» »

Je možno zavarovanje podaljšati prej?

Je možno zavarovanje podaljšati prej?

permit ::

Zaradi novega stalnega naslova bi verjetno moral menjati prometno. Ker pa čez 2 meseca podaljšujem avto zavarovanje, me zanima ali lahko zavarovanje že prej podaljšam, da ne rabim dvakrat menjati prometno v 2 mesecih?
  • spremenilo: permit ()

wcpapir ::

Mesec dni prej lahko podaljsas.

Assass1n ::

Verjetno je nek rok menjave dokumentov, glede, da naslov na prometni ni ravno življenskega pomena se mogoče lahko en mesec prešvercaš, tako kot je pred mano zapisal lahko to urejaš "šele" en mesec preden ti preteče.
Jaz sem imel tri leta na zavarovalni polici napačno registersko in, ko sem jim omenil so rekli eh važno da je VIN pravi... :)

Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

starfotr ::

Polico ti pošljeji ali natisnejo novo, z novim naslovom in isto št. police.

Ribicija ::

Če boš imel v prometni stari naslov ni problem. Pomembno je, da so osebni dokumenti izdani na pravi naslov, prometna to ni.

starfotr ::

A lahko nehaš zavajat?

Zanima me v koliko dneh in katere osebne dokumente moram zamenjati ob spremembi osebnega imena?

Zamenjati morate naslednje osebne dokumente: Osebno izkaznico in potni list najkasneje v 30 dneh, orožne listine v 8 dneh, prometno dovoljenje v 15 dneh, vozniško dovoljenje v 30 dneh po nastali spremembi podatkov.

https://e-uprava.gov.si/podrocja/osebni...

Assass1n ::

Osebnega imena... če bi bil jaz v tvojih čevljih bi vprašal na najbližjih tehičnih pregledih.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

N0t0ri0us ::

Čelik v Škofji loki ti podaljša preko spleta, dokumente dobiš po pošti in po mailu.
In pa dobiš še zelo ugodne cene

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tehnični pregled vidijo tudi na državni meji

Oddelek: Na cesti
322457 (1674) Likalnik
»

Dovoljenje za vožnjo tujega vozila

4234077 (32511) SG_101
»

Nakup rabljenega vozila - katere dokumente potrebujem?

1411092 (10628) Valvoline
»

Nova vozniška dovoljenja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14621574 (15402) Relanium

Več podobnih tem