Forum » Kaj kupiti » Google Nest - naročnina
Google Nest - naročnina
BeerBelly ::
Rad bi vzel Google Nest Doorbell in imel tudi opcije, ki so na voljo za naročnino...
Je možno pri nas kupiti Nest naročnino ali to ni možno? Oziroma je možno zadevo integrirati v Google Home vezan na slovenski račun?
Je možno pri nas kupiti Nest naročnino ali to ni možno? Oziroma je možno zadevo integrirati v Google Home vezan na slovenski račun?
- spremenil: BeerBelly ()
Likalnik ::
je možno imeti Google Nest naročnino....jaz sem imel kamero na ta način več kot 5 let...letos prvič, da nisem podaljšal....ti pa lahko povem, da je kamera brez naročnine praktično neuporabna....predvidevam, da je podobno z zvoncem....
uglavnem, uradno ni pri nas Google...zato ne moraš kupiti naročnine...jaz sem zadevo uredil tako, da sem vpisal svoje podatke kot, da živim v AT...nek realen naslov in in podatke sem vpisal z mojo številko kartice in mojim imenom....in ni bilo težav.
Nisem mogel uporabljati opcije, kar se tiče lokacije....
Recimo google nest termostat mi je bral lokacijo in, ko sem bil blizu doma mi je vklopil gretje (za termostat nisem imel naročnine, ker jo pač ne rabiš...zato sem vnesel pravo lokacijo in je zadeva delovala super)
Pri kameri pa ni bilo te možnosti, ker je bila nastavljena domača lokacija nekje v AT
uglavnem, uradno ni pri nas Google...zato ne moraš kupiti naročnine...jaz sem zadevo uredil tako, da sem vpisal svoje podatke kot, da živim v AT...nek realen naslov in in podatke sem vpisal z mojo številko kartice in mojim imenom....in ni bilo težav.
Nisem mogel uporabljati opcije, kar se tiče lokacije....
Recimo google nest termostat mi je bral lokacijo in, ko sem bil blizu doma mi je vklopil gretje (za termostat nisem imel naročnine, ker jo pač ne rabiš...zato sem vnesel pravo lokacijo in je zadeva delovala super)
Pri kameri pa ni bilo te možnosti, ker je bila nastavljena domača lokacija nekje v AT
BeerBelly ::
Pa lahko to narediš tudi če že imaš Google Home na slovenskem računu? Ali moram menjati naslov za celotni Home ekossitem?
mirkuma ::
Pa lahko to narediš tudi če že imaš Google Home na slovenskem računu? Ali moram menjati naslov za celotni Home ekossitem?
Na SLO ne bo šlo. Lahko samo kamero (če gre za kamero) premakneš na nov naslov. ALi pa jo resetiraš in ob ponovnem setupu vpišeš nov naslov. Verjetno je pri termostatih ali zvoncih podobno.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati Spotify z Google HomeOddelek: Programska oprema | 1231 (775) | flyby |
» | Echo Dot 3rd gen. - nakup (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 28218 (15355) | Reaper |
» | Echo dot 3 ali echo show 5Oddelek: Zvok in slika | 1176 (1014) | Laki_ laik |
» | Googlov dogodek: Pixel in Pixel XL, Google Home, Google Wifi, Chromecast Ultra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 37133 (29165) | OK.d |