» »

Zapiranje ulice ob snemanju - ali moram to upoštevati?

Zapiranje ulice ob snemanju - ali moram to upoštevati?

iso2000 ::

Danes sem se sprehajal po naši prestolnici in sem naletel na situacijo, ko sem moral počakati, da so nekaj posneli, nato pa je nek varnostnik (v oranžnem plašču - predvidevam , je bila to njegova funkcija) milostno pokazal da lahko nadaljujem pot in zraven še skupina ostalih sprehajalcev. Sama po sebi se mi ta zadeva ne zdi grozna, me pa zanima, če imajo sploh pravico meni omejevati gibanje po ulici? Ali ima tisti varnostnik pravico, da ureja kdaj bom lahko šel naprej? Ali pa bi jaz (če bi bil zelo zaj*) mirno nadeljeval svojo pot pa naj pač še enkrat snemajo?
Kako je s tem?

LP

undefined ::

> li pa bi jaz (če bi bil zelo zaj*) mirno nadeljeval svojo pot pa naj pač še enkrat snemajo?

Drugič poskusi, pa boš videl. :)

sash ::

če imajo dovoljenje od nevem-kakega organa da lahko zaprejo cesto in jo lahko in se nemoreš pritoževat, če ga pa nimajo pa .... >:D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Ice: A da me potem cel kombi filmarjev lovi po ljubljani?:D Pa že rajši počakam minutko ali dve...

undefined ::

Mislim, to je tipični primer nestrpnosti do drugih ljudi. V smislu: "Kaj si pa oni dovolijo, da kar cesto zaprejo, kjer jest hodm vsak dan?!" In na žalost je tega čedalje več. :\

boom-bar ::

Tuki ni nobene nestrpnosti sam vprašanje.
Legalizirajte mehke droge!!!

nojus ::

prejsni teden sem se z deklco sprehajal mal okoli boh. jezera. in kar naenkrat redar??? Pride do naja in reče, če greva lahko bolj potiho skozi predel 200m, ker italijani snemajo en film.

In sva šla (bol potiho :) )

ps: žal ni bil xxx:D
sovražim Gargamela.

bradek ::

Občina upravlja z cestami in od njih je potrebno dobit dovoljenje za zaporo. Ce dobis potem imas pac od-do pravico zapreti tist del ceste in posneti svoje.

Seveda se vse placa :)

Ice: Kakšna nestrpnost? Res ne vem s čim sem izrazil nestrpnost?! Postavilsem vprašanje in nič drugega. Če ne bi bil nestrpen in bi natančno prebral moj prvi post, bi lahko prebral da me stvar ni prav hudo zmotila!
LP

sketch ::

IceMan, nehaj izzivati, iso2000, ti pa ignoriraj provokacije. Ker če bo flamewar, bom brisal/zaklenil.

lp
s.
Adapt and overcome.

Marjan ::

> prejsni teden sem se z deklco sprehajal mal okoli boh. jezera. in kar naenkrat redar??? Pride do naja in reče, če greva lahko bolj potiho skozi predel 200m, ker italijani snemajo en film.

Hehe, to sem šel pa tudi jaz mimo.

Notri v jezeru so imelu en goreš križ, pa barko s katere se je kadilo in en dedek mraz je okol skakal, promet so ustavljali in kazali pot pa gasilci :\ :D

Avenger ::

Sketch, Iceman ne izziva - jaz sem dobil isti občutek ob branju prvega posta... čeprav mogoče res ni bilo tko mišljeno.

Upam, da bo film dober. :D
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

nicjasno ::

Mogoce malo off topic...

Ampak upanje da bo film dober je jalovo. Dokler nebodo naredili slovenskega filma, ki bo malo vec kot le skupek nepovezanih zgodbic, zal ne bo nic s tem. Je se kdo to opazil? Noben slovenski film nima neke jasne zgodbe.

Zadnjic sem poslusal po radiu reklamo za nek nov film, in sem razumel, da se v filmu gre o spletkah, mafiji, zavisti... ipd, nisem pa zasledil, da bi rekli npr. film je zgodba fanta ki mora resit svojo punco iz krempljev nepridipravov (samo za primer). Pubeci ki pisejo scenarije si zmisljujejo krneki v imenu umetnosti.

Se opravicujem ce sem prevec off topic zatezil :D

Tomi ::

Mene osebno ne moti, če kdo zapre za kakšno uro ulico, ker ponavadi ta ni edina, in nujno potrebna za mojo eksistenco.

Me pa ponavadi motijo varnostniki, ki se obnašajo, kot da so lastniki le-te, in to jim ponavadi tudi na prefinjen (beri: ciničen) način povem. Doslej še nisem imel težav.
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tuji filmi s prizori, posnetimi v Sloveniji

Oddelek: Sedem umetnosti
163817 (3316) Vanich
»

Policijska zaustavitev brez utemeljenega razloga (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7114319 (5019) Yugos
»

Čistilne akcije po Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8212805 (9808) Highlag
»

tuji jezik...katerega se naučiti?

Oddelek: Šola
202674 (1739) bmen
»

SLOVENIJA : HRVAŠKA -> vaša pričakovanja?

Oddelek: Loža
251223 (902) Xgeneration

Več podobnih tem