Forum » Loža » Kako ohraniti kupno moč € za nakup nepremičnine?
Kako ohraniti kupno moč € za nakup nepremičnine?
shark_nm ::
recmajkemi ::
Kapitalskemu se izogneš s prijavo na novi naslov kot stalno bivališče in upanje, da davčna ne bo preverjala dejansko prebivanje na naslovu ob prodaji po 36 mesecih.
2% davek pokriješ s pozitivno razliko med nakupno in prodajno ceno, poleg najemnine ki jo pridobivaš za časa lastništva.
2% davek pokriješ s pozitivno razliko med nakupno in prodajno ceno, poleg najemnine ki jo pridobivaš za časa lastništva.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
FireSnake ::
Ne. ne drži. pravim samo da so se zacele prizigati rdeče lučke pri 15% zagotovljenega dobička, To da poznaš direktorja in te ni nategno pa meni nič ne pomaga. ker ga ne poznam. torej extra lučke ;)
Moji izpiski iz banke (pri posoji 1500):
klik
In zato trdim, da je zadeva OK.
uau 20EUR si zaslužu... Biznis!
Ti pa nisi med najbolj brihtnimi, ane?
Tebi niti računstvo ne gre.
Daj, preden drugič blebečeš vsaj malo pomisli. Bo šlo?
Moji izpiski iz banke (pri posoji 1500):
klik
In zato trdim, da je zadeva OK.
Jaz ti verjamem, da je pristen izpisek. Ne vidiš pa, da je vseeno lahko nateg.
Madoff je desetletja nategoval s svojim ponzijem, zaupali so mu vsi. Niso vsi ponziji hit&run, lahko zelo dolgo traja, sploh če so obresti bolj realne. A enkrat poči...
Nimam nobenega motiva, da bi lagal. Kaj bi imel od tega?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
tikitoki ::
Cepci, ki so priporocali Madoffa tudi niso imeli veliko od tega. Oictno jih to ni oviralo, da bi so se koga drugega spravili na pot do izgube vseh prihrankov.
barakus ::
Hvala vsem za predloge.
Od vseh predlogov se mi najbližje zdita predloga o depozitu in obveznice. Kje lahko zvem kaj več o krajšeročnih (recimo zapadejo v 3 letih) državnih EUR obveznicah, ki jih je možno nabaviti?
Imam trgovalni račun (za ETFje), še nikoli pa nisem kupoval obveznic, pa bi se rad malo izobrazil o tem področju.
Od vseh predlogov se mi najbližje zdita predloga o depozitu in obveznice. Kje lahko zvem kaj več o krajšeročnih (recimo zapadejo v 3 letih) državnih EUR obveznicah, ki jih je možno nabaviti?
Imam trgovalni račun (za ETFje), še nikoli pa nisem kupoval obveznic, pa bi se rad malo izobrazil o tem področju.
Scaramouche3 ::
Mene pa zanima ali kdo investira v delnice v EU, kot v neko podobno zadevo ki je v Ameriki S&P 500?
Spura ::
Hvala vsem za predloge.Trgovalna platforma ti verjetno ponuja search.
Scaramouche3 je izjavil:
Mene pa zanima ali kdo investira v delnice v EU, kot v neko podobno zadevo ki je v Ameriki S&P 500?
Ja, gledam predvsem stoxx 50. V evropi je malo bolj razdrobljeno in ima vsaka drzava svoj indeks.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvig prihrankov in hramba gotovine, kako zagotoviti sledljivost za FURS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19430 (10668) | Mato989 |
» | V javni obravnavi je predlog zakona o 10-odstotni obdavčitvi unovčenja kriptovalut (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 17556 (11306) | Invictus |
» | Kam ta trenutek s 30K EUR na daljsi rok? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 58974 (17727) | Buggy |
» | Kam s 100€ / mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24857 (19996) | Heisenberg |
» | Kam naložiti večjo količino denarjaOddelek: Loža | 21759 (19629) | Spock83 |