Forum » Pomoč in nasveti » Wifi router blokira določene strani
Wifi router blokira določene strani
12bot34 ::
Pozdravljeni,
imam težavo in sicer mi nekatere strani router na nekaterih napravah kar blokira. Npr. ko na mobilni napravi odprem 24ur, mobilno banko, drajv, itd. mi ne dela, medtem ko pa ostale strani normalno delajo. Na routerju nimam vključenih nobenih firewallov, ki bi blokirale te strani. Na ostalih mobilnih napravah pa dela normalno. Potem ko router resetiram mi dela normalno.
Se mogoče komu sanja, kaj bi lahko bil problem. Je pa res, da je router ze star: Linksys WRT54GL.
imam težavo in sicer mi nekatere strani router na nekaterih napravah kar blokira. Npr. ko na mobilni napravi odprem 24ur, mobilno banko, drajv, itd. mi ne dela, medtem ko pa ostale strani normalno delajo. Na routerju nimam vključenih nobenih firewallov, ki bi blokirale te strani. Na ostalih mobilnih napravah pa dela normalno. Potem ko router resetiram mi dela normalno.
Se mogoče komu sanja, kaj bi lahko bil problem. Je pa res, da je router ze star: Linksys WRT54GL.
ngc2392 ::
najraje bi rekel, da menjaj router, ker tegale kremenčka je že res povozil cajt.
lahko bi tudi počistil cache na napravi. drugače pa ne vem...na mobilnih podatkih vse laufa?
lahko bi tudi počistil cache na napravi. drugače pa ne vem...na mobilnih podatkih vse laufa?
United We Stand, Divided We Fall
Gagatronix ::
Vrzi to predpotopno robo stran. Pa mimogrede, router ti dela uslugo, da se ne poneumljas s 24kur.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | chromecast 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13426 (8322) | lojzze1 |
» | Google odslej kaznuje strani brez mobilne različiceOddelek: Novice / Omrežja / internet | 22916 (19523) | MrStein |
» | Organizacija domaOddelek: Pomoč in nasveti | 2440 (1819) | specing |
» | Telemach - Padanje povezave - Router?Oddelek: Omrežja in internet | 6217 (5738) | Spc |
» | Flash na mobitelih zamuja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 25268 (22915) | lurker |