Forum » Pomoč in nasveti » Kako shraniti otroške vsebine na Youtubu?
Kako shraniti otroške vsebine na Youtubu?
BorutO ::
Sploh ne morem shraniti otroških vsebin na Youtubu, kot so otroške pesmi in tudi kakšne pravljice ... Ker je je video vsebina namenjena za otroke. Katera glupost.
Ker ko greš na Youtube Kids, pa ne najdeš skoraj nobenih teh videov tam.
Je kje kakšna opcija kako shraniti te videe nekako?
DeeJay ::
Save to watch later ali Save to playlist
sam rabiš imet account na youtube
sam rabiš imet account na youtube
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
DeeJay ::
dej en primer videa... sam sem probal s tremi različnimi risankami in mi brez problema dela
Don't f with me.
donvito ::
dej en primer videa... sam sem probal s tremi različnimi risankami in mi brez problema dela
Sploh ne morem shraniti otroških vsebin na Youtubu, kot so otroške pesmi in tudi kakšne pravljice ... Ker je je video vsebina namenjena za otroke. Katera glupost.
Edina možnost je z namenskim programom, shraniš na računalnik in potem gledaš, sam recimo določene posnetke shranjujem s tem programom:
4Media YouTube Video Converter
Zgodovina sprememb…
- spremenil: donvito ()
recimo to ... Hočem imeti vse nekako shranjeno na youtubu, ker vso glasbo in vse, kar gledamo, je youtube.
Youtube Kids laufa samo, ko z ženo nimava časa biti z otroki pred tvjem.
Brez skrbi ... televizijo gledata 2 uri na dan, tik preden gresta spat, da se umirita. Imamo veliko hišo, zato ne moreva z ženo biti cel čas pred tvjem z njima? Tudi otroci rabijo malo "sprostitve" in risank oz. kar bi pač radi gledali.
Meizu ::
Ej, bolje jim dat TV za gledat, kot pa da se podijo po unem tik toku blesavem.
Potem pa en dan prideš domov, pa ti cimet z zajemalko na suho žere, ker je tam videl nek glup challenge. Še dobro, da je sploh kdo še živ danes.
Potem pa en dan prideš domov, pa ti cimet z zajemalko na suho žere, ker je tam videl nek glup challenge. Še dobro, da je sploh kdo še živ danes.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Gagatronix ::
Brez skrbi ... televizijo gledata 2 uri na dan, tik preden gresta spat, da se umirita. Imamo veliko hišo, zato ne moreva z ženo biti cel čas pred tvjem z njima? Tudi otroci rabijo malo "sprostitve" in risank oz. kar bi pač radi gledali.
2 uri TV-ja na dan ? In to se tebi zdi malo ?
Horas ::
Gagatronix je izjavil:
2 uri TV-ja na dan ? In to se tebi zdi malo ?
in to pred spanjem. to je občutno preveč na dnevni ravni. kako ti sploh spita?? se jima ja bliska ko zapreta oči.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Gospod ::
Tudi z RTV 365 je zelo enostavno shranit otroške odeje https://365.rtvslo.si/za-otroke
če te zanima postopek piši zasebno.
Lp.
Gospod ::
zelo enostavno lahko preneseš tudi vsebine iz RTV https://365.rtvslo.si/za-otroke
za postopek iz rtv piši zasebno.
Lp.
FireSnake ::
Ravno pred spanjem ni pametno, da gledata TV.
Ogromno informacij in možgani potem delajo svoje.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
starfotr ::
V spletni iskalnik napišite:
rtvslo posebne epizode risank
in boste dobili veliko pametnega materiala.
rtvslo posebne epizode risank
in boste dobili veliko pametnega materiala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novodobne risanke in risani filmiOddelek: Loža | 1995 (1030) | knp36870 |
» | Družba in njeno pojmovanje "otročjega" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12918 (10435) | Unknown_001 |
» | Telebajski (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15438 (14099) | DjJuvan |
» | Še gledate TV vsebine? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9794 (8077) | de199 |