» »

Velika noč - da ali ne?

Velika noč - da ali ne?

link_up ::

madona je pa starsem uspelo zafurat en kup otrok.
In and Out

OutOfTheBox ::

asdf_jklc je izjavil:

Pri nas se bodo otroci za vikend učili, ponedeljek bomo po sili razmer fraj (jaz delam), sreda bo pa družinski dan v miru in bomo nekam šli; brez gužve in po nomralnih cenah.

Predvidevam da tudi božiča ne praznujete in se nasplošno ne obdarujete decembra (za katerokoli od treh priložnosti)?

Magic1 ::

Tečen je ker mora delat:)), zavist najbolj peče.
Magic

Machete ::

Kakršnokoli kontempliranje okoli teh praznikov je brezveze. Praznujte kar želite. Od srednjega veka dalje se gre za to, da se tlačan malo odpočije in da se nečesa veseli, ker bo tisti dan kaj boljšega pojedel ali popil. Vse ostala budaliranja kaj praznujemo so nerelavantna. Kristjani ste 99% totalni hinavci, oddaljeni od Boga, da bolj ne bi mogli bit. Že sama cerkev je totalno protislovje Jezusovih naukov. Državni prazniki, pa nekomu nekaj pomenijo, večini prosti dan. Debiliranje kaj neka trgovina napiše na cenene letake in ceneno robo, pa je za idiote s preveč časa ali politično agendo razdiranja in kalimerovstva. Tradicija, sploh kar se tiče otrok, pa je koristna samo za to, da se nam ni treba vsako leto nekih novih for spomnit. Otroci iščejo jajčka?Super! Tudi moji jih, pa ne hodijo k pedofilom po nauke. Zaradi mene lahko tudi čokoladne srpe in kladiva pobirajo, če bo tak družbeni konsenz, pomenilo mi bo pa še vedno samo igro. Sem jim pa razložil zakaj se gre pri vsakem prazniku uradno, pa še jim bom. Vse ostalo je kulisa za čimlepše preživet skupaj prosti dan.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Debiliranje kaj neka trgovina napiše na cenene letake in ceneno robo, pa je za idiote s preveč časa ali politično agendo razdiranja in kalimerovstva.

Ne drži, ker se to lahko začne prenašat v širši kontekst. Tradicijo in slovensko kulturo pač moramo ohranjati v nasprotnem primeru bomo pač čez 100 let praznovali praznike drugih ver in kultur, slovencev tako kot smo sedaj pa ne bo več, ker nas bodo drugi izrinili. Začne pa se vedno nedolžno - tudi steber se ne podre kar sam od sebe ampak najprej nastane razpoka.

Treba je gledati celotno sliko, in če boste vaše otroke učili da tile prazniki ne pomenijo nič, ker so pač krščanski, bodo pa vaši vnuki praznovali praznike druge vere, ko je pri tem bolj dosledna.

damirj79 ::

Machete je izjavil:

Kakršnokoli kontempliranje okoli teh praznikov je brezveze. Praznujte kar želite. Od srednjega veka dalje se gre za to, da se tlačan malo odpočije in da se nečesa veseli, ker bo tisti dan kaj boljšega pojedel ali popil. Vse ostala budaliranja kaj praznujemo so nerelavantna. Kristjani ste 99% totalni hinavci, oddaljeni od Boga, da bolj ne bi mogli bit. Že sama cerkev je totalno protislovje Jezusovih naukov. Državni prazniki, pa nekomu nekaj pomenijo, večini prosti dan. Debiliranje kaj neka trgovina napiše na cenene letake in ceneno robo, pa je za idiote s preveč časa ali politično agendo razdiranja in kalimerovstva. Tradicija, sploh kar se tiče otrok, pa je koristna samo za to, da se nam ni treba vsako leto nekih novih for spomnit. Otroci iščejo jajčka?Super! Tudi moji jih, pa ne hodijo k pedofilom po nauke. Zaradi mene lahko tudi čokoladne srpe in kladiva pobirajo, če bo tak družbeni konsenz, pomenilo mi bo pa še vedno samo igro. Sem jim pa razložil zakaj se gre pri vsakem prazniku uradno, pa še jim bom. Vse ostalo je kulisa za čimlepše preživet skupaj prosti dan.

