Forum » Kaj kupiti » Apple laptop iz tujine + garancija
Apple laptop iz tujine + garancija
i33a ::
Pozdravljeni,
kupujem Macbook pro laptop za delo (idealno nekaj takega).
Opazil sem, da so cene v tujini precej nižje, kot v Sloveniji. Prav tako mi ustreza angleška razporeditev tipk. Iz kje ponavadi naročate take prenosnike?
Prav tako me zanima, če garancija velja tudi v Sloveniji (čeprav je kupljen drugje) in ali obstaja kakšno zavarovanje? (vem da recimo bigbang ponuja nekaj takega)
kupujem Macbook pro laptop za delo (idealno nekaj takega).
Opazil sem, da so cene v tujini precej nižje, kot v Sloveniji. Prav tako mi ustreza angleška razporeditev tipk. Iz kje ponavadi naročate take prenosnike?
Prav tako me zanima, če garancija velja tudi v Sloveniji (čeprav je kupljen drugje) in ali obstaja kakšno zavarovanje? (vem da recimo bigbang ponuja nekaj takega)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | paypal - kako nazaj do denarjaOddelek: Omrežja in internet | 5822 (4331) | Saintek |
» | Študij "vodarstvo in okoljsko inženirstvo"Oddelek: Šola | 9425 (6484) | GreatXhan |
» | Zanimiva računalniška podjetja v Sloveniji ali nasičenost z enim in istimOddelek: Loža | 10240 (7951) | Matek |
» | Gledal film preko spleta - domov dobil tožboOddelek: Loža | 9575 (7292) | SaXsIm |
» | Zamude pri InteluOddelek: Novice / Procesorji | 2329 (2329) | Zheegec |