Forum » Mobilne tehnologije » Id4 android wireless
Id4 android wireless
deltacqb ::
Zdravo,
na službenem avtomobilu ne morem povezati android avto brezžično. Vedno se mi prikaže obvestilo: "Vaše prenosne naprave žal ni bilo mogoče povezati". Pred tem napiše, da je mogoče, da bom moral narediti autorizacijo na telefonu. Telefon je Xiaomi 12 in je povezan z avtomobilom preko BT. Prav tako Apple car play deluje brez težav.
Se mi zdi, da je potrebno nekaj nastaviti v telefonu, verjetno neka banalna stvar. Če ima kdo kakšen nasvet (korak za korakom prosim, ker je nastavitev v telefonu en kup) se priporočam.
na službenem avtomobilu ne morem povezati android avto brezžično. Vedno se mi prikaže obvestilo: "Vaše prenosne naprave žal ni bilo mogoče povezati". Pred tem napiše, da je mogoče, da bom moral narediti autorizacijo na telefonu. Telefon je Xiaomi 12 in je povezan z avtomobilom preko BT. Prav tako Apple car play deluje brez težav.
Se mi zdi, da je potrebno nekaj nastaviti v telefonu, verjetno neka banalna stvar. Če ima kdo kakšen nasvet (korak za korakom prosim, ker je nastavitev v telefonu en kup) se priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomobili in povezava s telefonomOddelek: Na cesti | 3978 (3087) | todjo |
» | Preskoči vpis SIM kodeOddelek: Mobilne tehnologije | 4084 (3490) | AndrejS |
» | A je smartphone res tako potreben za življenje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15676 (11061) | cegu |
» | [Galaxy S2] Težava z zagonom Cyanogen modaOddelek: Mobilne tehnologije | 1641 (1206) | Lonsarg |
» | Kaj bi se lahko še spravilo v mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 2630 (1583) | mojsterleo |