Si musliman, pravoslavec, budist ali .. ali ateist?

Mato989 ::

OutOfTheBox je izjavil:

Debiliranje kaj neka trgovina napiše na cenene letake in ceneno robo, pa je za idiote s preveč časa ali politično agendo razdiranja in kalimerovstva.

Ne drži, ker se to lahko začne prenašat v širši kontekst. Tradicijo in slovensko kulturo pač moramo ohranjati v nasprotnem primeru bomo pač čez 100 let praznovali praznike drugih ver in kultur, slovencev tako kot smo sedaj pa ne bo več, ker nas bodo drugi izrinili. Začne pa se vedno nedolžno - tudi steber se ne podre kar sam od sebe ampak najprej nastane razpoka.

Treba je gledati celotno sliko, in če boste vaše otroke učili da tile prazniki ne pomenijo nič, ker so pač krščanski, bodo pa vaši vnuki praznovali praznike druge vere, ko je pri tem bolj dosledna.

Zato je potrebno predvsem učit naslednje generacije da NOBEN praznik z izjemo morda za delavske pravice 1. maja če že, ne pomeni nič...

Eni pa vedno mislite da samo krščanski ne pomenijo nič... ne meni praktično noben ne pomeni nič
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zato je potrebno predvsem učit naslednje generacije da NOBEN praznik z izjemo morda za delavske pravice 1. maja če že, ne pomeni nič...

To bi delovalo samo v primeru če ne bi imel priseljevanja tujcev večinoma muslimanske vere, ki so pri vzgoji prenašanja vere v naslednji rod izjemno dosledni. Še slovenskim kristjanom velikokrat dol visi za praznike, medtem ko imaš praktično vsakega muslimana ki se do potankosti drži načel svoje vere.

Rezultat je jasen, le vprašanje časa.

OutOfTheBox je izjavil:

To je neizogibno, ker nič ni večno, sploh ne neki Slovenci in tradicije. Čimprej bi morali začeti ignorirati tovrstne pravljice kot so religije, vse spisano s strani malo bolj inteligentih in predvsem pismenih ljudi. Tako kot krščanstvo ni bilo AVTOHTONO slovensko verovanje, tako ga bo menjalo spet nekaj tretjega. Gledate preozek ovir parih generacij in cepetate okoli nostalgije.

WhiteAngel ::

tomlin je izjavil:

Kaj se vam zdi bolj OK?
Lidl: Doživite vse občutke pomladi
Ali
Spar: Vesela Velika noč

Huh, kaj? Tisti kos suhega mesa grem iskat k mesarju, hren, jajca in jabolka imam domača. Barve za pirhe pa 10 let stare :))

Gospod ::

Kakršno vlado imamo se nebi čudil če bi ukinila vse katoliške cerkvene praznike in uvedla nazaj 29 november.
Lp.

OutOfTheBox je izjavil:

To bi delovalo samo v primeru če ne bi imel priseljevanja tujcev večinoma muslimanske vere, ki so pri vzgoji prenašanja vere v naslednji rod izjemno dosledni. Še slovenskim kristjanom velikokrat dol visi za praznike, medtem ko imaš praktično vsakega muslimana ki se do potankosti drži načel svoje vere.

Bullshit, poznam 2 musliča ki lepo pijeta z Bosne... Boli njiju kurac za Ramadan med drugim pa čevape sta tudi jedla.

Sicer pa tradicije se spreminjajo, kaj misliš koliko tradicij iz leta 2k pred našim štetjem imamo? Pa se kdo sekira?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Gagatronix ::

Mato989 je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Bullshit, poznam 2 musliča ki lepo pijeta z Bosne... Boli njiju kurac za Ramadan med drugim pa čevape sta tudi jedla.

Taki so prakticno vsi bosanski muslimani, ker pripadajo najbolj relaksirani veji (hanafi) sunni muslimanov. Je pa res da so sarajevski cevapcici narejeni iz ovcjega mesa, ne iz svinjine.

WhiteAngel ::

Mato989 je izjavil:

Boli njiju kurac za Ramadan med drugim pa čevape sta tudi jedla.

A od jagenjčka? :))

WhiteAngel je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Boli njiju kurac za Ramadan med drugim pa čevape sta tudi jedla.

