Forum » Zvok in slika » zvok na netu ne deluje
zvok na netu ne deluje
dejco_h ::
zdravo folk mam en nenaveden problem in sicer ta da mi na netu(24ur youtube....) zvok soloh ne dulje če pa pogledam kak film ali dam kako muziko na winamp(če sploh še kdo dela to hehe) pa zvok deluje normalno...najhuje je to da mi je pred okoli 40 min delalo vse kot je treba pol sem pa šel igra CSGO in ko sem izklopil slušalke mi zvok na netu ni več deloval any help???
d4vid ::
Se zavedaš, da je forum skupnost, ki si pomaga med seboj?
Jutri, čez 2 meseca ali pa čez par let se bo našla oseba z enakim problemom kot ti. In ti, namesto da bi tej osebi že vnaprej pomagal in napisal, kje je bil problem, raje odgovoriš z "že rešeno".
Jutri, čez 2 meseca ali pa čez par let se bo našla oseba z enakim problemom kot ti. In ti, namesto da bi tej osebi že vnaprej pomagal in napisal, kje je bil problem, raje odgovoriš z "že rešeno".
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
NuMaN ::
kixs ::
Lahko je imel za internet brskalnik izklopljen zvok. Nastavitev zvoka lahko nastavis za poljubno aplikacijo. Tako je verjetno po pomoti nekako vklopil recimo mute za Chrome (ni napisal kateri brskalnik).
Recimo:
Recimo:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kurjenje po 22:00 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11938 (7548) | matobeli |
» | Nakup integriranega ojacevalcaOddelek: Zvok in slika | 10047 (8240) | CMpunk |
» | Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 32734 (24156) | Ziga Dolhar |
» | Odkrito 47. Mersennovo praštevilo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8706 (6466) | jype |
» | Grejo poredni v pekel?Oddelek: Problemi človeštva | 2529 (63) | undefined |