Forum » Loža » Začetna plača
Začetna plača
yodaboy ::
Pozdravljeni,
po izobrazbi sem inž. strojništva 6/1. Predkratkim se začel delati v podjetju, kjer izdelujejo dizelske agregate. Delo, ki sem ga začel opravljalti je deloma kotiranje, 3d konstruiranje različnih delov ter fizična izdelava le-teh. Zato me zanima ali je plača 1026neto brez malice in prevoza OK za takšno delo? Gre seveda za manjše podjetje, kjer ni dejansko razporejeno kdo ti je dejansko nadrejeni. Ali bi vi ostali v takšenm podjetju? Ps. Na zdravniški pregled še čakam. Delam že skoraj 3. tedne.
Lep pozdrav, Sašo
po izobrazbi sem inž. strojništva 6/1. Predkratkim se začel delati v podjetju, kjer izdelujejo dizelske agregate. Delo, ki sem ga začel opravljalti je deloma kotiranje, 3d konstruiranje različnih delov ter fizična izdelava le-teh. Zato me zanima ali je plača 1026neto brez malice in prevoza OK za takšno delo? Gre seveda za manjše podjetje, kjer ni dejansko razporejeno kdo ti je dejansko nadrejeni. Ali bi vi ostali v takšenm podjetju? Ps. Na zdravniški pregled še čakam. Delam že skoraj 3. tedne.
Lep pozdrav, Sašo
OutOfTheBox ::
Sorodnik za podobno delo (3d konstruiranje produkta, ki se nato izdela v proizvodnji), dobi 1300EUR neto. Mislim pa da je začel z dobrim jurjem pred nekaj leti.
Sicer pa v kratkem zapušča podjetje, ker je dobil drugje plačo 1700EUR neto, sicer z večjo odgovornostjo.
Sicer pa v kratkem zapušča podjetje, ker je dobil drugje plačo 1700EUR neto, sicer z večjo odgovornostjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plača pri prvi zaposlitivi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11243 (8303) | FTad |
» | Stroski delodajalca za tehnike Slo vs Aut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33133 (30108) | Matko |
» | 3+2 strojni tehnikOddelek: Šola | 3397 (2810) | korenje3 |
» | xeon vs i7Oddelek: Strojna oprema | 2300 (1967) | kogledom |
» | Nadgraditev PC-ja, vendar sedaj dela počasnejeOddelek: Strojna oprema | 1382 (1102) | Sami |