A od jagenjčka? :))

Ne, moje sta jedla... iz svinjskega in govejega mesa.

Sheteentz ::

Evropa bo ateistična, ali pa je ne bo.

Vse cerkveno sranje, naj si bo to krščansko, muslimansko, jehovsko je potrebno odstraniti iz javnega življenja.

Če je potrebno v kaj verovati, raje verujmo v znanost in moč argumenta.

Sheteentz je izjavil:

Vse cerkveno sranje, naj si bo to krščansko, muslimansko, jehovsko je potrebno odstraniti iz javnega življenja.

Ja to je super, samo zakonsko to spišimo, prepoved burk, vere, obredov itd... podpišem takoj, ampak za vse vere hkrati.

Da folk še vedno vleče te neumnosti leta 2023 je meni dejansko bizarno. Totalno nerazumljivo, kaj ti špila v glavi, da veruješ v neka božja bitja, neke oltarje, njihove glasnike v pustnih kostumih itd.. Ok razumem Afganistance, če ne greš nikoli v šolo in je vse kar veš to, da je Alah šef, potem je to logično. Ma v zahodnem svetu? Kar z glavo bi butal ob steno, tako bizarno mi je to, da religije še obstajajo.

Sheteentz ::

Mato989 je izjavil:

Sheteentz je izjavil:

Ja to je super, samo zakonsko to spišimo, prepoved burk, vere, obredov itd... podpišem takoj, ampak za vse vere hkrati.

Hehe, predstavljaj si državo, ki za verske simbole reže roke. Dve eneraciji, pa bi bili intelektualna velesila!

Machete je izjavil:

Da folk še vedno vleče te neumnosti leta 2023 je meni dejansko bizarno. Totalno nerazumljivo, kaj ti špila v glavi, da veruješ v neka božja bitja, neke oltarje, njihove glasnike v pustnih kostumih itd.. Ok razumem Afganistance, če ne greš nikoli v šolo in je vse kar veš to, da je Alah šef, potem je to logično. Ma v zahodnem svetu? Kar z glavo bi butal ob steno, tako bizarno mi je to, da religije še obstajajo.

Eh, meni osebno je vseeno. Ce gre nekdo lazje skozi zivljenje s tem, da se v tezkih trenutkih obrne k "visji sili", pa naj se.

Pa btw, Afganistan je bil do sovjetske invazije cisto sodobna drzava, potem so pa Americani financirali Talibane, da so Sovjete pregnali ven.

Zgodovina sprememb…

Jaz nisem nastrojen proti verujočim, se mi zdi pa izjemno tratenje časa civilizaciji in zelo zelo stežka gledam dogmatiko, ki nekaterim kreira življenje. Težko resno jemljem človeka, ki prakticira vero. Meni to ne gre skupaj z naravnim stanjem razmišljujočega človeka.

Machete je izjavil:

Jaz nisem nastrojen proti verujočim, se mi zdi pa izjemno tratenje časa civilizaciji in zelo zelo stežka gledam dogmatiko, ki nekaterim kreira življenje. Težko resno jemljem človeka, ki prakticira vero. Meni to ne gre skupaj z naravnim stanjem razmišljujočega človeka.

Jaz tudi tezko resno jemljem osebo ki praznuje karkoli kot so godovi rojstni dnevi ki okrasuje in se briga za estetiko 9

TheBlueOne ::

Kaj taka tema denajsko res zanima koga, ki je star pod 50? Sploh glede na to, da povzame dva marketiska pristopo in skozi kontarst vsili idejo o tem kaj za marketingom stoji.

Da kdo Lidlov slogan razumete skoraj kot woke propagando je enostavno butasto.

Ja, ampak ti ljudje imajo glas, imajo za sabo stranke in na koncu se mora država ukvarjati z njimi realno. To je neizmerna potrata časa in resursov to kretensko krmarjenje med sekularnim in vatikanskim lobijem.

Prav noro, da dokler ne nekdo malo potrola je vse skupaj zgolj slogan in nikogar ne briga. Pride kontrast pa je predpostavka, da je zadeva ideolosko motivitarana, kakor da so v Lidlu in Sparu bolj politicni kreteni in ne goli ekonomisti.

