» »

Službene novoletne zabave

Službene novoletne zabave

1
2
3

feryz ::

Red je red, pa tudi če je slab.

Glih danes sem računal. Dolžan nisem dati nič, ampak ker denarja ne rabim in mi nič ne pomeni, ga raje dam tistim, ki se jim cedijo sline po njem.
Ta novoletni cirkus in vsi stroški povezani s tem, me bodo po grobih izračunih stali okrog 80 jurjev.
Lahko bi jih opral, dvignil in stlačil v omaro, ampak bi tam samo segnili ali bi jih požrla inflacija.
Torej naj jih ima delovna raja, saj si jih zasluži navsezadnje.
Plus velik del bo dobil tudi kuštravec in povezana golazen. Temu se žal ne da izogniti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

bciciban_ ::

80 jurjev je za firmo drobiž.
Itak gre v stroške.

Samo plače, darila in žurke ne.

bciciban_ ::

feryz je izjavil:

Samo plače, darila in žurke ne.

Najem gostilne + hrana.
Pri nas šef pravi da gre to v stroške.

Ok, naj ti bo. Polovica gre.

kixs ::

Poslji se dva garaca k meni, da postimata...

gruntfürmich ::

imamo organizirane dogodke ali možnost v lastni režiji.
že dolgo časa se jih ne udeležujem, ker ne maram sodelavcev ali pa nimam pametne družbe.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Miki N je izjavil:

feryz je izjavil:

Od tistihmal redko kdo manjka. Pa četudi samo malo hrane zmeče vase, pograbi vrečo in izgine. Glih hudo mu zagotovo ni.

Fery pa to jih imaš natrenirane k tjulne. Vreča, evk, evk, evk. :))

:)):D

Tak zgleda pri feryz-u na službeni zabavi:

Goran's Blog ::

Zgleda kot da imate skoraj vsi slabe sodelavce tako kot pišete.
Jaz ko grem na delo in ne delam od doma je cel dan "žurka" in zajebancija.

Skyman ::

Na sluzbene zabave ne hodim naceloma,lansko leto bil prvic po 5 letih,boooring ko ti neki vaski stand up komik govori "fore" ki niso niti malo smesne.Naslednji dan pa še šef joka da nas oddelek ni bil skupaj pri mizi,ker je zamnudil.Letos nisel šel da bo vec prostora za šefa,da bodo lahko skupaj sedeli,in spet nasledni dan govorice da je to nespostovanje do sefa,da ne prides na zurko.Potem pa bodi pameten.

Smartydug ::

Jaz jim ne dišim, pa me nikoli ne povabijo, če pa že pa vihajo nosove :)
"ker sm tak gobec"

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

nokken je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Nope, never! Denar je denar in se ga ne meče stran =)

Če tebi 50EUR nič ne pomeni mi jih nakaži

Bos potem nehal najedati v cisto vsaki temi o tem? Ce ja, mi prosim poslji trr pa ti nakazem se to sekundo.

Pišeš zgoraj da ti 5k nič ne pomeni, toliko mu nakaži :))
Gume za kio so drage.

https://slo-tech.com/forum/t824064/p809...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

nokken ::

sbawe64 je izjavil:

nokken je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Bos potem nehal najedati v cisto vsaki temi o tem? Ce ja, mi prosim poslji trr pa ti nakazem se to sekundo.

Gume za kio so drage.

Pa da bom potem odgovoren zato da ga je kap? :))

xseki ::

Meni se ne zdi prav, da jeste na stroške firme.

PacificBlue ::

Stroski firme so tudi internet, telefon, elektrika, vodenje bancnega racuna, najem poslo nih prostorov..kje je sele reprezentanca:)
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

Kripto mesi ::

gruntfürmich je izjavil:

imamo organizirane dogodke ali možnost v lastni režiji.
že dolgo časa se jih ne udeležujem, ker ne maram sodelavcev ali pa nimam pametne družbe.

Glede na to kaj pises po slotechu so veseli, da te ni na dogodkih.

sbawe64 ::

nokken je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

nokken je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Gume za kio so drage.

