» »

Tipkovnica laptop

Tipkovnica laptop

Quantum ::

Pozdrav,

imam laptop star cca. 2. meseca znamke Onda Oliver 2. Danes mi je nehala delovati tipkovnica na prenosniku. Cca. 2 tedna nazaj sem naredu UPGRADE na windows 11. Kaj bi lahko bila težava? Sem šel preverjati gonilnike. Vse izgleda BP. Preveril sem tudi same konektorje na prenosniku znotraj matične plošče. Ko priklopim usb tipkovnico in miško deluje normalno.

Hvala vse za odgovore.

Lp Q

mat xxl ::

Garancija, kak laptop pa je to, še nikoli slišal ......, da ni tega tipa ?

https://vm.tiktok.com/ZGJuSgQwp/

Runner71 ::

Pa kaj tukaj sprašuješ...2. mesca star prenosnik je v garanciji, pokliči in nesi na servis....tudi če je polit drugje ne boš našel tipkovnice za tak No NAME zadevo...

Quantum je izjavil:

Pozdrav,

imam laptop star cca. 2. meseca znamke Onda Oliver 2. Danes mi je nehala delovati tipkovnica na prenosniku. Cca. 2 tedna nazaj sem naredu UPGRADE na windows 11. Kaj bi lahko bila težava? Sem šel preverjati gonilnike. Vse izgleda BP. Preveril sem tudi same konektorje na prenosniku znotraj matične plošče. Ko priklopim usb tipkovnico in miško deluje normalno.

Hvala vse za odgovore.

Lp Q

Runner71 je izjavil:

Pa kaj tukaj sprašuješ...2. mesca star prenosnik je v garanciji, pokliči in nesi na servis....tudi če je polit drugje ne boš našel tipkovnice za tak No NAME zadevo...

https://ondatlc.com/onda-oliver-2-sl/ preveri navodila in kliči.... sicer pa čudno da tipkovnica ne delujke, če se prenosnik prižge s tipko na tipkovnici...

Quantum je izjavil:

Pozdrav,

Hvala vse za odgovore.

Lp Q

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Runner71 ()

bbbbbb2015 ::

Runner71 je izjavil:

Iz tega bo malo do nič. Kot prvič, verjetno ga bodo obtožili polivanja, če pa to ne, pa bodo rekli, da je to laptop, narejen za Windows 10 in ne 11. Garancijo si lahko zatakne nekam.

zajtam123 ::

uveljavljaj garancijo

Riff ::

jst tud pravim kar nazaj nesi imaš garnacjio

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik onda

Oddelek: Operacijski sistemi
91356 (991) Scorpy84
»