» »

Kuža rekacija & žvižgan Mozart

Kuža rekacija & žvižgan Mozart

Lowink ::

Posebno-normalna vez obstaja, nova neprepoznavna reakcija, repek šiba kot ponavadi, proces crklanja se pospeši, višji toni so imeli večji upliv, je hotu povedat shut up ali kaj drugega?
  • odbrisal: bluefish ()

mRhcPf ::

mogoče je hotel vivaldija (štirje letni časi) in ne mozarta (mala nočne skladba)?

Tednski frend je, vodenje statistike je oteženo. Smrtna pojstla & vivaldi je faill ;)

FireSnake ::

Lahko nekdo razloži o čem teče beseda?
Jaz sem povsem zmeden.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Lahko nekdo razloži o čem teče beseda?
Jaz sem povsem zmeden.

There is a dog and there is snake, znata tulit v rog, nov način tuljenja v rog je otežen zaradi frekvence uporabe roga.

Ales ::

Če prav razumem iščeš predloge kaj žvižgat da te nebo naslednji teden toti pes vgrizno? :D

Ales je izjavil:

Če prav razumem iščeš predloge kaj žvižgat da te nebo naslednji teden toti pes vgrizno? :D

Kužki izkazujejo pravi pomen kužkov..
Niste resni, poizkus razumevanja kužkov prelagate iz dnevnega reda na več mesečin dogodek, to vsi veju. A res neimamo nobenga pozbnavalca kuškov?

mojsterleo ::

Priporočam Wagner.

c3p0 ::

Mozart dokazano začasno dvigne IQ, sam sem psa v osnovni šoli po 2h mocarta poslal, da mi je rešil test matematike.

mRhcPf ::

ja, samo naš pes pa ni kaj preveč pameten, je ves čas poslušal vivaldija, pa še vedno v šahu izgubi 5:3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pes ugrizne deklico, mati nahruli lastnico in dobi kazen? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
96295138 (18721) zimurg
»

Take živalske (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13922057 (12085) TineR

Rog (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19839356 (32330) kuglvinkl
»

Nakup novega/rabljenega avtomobila

Oddelek: Na cesti