Pa da bom potem odgovoren zato da ga je kap? :))

Saj sem vedel, da si samo kavč milijonar.
2020 is new 1984
Corona World order

guano ::

stara mama je izjavil:

guano je izjavil:

Ali imate v vaši službi novoletno zabavo na delavnem mestu

Na delovnem mestu sicer ne, ker nočem met vse poflekan od prahu in pošpricano okrog od penin ter telesnih izločkov (mal higienskega standarda pa morš met no), ampak so drgač prav fajne. Kej za pošlatat in za povohat je zmeri na voljo.

To misliš na droge?

nokken ::

sbawe64 je izjavil:

Zares nisem. Ne kavc ne v realnost, ceprav ce sestejem vse premoznje verjetno niti nisem tako zelo dalec od tega, ampak bolj kot cifra je vazno, da si lahko privoscim vse kar si zelim in da imam za razliko od vedno nesrecnih slovenckov precej srecno in lepo zivljenje. Ampak to sploh ni point. Glavni point je, da ce je nekdo tako jebeno nesrecen s svojo placo, da mora cisto v vsaki temi jokati o 50eurih, naj si koncno ze enkrat najde sluzbo, kjer bo imel dovolj visoko placo, da mu bo vseeno za teh 50eur. Sluzb za vec kot 3 ali 4 jurje neto je tudi v Sloveniji vec kot dovolj. Ceprav mogoce pri taksnem cloveku ni dovolj visoke place, da bi bil srecen in bo vedno imel problem s temi 50eur, tudi ce bo miljarder.

Mato989 ::

nokken je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Zares nisem. Ne kavc ne v realnost, ceprav ce sestejem vse premoznje verjetno niti nisem tako zelo dalec od tega, ampak bolj kot cifra je vazno, da si lahko privoscim vse kar si zelim in da imam za razliko od vedno nesrecnih slovenckov precej srecno in lepo zivljenje. Ampak to sploh ni point. Glavni point je, da ce je nekdo tako jebeno nesrecen s svojo placo, da mora cisto v vsaki temi jokati o 50eurih, naj si koncno ze enkrat najde sluzbo, kjer bo imel dovolj visoko placo, da mu bo vseeno za teh 50eur. Sluzb za vec kot 3 ali 4 jurje neto je tudi v Sloveniji vec kot dovolj. Ceprav mogoce pri taksnem cloveku ni dovolj visoke place, da bi bil srecen in bo vedno imel problem s temi 50eur, tudi ce bo miljarder.

Seveda, zakaj bi pustil metanje denarja stran
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ndivia ::

Zabave so nujne za normalnega človeka. V decembru vsaj 5 ornk zabav. Lahko napišem beli recept, če nimate lajfa. Ni brez razloga "veseli" december. Mato, pa saj ni treba častit... :))

IL_DIAVOLO ::

Ampak ne s sodelavci, ki jih ne maras in z nadrejenimi, s katerimi moras delati z rokavicami.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Ndivia ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ampak ne s sodelavci, ki jih ne maras in z nadrejenimi, s katerimi moras delati z rokavicami.

To imaš prav. Odvisno od kolektiva. Imaš pa mogoče priložnost, da enemu ofneš gobc, ko se zabava malo bolj razživi.

hendriks ::

Imamo in so mi zelo všeč. Če je kolektiv super, so tudi te zabave super. S sodelavci se super razumemo.

Vsak nekje :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Problem kar vidim je, da ne marate sodelavcu.
Kako sploh delate v takih firmah ne štekam ??
Sam če se ne bi razumel s sodelavci bi spokal drugam.

Goran's Blog je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kako ne maramo? Samo nočemo izven službe preveč časa preživljat njimi...

Miki N ::

Verjetno gre tukaj za "služba je služba, družba je družba" koncept. Odvisno od firme, samo v SPLOŠNEM je nekaj na tem.

To je isti koncept, zakaj ne fukaš sodelavk, če nisi šef - spet lahko da funkcionira za vas, samo v splošnem znajo biti težave.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Moe_Lester ::

Goran's Blog je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Sodelavci so sodelavci. Jaz nimam nobene želje, da bi se z njimi družil izven delovnega časa, kar še ne pomeni, da jih ne maram ali, da ne moremo odlično delati skupaj.

