Forum » Loža » Pokončni sesalec
Pokončni sesalec
alexxloow3 ::
Živijo!
Že nekaj časa iščem nek pokončni baterijski sesalec, pa me zanima vaše mnenje, katerega bi mi svetovali do 300€.
Kakšno mnenje imate za tega https://www.bigbang.si/bosch-bbs8213w-r...
Spar ima ta tega istega akcijo, da je 300€ + lahko izkoristim kupon 10% off. Tako da bi bila cena 270€
Že nekaj časa iščem nek pokončni baterijski sesalec, pa me zanima vaše mnenje, katerega bi mi svetovali do 300€.
Kakšno mnenje imate za tega https://www.bigbang.si/bosch-bbs8213w-r...
Spar ima ta tega istega akcijo, da je 300€ + lahko izkoristim kupon 10% off. Tako da bi bila cena 270€
HotBurek ::
Spar ima ta izdelek na spletu? Kje?
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
msjr ::
Moje mnenje je da je vsak baterijski sesalec v tem cenovnem rangu stran vržen denar. Sem sprobal kar nekaj sesalcev različnih znamk in vsi so pobrali svinjarijo šele v turbo mode-u, kjer običajno delajo okoli 10, potem pa jih je treba polnit. Pa mačje/pasje dlake je treba vsak teden ven vlečt in podobna sranja. Če rabiš sesalec za tako malo kakšne drobtine posesat, potem vzemi kaj cenejšega, bo čisto dobro posesalo. Resne [pokočne, baterijske] zadeve se začnejo nad 450 eur (da ne omenjam znamke da mi ne bo kdo rekel da sem pendejo).
Ganon ::
Moje mnenje je da je vsak baterijski sesalec v tem cenovnem rangu stran vržen denar. Sem sprobal kar nekaj sesalcev različnih znamk in vsi so pobrali svinjarijo šele v turbo mode-u, kjer običajno delajo okoli 10, potem pa jih je treba polnit. Pa mačje/pasje dlake je treba vsak teden ven vlečt in podobna sranja. Če rabiš sesalec za tako malo kakšne drobtine posesat, potem vzemi kaj cenejšega, bo čisto dobro posesalo. Resne [pokočne, baterijske] zadeve se začnejo nad 450 eur (da ne omenjam znamke da mi ne bo kdo rekel da sem pendejo).
Naštej modele sesalcev, ki si jih uporabljal. Ker tvoj opis ustreza plastiki za par deset evrov. Če pod "resne" šteješ pregrešno dragi Dyson, ti lahko povem, da jih je konkurenca že lep čas nazaj stisnila v kot. Enako, kot bi za robotskega priporočal irobota. Konkurenca nanje kaže s prstom in se hihita.
En primer "resnega" sesalca, ki se ga splača imeti v ožjem izboru:
https://global.dreametech.com/products/...
Tistega boscha jaz ne bi kupil nikoli. Že to, da nikjer ne najdeš podatka o moči, je dovolj zgovorno.
c3p0 ::
Makita za 45 EUR in obstoječe LXT baterije. Če je zmanjka (imam po 5Ah, je ne), menjaš in greš dalje. Kaj naj rečem, vse potegne, nima pa laserskega skeniranja za količino svinjarije ipd, je nedikriminoren, vedno gre na polno.
msjr ::
Naštej modele sesalcev, ki si jih uporabljal. Ker tvoj opis ustreza plastiki za par deset evrov. Če pod "resne" šteješ pregrešno dragi Dyson, ti lahko povem, da jih je konkurenca že lep čas nazaj stisnila v kot. Enako, kot bi za robotskega priporočal irobota. Konkurenca nanje kaže s prstom in se hihita.
En primer "resnega" sesalca, ki se ga splača imeti v ožjem izboru:
https://global.dreametech.com/products/...
Tistega boscha jaz ne bi kupil nikoli. Že to, da nikjer ne najdeš podatka o moči, je dovolj zgovorno.
Se stinjam, tale dreametech zgleda super, tudi specifikacije so odlične. Če ne bi že kupil stisnjenca v kot bi po moje izbral tega. Žal nisem vedel za to - bo pa kdo drug za mano. Ampak moj point si pa poudaril, kar je na trgu tam okoli 300 eur je moreless šrot ki se ga je treba izogibat. Žal sem mislil da bom kaj naredil z modeli kot so Philips (PowerPro), Hoover (podoben kot Onepwr) pa tudi re-brandanimi kitajci - Orfeld (amazon.de). Vsi ti modeli so bili pred par leti glih v tem rangu (razen Orfelda ki je bil cenejši a zanič in sem ga pred kratkim podaril, ker to je samo za v smeti).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: msjr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup pokončnega sesalca (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12171 (833) | Lonsarg |
» | Kateri sesalnik?Oddelek: Loža | 7177 (1194) | Rias Gremory |
» | Kakšen stoječi baterijski sesalec (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16286 (15256) | MaticKregar |
» | Pokončni sesalnik - izkušnjeOddelek: Loža | 30166 (15867) | Bantani |
⊘ | Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 149632 (69314) | perci |