Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica laptop
Tipkovnica laptop
Quantum ::
Pozdrav,
imam laptop star cca. 2. meseca znamke Onda Oliver 2. Danes mi je nehala delovati tipkovnica na prenosniku. Cca. 2 tedna nazaj sem naredu UPGRADE na windows 11. Kaj bi lahko bila težava? Sem šel preverjati gonilnike. Vse izgleda BP. Preveril sem tudi same konektorje na prenosniku znotraj matične plošče. Ko priklopim usb tipkovnico in miško deluje normalno.
Hvala vse za odgovore.
Lp Q
imam laptop star cca. 2. meseca znamke Onda Oliver 2. Danes mi je nehala delovati tipkovnica na prenosniku. Cca. 2 tedna nazaj sem naredu UPGRADE na windows 11. Kaj bi lahko bila težava? Sem šel preverjati gonilnike. Vse izgleda BP. Preveril sem tudi same konektorje na prenosniku znotraj matične plošče. Ko priklopim usb tipkovnico in miško deluje normalno.
Hvala vse za odgovore.
Lp Q
mat xxl ::
Garancija, kak laptop pa je to, še nikoli slišal ......, da ni tega tipa ?
https://vm.tiktok.com/ZGJuSgQwp/
https://vm.tiktok.com/ZGJuSgQwp/
Runner71 ::
Pa kaj tukaj sprašuješ...2. mesca star prenosnik je v garanciji, pokliči in nesi na servis....tudi če je polit drugje ne boš našel tipkovnice za tak No NAME zadevo...
Pozdrav,
Hvala vse za odgovore.
Lp Q
Pa kaj tukaj sprašuješ...2. mesca star prenosnik je v garanciji, pokliči in nesi na servis....tudi če je polit drugje ne boš našel tipkovnice za tak No NAME zadevo...
https://ondatlc.com/onda-oliver-2-sl/ preveri navodila in kliči.... sicer pa čudno da tipkovnica ne delujke, če se prenosnik prižge s tipko na tipkovnici...
Pozdrav,
Hvala vse za odgovore.
Lp Q
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Runner71 ()
bbbbbb2015 ::
Iz tega bo malo do nič. Kot prvič, verjetno ga bodo obtožili polivanja, če pa to ne, pa bodo rekli, da je to laptop, narejen za Windows 10 in ne 11. Garancijo si lahko zatakne nekam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ondaOddelek: Operacijski sistemi | 1356 (991) | Scorpy84 |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1669 (1386) | nsa_ag3nt |
» | Tipkovnica ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2731 (2452) | theseven |
» | spremenjanje tipk na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1582) | dragoneye89 |
» | Kako dati RAM v laptop (prenosnik)Oddelek: Strojna oprema | 5462 (4323) | Pyr0Beast |