Drugače pa še ena prednost remote dela za tujo firmo. Razen kakšnega company retreata enkrat letno ni novoletnih zabav, srečanj, pizza partyjev, team buildingov...

Goran's Blog je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Saj se nikjer ne bi, poleg tega mi paše da se ne mesa privat lajfa s sihtom.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Ja sej smo si različni.
Pri nas v firmi, vidim da se kar radi družmo.
Itak če si remote to odpade.

opera2 ::

OracleDev je izjavil:

folk ni nikol zadovoljen, če že dobi božičnico pizdi da jo je dobil premalo, če je službena zabava pizdijo da se troši denar po nepotrebne,... Če vam kej ni všeč pejte drugam al pa pizdite še naprej iz kavča tko kot do sedaj.

Exactly. Se grem stavit, da isti k se pritozujejo, da je sluzbena zabava/vecerja/izlet nepotrebno trosenje gnarja in zakaj ni ta del sel v visje place, bi se v primeru, da pa ne bi bilo vecerje/izleta/zabave itd. pritozevali, kako sef skrtari in jim nikoli nic ne organizira. Skratka kot si rekel, nikol ni ok.:|

Pa se to... tistim, k je vecerja/zabava s sodelavci enkrat letno tako odvec, bi se morali vprasati, zakaj potem vztrajajo v tem kolektivu, ce je tako hudo. Ker s temi ljudmi dejansko prezivite vec casa na dan kot s svojimi blizjimi.

Pa se to... tistim, k je vecerja/zabava s sodelavci enkrat letno tako odvec, bi se morali vprasati, zakaj potem vztrajajo v tem kolektivu.

Zaradi plače in stock optionsov.

Ni hudo, nimam pa nic skupnega z njimi, da bi se lahko pogovarjal o podobnih temah in interesih.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

d4vid ::

Letos ne bom šel. Enostavno nimam volje, pa se s sodelavci vredu razumem in mi je firma vredu. Sem pač zamorjen in se mi ne da. Tud ne maram preveč glasne glasbe in veliko folka okrog sebe in so mi v večini te zabave muka.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

blink ::

guano je izjavil:

Bližajo se prazniki in z njimi tudi službene novoletne zabave. Ali imate v vaši službi novoletno zabavo na delavnem mestu, vas peljejo na večerjo, dobite darilne vrečke ali vas sploh kam povabijo? Kako se zabavate s sodelavci, so vam sploh všeč?

Ce se s temi ljudmi ne druzis tudi izven sluzbe, potem je povsod skupno - kisli nasmeski, prisiljenost, nesproscenost, nebodigatreba.

opera2 je izjavil:

OracleDev je izjavil:

folk ni nikol zadovoljen, če že dobi božičnico pizdi da jo je dobil premalo, če je službena zabava pizdijo da se troši denar po nepotrebne,... Če vam kej ni všeč pejte drugam al pa pizdite še naprej iz kavča tko kot do sedaj.

Exactly. Se grem stavit, da isti k se pritozujejo, da je sluzbena zabava/vecerja/izlet nepotrebno trosenje gnarja in zakaj ni ta del sel v visje place, bi se v primeru, da pa ne bi bilo vecerje/izleta/zabave itd. pritozevali, kako sef skrtari in jim nikoli nic ne organizira. Skratka kot si rekel, nikol ni ok.:|

Pa se to... tistim, k je vecerja/zabava s sodelavci enkrat letno tako odvec, bi se morali vprasati, zakaj potem vztrajajo v tem kolektivu, ce je tako hudo. Ker s temi ljudmi dejansko prezivite vec casa na dan kot s svojimi blizjimi.