Bo treba narediti podjetje v stilu Rimokatoliska tradicionalna trgovina, vzporedno pa Woke Trgovina. V obeh cene na 200%, da se odira take vernike.

Zgodovina sprememb…

bweemfi ::

endelin je izjavil:

Nič več v Lidl. ;((

Nisem jaz veren. Gre se za princip.
bojijo se omeniti veliko noč. jih je lahko sram. Po drugih državah nimajo tega problema.

Evropa je postavljena na temeljih krščanstva a Lidl se tega boji.

Salam alejkum katoliban.

TheBlueOne je izjavil:

Bo treba narediti podjetje v stilu Rimokatoliska tradicionalna trgovina, vzporedno pa Woke Trgovina. V obeh cene na 200%, da se odira take vernike.

+1, ceprav rimokatoliska ze ima svoje stante s svecami, woke pa ne rabi za jest, ima prepricanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bweemfi ()

link_up ::

K spovedi fantje, k spovedi...brez skrbi, da vas gleda. Vse ve.
In and Out

V zivljenju sem bil 1x v cerkvi. 2x, ce Ayasofya steje.

driver_x ::

Utk je izjavil:

Lidl se je pač odločil, da je vse, kar ima veze z vero, navado sranje. In tle ga podpiram. Dovolj je bilo pranja možganov, lokalni ideološki kolorit gor ali dol, ta neumnost s cerkvijo se mora nehat.

A to, da zanikamo, da imamo praznik, ki se mu reče Velika noč (lahko pogledaš tudi v zakon o praznikih) pa ni pranje možganov?

Saj če ne omenjaš praznika pri oglaševanju, še ne pomeni, da ga zanikaš. Sicer v Lidl ne hodim iz povsem drugih razlogov, ampak meni se odločitev, da v svojih propagandnih materialih ne uporabljajo verskih simbolov, zdi čisto legitimna.

Utk ::

Če prodajaš čokoladice v obliki jajc in drugo kramo samo v tem obdobju, ne pa omeniš vzroka, potem bi reku da ja, zanikaš.

driver_x ::

Sheteentz je izjavil:

Ter v najpomembnejšo človekovo vrednoto: denar.

Utk je izjavil:

Če prodajaš čokoladice v obliki jajc in drugo kramo samo v tem obdobju, ne pa omeniš vzroka, potem bi reku da ja, zanikaš.

Zakaj? Pač prodajaš to, kar se v tem času prodaja. Hkrati pa poizkušaš biti čim bolj nevtralen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: driver_x ()

Utk je izjavil:

A dej no dej. Bos zacel delati sezname kaj je treba omenit? Ali samo takrat, ko so razlike? Ali bi iste neumnosti povsod, ne samo v trgovinah?

V stilu, si dal zajca? Si povedal zakaj? Si malo zamolil? Si pokleknil? Ker je nekdo vse to naredil, ti pa ne, pomeni, da zanikas naso vero!

Jaz ne hodim v cerkev, ne verjamem v boga, sem objektiven in normalen. In ja, če konec marca prodajaš čokolade v obliki jajc in zajcov, ali karkoli že prodajajo ta čas, in to posebej reklamiraš z velikim trudom, da ne omeniš velike noči, in celo ne praznika, je to zanikanje. Nihče ti ne brani tega ne prodajat, nihče ti ne brani tega prodajat in omenjat veliko noč, nihče ti ne brani tega prodajat in ne omenjat velike noči, ampak nihče pa niti ne more rečt, da to zadnje ni zanikanje, namerno izogibanje imenovanja tega, itd. Zarad mene naj delajo kar hočejo, sej smo v demokraciji, ampak zakaj pa mi normalni in objektivni temu ne bi smeli rečt to kar je?

Isto je z odstranjevanjem križa iz embalaže. Kako bedno. Če hočeš imet cerkev na embalaži, jo imej, če nočeš, ne rabiš, ampak ne moreš je pa malo po svoje spreminjat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Drži.

Če še tvoji hrvaški kolegi s tem nimajo problema, potem ima nekdo v samem vodstvu podjetja s tem problem. Tukaj se ne gre za lidl kot firmo ampak se gre za lidl slovenija.

Pri DMu majo to drugače kjer morajo biti vrednote usklajene po vseh državah kjer poslujejo.

