Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Ericssonom T610
Težave z Ericssonom T610
Sergio ::
Okej, danes ves vesel domov prinesem svoj novi mobilnik, in nato s kislim občutkom v ustih ter pekočim občutkom v riti ves depresiven ugotovim naslednje:
1) SMS sporočila, shranjena na SIM kartici, se na T610 _ne_ prikažejo -- na vseh drugih telefonih pa se.
2) Ko sem iz R520m preko bluetootha prenesel ves imenik na T610, so se res prenesli vsi podatki -- a nekaterih stvari enostavno ne morem spremeniti. Če sem lahko na R520m vpisal poleg imena tudi "Company name" ter "Company phone #", te podatke T610 tudi prikaže -- spremeniti jih pa ne morem.
Ali jaz delam kaj narobe? Saj bi klical Svemo, ampak jih do ponedeljka ne bo v podjetju. Pa raje prej še vas pobaram :)
1) SMS sporočila, shranjena na SIM kartici, se na T610 _ne_ prikažejo -- na vseh drugih telefonih pa se.
2) Ko sem iz R520m preko bluetootha prenesel ves imenik na T610, so se res prenesli vsi podatki -- a nekaterih stvari enostavno ne morem spremeniti. Če sem lahko na R520m vpisal poleg imena tudi "Company name" ter "Company phone #", te podatke T610 tudi prikaže -- spremeniti jih pa ne morem.
Ali jaz delam kaj narobe? Saj bi klical Svemo, ampak jih do ponedeljka ne bo v podjetju. Pa raje prej še vas pobaram :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
ToniT ::
Pa imaš v Imenik->Možnosti->Informacije o osebi kljukico pri Podjetje?
Za SMS - si pogledal na arhiv SIM?
Za SMS - si pogledal na arhiv SIM?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
ToniT: lahko malo bolj na široko tole o arhivu SIM? ;-)
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
jRk0 ::
na 7650 naprimer:
mas sporocila in ni nikjer pod prejeto pa nic, pol pa mas se en meni v tisti glavni mapi kjer najdes sporocila na sim...
ce to kaj pomaga sploh:)
pomoje ma sporocila iz sim tudi, ampak so bolj skrita. isto kot je imenik na simu :)
mas sporocila in ni nikjer pod prejeto pa nic, pol pa mas se en meni v tisti glavni mapi kjer najdes sporocila na sim...
ce to kaj pomaga sploh:)
pomoje ma sporocila iz sim tudi, ampak so bolj skrita. isto kot je imenik na simu :)
You fuck up once, you loose two teeth.
ToniT ::
Mislil sem to, kar je napisal Jabe, ampak kot kaže ni to problem. Sem preveril zadevo doma in mi dela isto. Če dam sim kartico z Motorole v moj T610, mi pokaže samo en SMS pod arhivo, čeprav jih je tam več. Na http://www.myt610.net/ pravijo, da je verjetno napaka v firmware. Sergio, če ti bo uspelo zadevo rešiti, prosim povej.
jabe ::
Nekomu je pomagalo tole:
1) ask someone to send you a text on your t610
2) choose that text and go to options
3) choose the option of saving it to the sim card
4) go to the sim archive now, u should have all your sim card messages, with this new message you saved.
našla na esato.com
veliki večini to ni pomagalo, nekomu pa je le. vredno poskusiti
1) ask someone to send you a text on your t610
2) choose that text and go to options
3) choose the option of saving it to the sim card
4) go to the sim archive now, u should have all your sim card messages, with this new message you saved.
našla na esato.com
veliki večini to ni pomagalo, nekomu pa je le. vredno poskusiti
Naka ... ni pomagalo. Izgleda da je res en bug v firmwaru.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 18087 (4796) | Malcolm_Y |
» | Ima kdo za posodit kabel za Samsungov telefonOddelek: Strojna oprema | 2000 (1652) | Hayabusa |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41082 (19202) | Jazzie |
» | Teme, melodije, ozadja,... za sony ericsson t610 zastonj kje in kakoOddelek: Mobilne tehnologije | 3343 (3107) | denis4 |
» | Kraja mobilne identitete (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 11064 (11064) | jc |