Forum » Mobilne tehnologije » stari android - ne morem se povezat na internet
stari android - ne morem se povezat na internet
Jasnaaaa ::
ima android sony experia Z5 compact (7.1.1.), ga rabim, vendar občasno
ne morem se več povezati na internet v zadnjih nekaj dneh: več stvari je lahko:
star android 7.1.1., ki ga sedaj brez interneta ne morem nadgradit in tudi ga ne bi znala
notri je bila stara sim kartica predplačniška (grčija), nazadnje polnjena cca 15 mes nazaj, ampak lahko sem se normalno priklopila na domski internet, ko sem rabila telefon, mogoče je ta teden kartica bila deaktivirana?
sedaj sem zamenjala z novo sim kartico slovensko in stare APN zbrisala in naložila nov APN novega operaterja za internet - na sim imam podatke, na telefonu je aktiviran prenos podatkov, vendar še vedno ne morem se povezati na internet
nasvet?
ne morem se več povezati na internet v zadnjih nekaj dneh: več stvari je lahko:
star android 7.1.1., ki ga sedaj brez interneta ne morem nadgradit in tudi ga ne bi znala
notri je bila stara sim kartica predplačniška (grčija), nazadnje polnjena cca 15 mes nazaj, ampak lahko sem se normalno priklopila na domski internet, ko sem rabila telefon, mogoče je ta teden kartica bila deaktivirana?
sedaj sem zamenjala z novo sim kartico slovensko in stare APN zbrisala in naložila nov APN novega operaterja za internet - na sim imam podatke, na telefonu je aktiviran prenos podatkov, vendar še vedno ne morem se povezati na internet
nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1354586 (3676) | bosmla |
» | Podatkovni prenos (mobilno omrežje)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1336 (344) | Domen87 |
» | telefon sony xperia Z3 in Z5 compact - nadgradnjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1146) | bf4ed |
» | "Group messaging" opcija v Android MessagesOddelek: Mobilne tehnologije | 1107 (981) | dprc |
» | Prihaja novi Android OOddelek: Novice / Android | 12197 (8443) | MrStein |