Koliko prebivalstva sploh še hodi v cerkev? 1%?

Mene predvsem zanima od kod pride povezava med veliko nocjo in zajci ? Spet kaka blesava ameriska finta ?

GupeM ::

Utk je izjavil:

Jaz ne hodim v cerkev, ne verjamem v boga, sem objektiven in normalen. In ja, če konec marca prodajaš čokolade v obliki jajc in zajcov, ali karkoli že prodajajo ta čas, in to posebej reklamiraš z velikim trudom, da ne omeniš velike noči, in celo ne praznika, je to zanikanje. Nihče ti ne brani tega ne prodajat, nihče ti ne brani tega prodajat in omenjat veliko noč, nihče ti ne brani tega prodajat in ne omenjat velike noči, ampak nihče pa niti ne more rečt, da to zadnje ni zanikanje, namerno izogibanje imenovanja tega, itd. Zarad mene naj delajo kar hočejo, sej smo v demokraciji, ampak zakaj pa mi normalni in objektivni temu ne bi smeli rečt to kar je?

Isto je z odstranjevanjem križa iz embalaže. Kako bedno. Če hočeš imet cerkev na embalaži, jo imej, če nočeš, ne rabiš, ampak ne moreš je pa malo po svoje spreminjat.

Četudi rečemo, da Lidl zanika praznik (v tem primeru veliko noč), ni nujno, da ima to kakršnokoli zvezo z njihovimi načeli oz. z njihovo (ne)vero. Mogoče so samo ugotovili, da ne-omenjanje praznika (v tem primeru velike noči) privabi več kupcev, kot če praznik omenijo. Ali jih več privabi neposredno ali posredno, zaradi takšnih tem kot je tale, pa niti ni pomembno. Njim se gre za profit. In če bi jim omemba velike noči pri profitu pomagala, sem prepričan, da bi jo omenili.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Ali pa so imeli nekaj sloganov in izbrali enega, ker se jim je slisal bolj speven.

TheBlueOne je izjavil:

Ali pa so imeli nekaj sloganov in izbrali enega, ker se jim je slisal bolj speven.

Kar mogoče vpliva na to, da je kupcev več.

Pa še to: Je Špar zanikovalec znanosti in resnice? Dokazano je namreč, da je trenutno pomlad, oni pa v svojem sloganu ne omenjajo pomladi, prodajajo pa pripomočke za delo na vrtu, obrezovanje dreves, košnjo trave, semena, sadike ... Če to prodajajo, MORAJO omenit tudi pomlad v svojem sloganu, drugače zanikajo znanost oz pomlad!!!

Četudi rečemo, da Lidl zanika praznik (v tem primeru veliko noč), ni nujno, da ima to kakršnokoli zvezo z njihovimi načeli oz. z njihovo (ne)vero. Mogoče so samo ugotovili, da ne-omenjanje praznika (v tem primeru velike noči) privabi več kupcev, kot če praznik omenijo. Ali jih več privabi neposredno ali posredno, zaradi takšnih tem kot je tale, pa niti ni pomembno. Njim se gre za profit. In če bi jim omemba velike noči pri profitu pomagala, sem prepričan, da bi jo omenili.

A jim kdo brani?

Pa še to: Je Špar zanikovalec znanosti in resnice? Dokazano je namreč, da je trenutno pomlad, oni pa v svojem sloganu ne omenjajo pomladi, prodajajo pa pripomočke za delo na vrtu, obrezovanje dreves, košnjo trave, semena, sadike ... Če to prodajajo, MORAJO omenit tudi pomlad v svojem sloganu, drugače zanikajo znanost oz pomlad!!!

Ne.

Utk je izjavil:

Ne.

Kaj velja samo za verske zadeve? Samo za trgovine ali se kje?

Utk je izjavil:

Ne.

Aha. Lidl je torej zanikovalec velike noči, ker ne omenja velike noči, hrati pa prodaja izdelke, ki se najbolje prodajajo v tem času. Špar pa ni zanikovalec znanosti in resnice, čeprav ne omenja pomladi, medtem ko prodaja izdelke, ki se najbolje prodajajo v tem času.

Zanimivo razmišljanje.

