Forum » Loža » Spletne strani
Spletne strani
Banza ::
Živjo.
Začel sem z delom v proizvodnji in sicer delam v tovarni elektromotorjev. To sicer ni iz moje prvotne šole oz.šolal sem se na drugem področju kot trenutno delam. Delam na brizganju(kovinski del mi plastika zalije) in povsod. Ker bi rad postal v delu čimboljši me zanima ali obstaja kaka spletna stran,yt kanal karkoli na temo proizvodnje elektromotorjev.
Hvala za pomoč.
Začel sem z delom v proizvodnji in sicer delam v tovarni elektromotorjev. To sicer ni iz moje prvotne šole oz.šolal sem se na drugem področju kot trenutno delam. Delam na brizganju(kovinski del mi plastika zalije) in povsod. Ker bi rad postal v delu čimboljši me zanima ali obstaja kaka spletna stran,yt kanal karkoli na temo proizvodnje elektromotorjev.
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajska bo omejila izvoz tehnologije za magnete iz redkih zemeljOddelek: Novice / Ostale najave | 11383 (5080) | Mr.B |
» | Elektromotorji v avtomobilihOddelek: Znanost in tehnologija | 5170 (3598) | Spock83 |
» | Kvalitetno gradivo za elektrotehnikoOddelek: Šola | 4842 (3896) | BivšiUser2 |
» | Katere aparate gorenje dela in katere prepakira?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2861 (2399) | balocom |
» | Začetek proizvodnje Tesla Roadsterja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10705 (7430) | WarpedGone |