Forum » Loža » Bluetooth težave: telefon in tablica
Bluetooth težave: telefon in tablica
yansek ::
Pozdravljeni
Imam Huawei telefon, ki ga brez težav povezujem z brezžičnimi slušalkami.
Mnogo težav pa imam pri povezovanju twlefona s tablico (Lenovo tab M10) pa res ne vem zakaj.
Neštotokrat sem poskušal tudi na novo seznanitev napravi kjer na obeh potrdim kodo, pa spet nič
.
Iz meni neznanega razloga napravi stežka povežem.
Imam Huawei telefon, ki ga brez težav povezujem z brezžičnimi slušalkami.
Mnogo težav pa imam pri povezovanju twlefona s tablico (Lenovo tab M10) pa res ne vem zakaj.
Neštotokrat sem poskušal tudi na novo seznanitev napravi kjer na obeh potrdim kodo, pa spet nič
.
Iz meni neznanega razloga napravi stežka povežem.
S telefonom imam povezavo s UniFi omrežjem preko Wi-Fi povezave (deluje preko SIM kartice) z njo se preko "Osebne dostopne točke" povežem npr s tablico in imam tako povezavo z internetom še na tablici.
Težave nastopijo ko ali na telefonu ali na tablici vključim Bluetooth (za povezavo brezžičnih slušalk). Takrat se začenjajo težave in izpadi.
Težave nastopijo ko ali na telefonu ali na tablici vključim Bluetooth (za povezavo brezžičnih slušalk). Takrat se začenjajo težave in izpadi.
MIHAc27 ::
bluetooth pač. Žena ima podoben problem z slušalkami. Jih proba sin na svojem telefonu pa vedno delajo.
Lahko, da je problem v razliki standardov. Mogoče posodobi obe napravi na max, če še nista?
Lahko, da je problem v razliki standardov. Mogoče posodobi obe napravi na max, če še nista?
Opkow ::
2,4 GHz WiFi in BT sta na zelo podobni frekvenci in se motita med sabo. Posledično pride do zelo nizkih hitrosti interneta, da pride do izpadanja.
Če imaš možnost pojdi na 5 GHz WiFi.
Če imaš možnost pojdi na 5 GHz WiFi.
Med Wi-Fi razpoložljivimi omrežji je UniFi ki pa ima 2,4 GHz.
Do drugih Wi-Fi omrežij pa nimam dostopa.
Do drugih Wi-Fi omrežij pa nimam dostopa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja wifi: mesh ali zmogljivejši router (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6401 (5343) | Lonsarg |
» | Kateri AP (access point)?Oddelek: Kaj kupiti | 4160 (2107) | ToniT |
» | Kako "prevladati" z svojim WIFI omrežjem čez sosedove? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10392 (7919) | djabi |
» | Boljši router ali mesh wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 5310 (4493) | m0LN4r |
» | Google pripravil novi OnHubOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13208 (10144) | CaqKa |