Nah se ne bi.... Pa kdo pravi da je enkrat letno poleti smo meli teambuilding pa vsak mesec mamo nekw popoldanske pijacke enkrat mesecno

Do zdaj sem 1x bil saj je fajn samo pac cas ti gre cel dan itd...

iso2000 ::

Vsako leto imamo orenk fešto, začne se z večerjo, konča pa ponavadi naslednje jutro enkrat. Vsak po svojih močeh, željah in zmožnostih. Smo res super ekipa in znamo skupaj konkretno zažurat. Vsi se veselimo teh dogodkov, ker so ponavadi kar "epski" ;-)

255211 ::

Malo je tudi od EMŠO odvisno. V 30-ih še imaš energijo za druženja, ki se zavlečejo pozno v noč, po 40 si pa že rečeš I'm too old for this shit. :P

iso2000 je izjavil:

Vsako leto imamo orenk fešto, začne se z večerjo, konča pa ponavadi naslednje jutro enkrat. Vsak po svojih močeh, željah in zmožnostih. Smo res super ekipa in znamo skupaj konkretno zažurat. Vsi se veselimo teh dogodkov, ker so ponavadi kar "epski" ;-)

Enako mi.
Pač ostali tukaj večinoma so asocialna bitja kaj čmo :))

Če čas raje preživljaš z družino in prijatelji kot z random folkom v službi, še ne pomeni, da si asocialno bitje.

Moe_Lester je izjavil:

Če čas raje preživljaš z družino in prijatelji kot z random folkom v službi, še ne pomeni, da si asocialno bitje.

Sploh ne razumem kako so ti testni sodelavci random folk...
Pač asocialna bitja ste kaj čmo.

Normalno, da družina prevladuje, ampak tistih 1x na leto jim ne bo hudega.

Goran's Blog je izjavil:

iso2000 je izjavil:

Enako mi.

Ekstroverti ste potrjeni bedaki, ki ne razumete introvertov. Pika.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

PacificBlue ::

Imamo enga gluhonemega zaposlenega pa pride vsak let:)
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO je izjavil:

Goran's Blog je izjavil:

iso2000 je izjavil:

Enako mi.

Ekstroverti ste potrjeni bedaki, ki ne razumete introvertov. Pika.

Se pravi smo firma ekstrovertu 200+ ljudi lol :D
Ben kot sem rekel, vsak po svoje.

zasavc83 ::

Res ne razumem, cca. 8 ur na dan, 5 dni v tednu si v službi z neko skupino ljudi, kako se v vsem tem času ne uspeš toliko zbližat z njimi, da bi z njimi šel na neko novoletno zabavo, z veseljem, ne pod prisilo. Pa kako ste lahko tako zakompleksani...

Hinavscina me ne privlaci.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Res ne razumem, cca. 8 ur na dan, 5 dni v tednu si v službi z neko skupino ljudi, kako se v vsem tem času ne uspeš toliko zbližat z njimi, da bi z njimi šel na neko novoletno zabavo, z veseljem, ne pod prisilo. Pa kako ste lahko tako zakompleksani...

8 ur na dan si v stiku z vsemi sodelavci? Po mojih izkušnjah je bolj verjetno, da sediš s parimi sodelavci v istem prostoru oz. delaš v ekipi z max. 4-5 ljudmi, če si na terenu ali delaš fizično. Od teh 8 ur ima večina 90% časa gor slušalke in dela svoje, ali pa so na telefonih, sestankih, delajo svoje delo itd

Miki N ::

Mene je pogosto zjebalo, rešilo, karkoli tudi to ... da si itak vsi spomnijo te decemberska veseljačenja kot zakleto na iste dneve, tipično kake konce tednov, ki jih je do konca leta uporabnih le nekaj. Nakar vedno pride do pokrivanja s srečanji sošolcev, kolegov itd... in sindikalka valda odpade, pač jebi ga, prioritete.

Dokler sem bil samski pa delal v centrih trgovskih po it trgovinah ipd je blo to z zakljucki super prislo nas je 15 moskih in 45 zensk od tega 15 studentk jaz pa 25 letnik pa 26 pa 27 pa to

Zdaj se mi pa to vec ne ljubi ko mam doma bejbo

Mam sicer se 6 oz 7 prijateljev z osnovnosolskih dni no z njimi pa mamo zakljucek en petek in bomo posedeli 4, 5 urc pojedli eno plosco spili kak pir ali rakijo prevec in je to to
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novoletno obdarovanje v službi

Oddelek: Loža
453767 (1888) guano
»

Ali se za timbilding izplača plača? (strani: 1 2 )

7714219 (10739)          
»

Službena Novoletna Zabava & Božičnice

101727 (1382) SimplyMiha

Več podobnih tem