» »

Žuranje do konca oziroma poznih ur

Žuranje do konca oziroma poznih ur

1
2
»

PovemVfaco ::

Senior Dev je izjavil:

Jaz ponavadi pridem na žurko, posnifam malo kokaina, nategnem eno hudo bejbo na WCju in grem domov. Ne vem kaj te žene da ostaneš do konca.

Zakaj se pa na WC umikaš? Si bolj slabo obdarjen ali si samo bolj sramežljive sorte? Jaz se najraje z bejbami dam dol na kakšni mizi sredi dogajanja. Kokaina načeloma ne snifam, ker že imam itak najvišjo samozavest, preveč energije in predolge erekcije, spodbujam pa ostale, da malo posnifajo, da mi lahko konkurirajo, da ni preveč na easy mode zame.

Senior Dev ::

FireSnake je izjavil:

Senior Dev je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Senior Dev je izjavil:

Jaz ponavadi pridem na žurko, posnifam malo kokaina, nategnem eno hudo bejbo na WCju in grem domov. Ne vem kaj te žene da ostaneš do konca.

To delajo samo klošarji in zgube.
Tole tvoje snofanje ti je pa že ornk skurlo možgane.

Jaz sem bolj divji po naravi. V mlajših letih sem bil nekaj časa celo slačifant.

Podpiram!
Ko si mlad se je treba znoret.

Hvala za podporo. Večina ljudi me obsoja, obstajajo pa tudi svetle izjeme, ki me podpirajo pri mojem zajemanju življenja z veliko žlico. Ne žlico, šeflo. :))
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Miki N ::

PovemVfaco je izjavil:

Senior Dev je izjavil:

Zakaj se pa na WC umikaš? Si bolj slabo obdarjen ali si samo bolj sramežljive sorte? Jaz se najraje z bejbami dam dol na kakšni mizi sredi dogajanja.

Na baru pa twitčat live, kar je manj je za pusije!

Gagatronix ::

Tak lajfstajl gre tam do nekje 25. leta max. Potem je cajt da se folk malo zresni. Ce si do 40-ih let nisi nasel lajfa izven lokalnih fest in pijanic, je mogoce cas, da se zamislis nad sabo.

Cistokrven slovenec == zapit vaski pijancek, btw.

PovemVfaco ::

Navezan si na družbo, kar je normalno, ni pa družba toliko navezana nate. Bolj si zafilaj urnik, recimo z raznimi športi, društvi, krožki, tam je tudi (obstransko) družba poleg še nekega drugega smisla, potem se ne boš oklepal nobene žurke, ker ne boš mel cajta, in boš šel prej domov spat, naslednji dan bo nova, malo drugačna "žurka". Tudi ne boš mel cajta oddajat obupanega vajba in ljudje te bodo imeli raje, čas s tabo jim bo bolj dragocen, ker ga bo manj na voljo. Če ti energija ni problem, jo ponucaj bolj pametno.

Ti naravnost zaudarjaš po obupanosti. Žurke ? Kaj si 15 let star ? Zresni se.

Mato989 ::

Vbistvu zdaj ko sem že dalj od 30 kot do 40, sem ugotovil da praviloma najraje žurajo sledeči ljudje:

1. Tiste propalice ki so se razšli in so zdaj samski in obupani in ne znajo nafilat cajta v lajfu izven žurk

2. Tisti pari ki nimajo/ne morejo/ še nimajo(in tudi če še nimajo jim je vseeno če bo) otrok in pač v dvoje žurajo

3. večni žurerji nepoboljšljivi primerki

4. velike izjeme

Ostali pa sicer nekajkrat letno spijemo kaj preveč ali pa se pri kom dobimo in se podružimo (3, 4 pari) in gremo nato okrog 22:00 domov... ali pa kak piknik... Meni recimo sploh več ni da bi se v petek ali soboto oblekel in šel ob 21:00 ven v gostilno... to je blo super ja tam med 17 in 28 letom... potem se je preneslo v piknike/vikend pijančevanje in zaključlo večinoma z norimi 30tkami... potem pa drastičen upad...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Jaz pri mojih letih se vsake par mesecev dobim s kolegom s katerim sva prijatelja se iz osnovne sole, eden redkih, pa potem enkrat jaz enkrat on nabavi sixpack pira in greva na klopco v parku ce ni premrzlo ali pa k meni v stanovanje. To je pa to. Ni nekega budaliranja po klubih in podobne bedarije.

