga tud dal čez noč nameščat...sedaj pa sn opravil vse nastavitve...men se zdi full hitrejsi od redhat 9...vsaj v grafičnem načinu...sedaj lahko celo divxe gledam...

Frgazor ::

ja zelo vredu je, samo ga laufam na masini z dial upom, pa mi ne uspe butaste soft motorole usposobit :) drugac sem jo pa fino potweakal in oklestil vse redhatovske navlake in res lepo frci.

sedaj pa mam en resn problem z temi linuxi!!!prej sem mel samo nadgrajene rh9 in je net lepo laufal. sedaj ko pa sem si jih dal na novo gor pa mi net ne laufa...napiše ifup (manjka ustrezen parameter) nevem sej pa je vse enako kot pri rh9...

mam 3com eterlink III isa mrezno in adsl modem callisto821...

kaj je mogoce mrezna kaj kriva ali v čem je preoblem????

hvala

dr.J ::

Vnesi enanke nastavitve kot si jih imel prej pa bo delalo.

Hoče zagnati mrežo, pa mu nekaj ne štima.

napsy ::

Fedora Core 1 ima napako pri programu 'network configuration tool'. Recimo za adsl ponudnike mores kot 'provider name' napisat ppp0 in ne ime ponudnika! Mogoèe tu tudi dr¾i za vse vrste povezave.

Sicer pa Fedoro uporabljam takoj ko je izsla. In brez problemov tudi nanj poganjam linux 2.6-test9.
"If you die, you die. But when you live you live. There is no time to waste."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: napsy ()

A se je že kdo poigraval z instalacij ALSA zvočnega sistema na tem linuxu...Če je komu uspelo mi naj prosim sporoči

Spet en problem z temi linuxi...sedaj pa z grafično kartico in to z geforce 4 mx 440... poskušal sem posodobiti gonilnike in ni šlo ker ne nardi modulov za kernel...če mi lahko kdo kako pomaga, prosim...

hvala!!

borchi ::

pa ti lepo razloži, zakaj ti ne naredi modulov, kajne?!

/var/log/nvidia-installer.log si prebral? v environment-u morš met tist IGNORE CC MISMATCH

export IGNORE_CC_MISMATCH="1"

dela?
l'jga

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
16215600 (10682) Eru
»

kak se vam zdi slackware

171302 (1090) AnubisOfDoom
»

linux na dvdju

301356 (909) Hux
»

RED HAT 9 - obupno počasen