Ne vem za vas, ampak jaz kosim, režem, itd. tudi poleti in jeseni, in tudi spar prodaja to kramo celo leto. Ne poznam vseh, oz. ne poznam niti ene, reklame za vse trgovine, ampak če mi najdeš nek slogan ali nek letak, kjer se na vsak način trudijo prodat pomladno kramo, brez da to omenijo, kar pokaži, pa bomo potem ocenili. Lahko pa tudi prilepite kakšen insajderski zapisnik sestanka, na katerem se je Spar odločil, da bo zarad neke svoje agende izločil besedo "pomlad" iz reklamiranja.
Čokolade v obliki zajca je pa, po nekem naključju, lidl začel prodajat ravno zdaj, čez 2 tedna jih bo pa prodajal v akciji, da se jih znebi, ker avgusta ne bo tega več nihče kupil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

solatko ::

endelin - Na žalost res, na temeljih vojn, krvi in plenjenja. Mene je sram zato, ti pa si ponosen. Uničenje treh civilizacij, podjarmljanje narodov Afrike, Azije, Severne in Južne Amerike, res krasni temelji.

OutOfTheBox - Pa se ti sploh zavedaš kakšne svinjarije je in počne RKC pri širjenju svojih laži in pravljic?

Gospod - Komot ukinejo vse verske praznike ali pa dodajo še praznike drugih ver pa bomo pol leta doma. :D
Delo krepa človeka

Pa se ti sploh zavedaš kakšne svinjarije je in počne RKC pri širjenju svojih laži in pravljic?

Skoraj takšne kot CKZKJU in Komunistična Partija, pa Fašisti, pa nacisti itd...

OutOfTheBox - Pa se ti sploh zavedaš kakšne svinjarije je in počne RKC pri širjenju svojih laži in pravljic?

Nimam pojma, ne hodim v cerkev.

solatko ::

Mato989 - ZKJ ni uničila 3-eh naprednih civilizacij, pa tudi pedofili po večini niso bili, so pa iz kmetijske kraljevine naredili 4.-to vojaško silo Evrope v 35 letih, Slovenija pa niti ene konkretne firme s 1k zaposlenih v 32 letih, so pa zato večino uničili, oziroma prihvatizirali.
Delo krepa človeka

Wolfie ::

Sheteentz je izjavil:

Pa saj verski nauki sami po sebi niso napačni. Dobrota, sočutje, ljubezen do sočloveka, toleranca ipd. Verjamem, da je marsikomu to prišlo prav v nekem obdobju svojega življenja. Tako, da nimam nič proti "možakarju" nad nami, če obstaja in katerokoli vere pač je. Itak je večina naukov od različnih ver univerzalnih.

Problem je vera kot institucija z svojimi "služabniki", čeprav se včasih obnašajo kot "zemeljski bogovi". Ko ti taki začnejo pridigati svoje poglede na vero, družbo, družino, politiko, potem veš, da gre svet v *****. Pa da ne bo kdo misli, da je samo islam tak, so tudi druge vere podobne, samo da so se njihovi prijemi modernizirali. Ne boš sicer ostal brez glave ali pa roke, te bodo pa družbeno in ekonomsko podjarmili.

Vera mora ostati za štirimi stenami, ne pa jo vsiljevati celotni družbi. Imam že enega šefa nad mano in ta se imenuje država. Me že ta dosti komandira. Kje je potem še žena in ostala žlahta.

ZKJ ni uničila 3-eh naprednih civilizacij,

Čehi bi znali vsaj eno naštet...

tudi pedofili po večini niso bili

Dvomim, da je kdo delal anketo, ampak tisti ta glavni...bi se danes reklo, da so kar bili.

so pa iz kmetijske kraljevine naredili 4.-to vojaško silo Evrope v 35 letih

So so...tako kot je Rusija druga.

Slovenija pa niti ene konkretne firme s 1k zaposlenih v 32 letih

Tudi to ni res.

Mater, ste mi nekateri naravnost smesni, kako se obremenjujete zaradi enega blesavega reklamnega letaka, ki ga boste na koncu tako ali tako zabrisali v kanto.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998162260 (147923) BigWhale
»

Verouk v šole (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
20428463 (24465) Pithlit
»

Ali koran res poziva k terorizmu/nasilju do nevernikov? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14932357 (29688) JanK

Več podobnih tem