Egidij88 ::

Vecina se z leti navelica, ker pac imas kaj bolj pametnega za delat drugi dan, kot spati.

Egidij88 je izjavil:

Vecina se z leti navelica, ker pac imas kaj bolj pametnega za delat drugi dan, kot spati.

Ja, razen ce ostanes mentalni prizadetek pa se pri 40-ih se vedno obnasas kot da si 16.

HotBurek ::

Uporabnik satoshipbn (čas prve prijave: 14.11.2024) je po enem letu "odprl" temo, in to na tak način, da je post-al citat iz preteklosti.

A trik je sledeč. V tem citatu je link, ki ga v originalnem post-u ni. Neke vrste link injection.

PBN (Private Blog Networks) links.

https://saketwahi.com/pbn-links/

Pa plus točke za mtosev-a, ker je predlagal izbris posta. Mogoče edini, ki je opazil what is the trick.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: HotBurek ()

Leta 2024 folk linka bloge ? Nekdo je ostal 20 let nazaj ?

HotBurek ::

Kot sem razumel po njihovem opisu, linkajo preko objav (articles) na blog-ih. Za google pomeni backlink višji ranking. Teorija špila, praksa pa ne vem.

Zdej berem njihov opis.

We take every step to ensure that your backlinks have a 100% uptime. We also want them to be safe from automated checks. Each article will therefore be published on domains with high authority. These are hosted by trusted companies that Saket Wahi has worked with for many years. They use unique class C IP addresses.

Our team ensures that all our websites are configured to block crawlers. They also make sure that their Whois information is not accessible to malicious competitors. Each of our domains has its own unique features such as web host, email, DNS and more. They are completely independent from other sites in our extensive private blog network.

In razmišljam:

- zakaj je pomembno, da so njiove spleten strani na class C IP rangu
- če blokirajo crawler-je, kako potem pride traffic na tak blog
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: HotBurek ()

Zimonem ::

V čem je sploh problem. Če se ti ne da več tam viset greš domov. Če se ti ne da ne greš. Če ti paše in lahko pa ob petih na bus. Saj življenje ni tako resno niti predvidljivo.

redtech ::

Koliko pa zapraviš danes za žuranje čez noč?
Včasih se spomnem, je bilo 5000 SIT že kar veliko za zapravit. Dom Perignon je bil nekje 20000 v Globalu, če me spomin ne vara.

Hahaha, Globel :D :))

Zimonem ::

Odvisno kaj se greš. 200e morš imet s sabo. Penine pa ne pijemo. Pa sej ni vse v pijači. Lahko je tudi ceneje.

iso2000 ::

Ne razumem zakaj tako obsojanje in moraliziranje - eni ste kot, "babe">:D Jaz si parkrat letno s kolegi privoščim kakšen podaljšan vikend ipd. Takrat se ga narežemo, da je veselje. In je polno zaje*ancije, in dobre volje. Ker gre za podaljšan vikend, to traja vsaj 2 dni. Je treba imet kar kondicijo. Smo pa že vsi čez 40 stari. Ne hodimo pa po klubih, se najame kakšno bajtico, gre jadrat, smučat ipd.
Kot so napisali že drugi, kdor ima družino si težko privošči pogosto žuranje, če nima zelo razumevajoče ženske (takih najbrž ne delajo več?). Jaz osebno ne vidim nič slabega pri početju OPja. Če ne bi imel familije, bi verjetno pogosteje počel kaj takega tudi sam. Zakaj pa ne, če to človeka sporšča, zabava in ne dela škode drugim?
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Službene novoletne zabave (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13912879 (6252) Mato989
»

Siljenje z alkoholom (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20022519 (16303) cebelar123
»

Apple preiskuje nove smrti v Foxconnu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
7720146 (16541) Mr.B
»

Izbral napačno šolo

Oddelek: Šola
256691 (5249) IL_DIAVOLO

Več podobnih tem