» »

Ugrizni se v sovražni jezik

Ugrizni se v sovražni jezik

Temo vidijo: vsi
1
...
3 4
5
»

Scaramouche3 ::

Zanimivo je da je tudi beseda Bosanec postala žaljivka, danes celo v Bosni redko slišiš Bosanac, bolj Bošnjak.

c3p0 ::

Hmm, kolega iz Bosne ima vzdevek Bosanec, če mu rečeš Bošnjak bo hudo pogledal. Kaj pa zdaj, Nejco, kak nasvet?

nejclp ::

c3p0 je izjavil:

Hmm, kolega iz Bosne ima vzdevek Bosanec, če mu rečeš Bošnjak bo hudo pogledal. Kaj pa zdaj, Nejco, kak nasvet?

Absolutno, pozanimaj se, zakaj ga to žali. Da ni morda hrvaški ali srbski naci, taki so ponavadi užaljeni. Bošnjaki so večinoma muslimani.

arnecan1 je izjavil:

Osebno tudi nisem užaljen, če me kličejo civil. Bi mi bil sicer ljubši kakšen drug izraz, ampak lahko tudi s tem živim.

Slovenceljski šovinist? Material za vindišerja? Takile še nacionalisti niste, zgolj hlapčevski šovinisti, ki jim avstrijski prdci dišijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

cvalsr je izjavil:

Za besedo Rom pač nikoli ni težko in zamudno stat, ker ni usmrajena s 100 žaljivimi derivati.

Kako pa bomo rešili problem, da se zelo motiš in je tudi poimenovanje 'Rom' na Dolenjskem že enako 'usmrajeno' kot Cigan z derivati vred?
No, potem pa uporabljaj besedo Rom, če ta v enaki meri zadovolji tvoje šovinistične nagone.

Zgodovina sprememb…

GupeM ::

Čist tko, a Čehu lahko rečeš Čeh, al je to žaljivo?

cvalsr ::

nejclp, kakšno besedo pa je dovoljeno uporabljati za take primitivne žaljive zmerjače, kot si ti?

Hm, poznamo ekofašiste...
So borci proti "prepovedanim" besedam BESEDOFAŠISTI? Proti svobodnemu govoru GOVORFAŠISTI? Kakšna boljša ideja? Predlagajte. Več glav - več zelja. ;)

cvalsr je izjavil:

nejclp, kakšno besedo pa je dovoljeno uporabljati za take primitivne žaljive zmerjače, kot si ti?

So borci proti "prepovedanim" besedam BESEDOFAŠISTI? Proti svobodnemu govoru GOVORFAŠISTI? Kakšna boljša ideja? Predlagajte. Več glav - več zelja. ;)
Mhm, svoboda govora je, če žališ manjšine, anede, genijalc?

Lahko uporabiš katerokoli besedo, ampak hec je, da me ne moreš užaliti, kar poskusi, tortica dolgočasna.

Nobena beseda ni prepovedana, seveda pa z uporabo nekaterih demonstrirate svojo slaboumnost in govejost.

nagobčnik ::

cvalsr je izjavil:

Za besedo Rom pač nikoli ni težko in zamudno stat, ker ni usmrajena s 100 žaljivimi derivati.

Kako pa bomo rešili problem, da se zelo motiš in je tudi poimenovanje 'Rom' na Dolenjskem že enako 'usmrajeno' kot Cigan z derivati vred? Celo to sem že opazil, da ljudje čisto vsakdanje govorijo o Ciganih, 'Rom' pa uporabijo, kadar hočejo izraziti posmeh in zaničevanje, celo sovraštvo?! (Primer: "Lej, spet ciganska izvidnica s kombijem." / "Ja, saj predvčerajšnjim so "Romi" že spet okradli N.N. in njegovega soseda.")

Ta "problem" si si izmislil oz ga potenciraš, taka raba je daleč od mainstreama, kvečjemu stvar nekih dolenjskih posebnežev, če že. Dokler ne bo še iz "Roma" podobnih 100 derivatov v mainstreamu, kot jih je za "Cigana", je to pač pod črto manj žaljiva varianta. Usmradit se da vsako besedo, ampak to ne pomeni, da je več stoletij usmrajevana pa zdaj na isti stopnji kot novejša in razlike ni. To je samo tvoja želja.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

nejclp je izjavil:

cvalsr je izjavil:

Mhm, svoboda govora je, če žališ manjšine, anede, genijalc?

Lahko uporabiš katerokoli besedo, ampak hec je, da me ne moreš užaliti, kar poskusi, tortica dolgočasna.

Nobena beseda ni prepovedana, seveda pa z uporabo nekaterih demonstrirate svojo slaboumnost in govejost.

Prokleti fašist :D

Ta žaljivka je sedaj moderna.

P.S.: Zgornja žaljivka je namenjena tebi, če slučajno nisi razumel.;)

Miki N ::

Ker je bil o v tej temi kar nekaj govora o Romih je to prilika, da danes praznujete

svetovni dan Romov!

Naredite si dober njihov golaž ali saj zavrtite kak star CD-ROM, če nimate drugega!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Miki N je izjavil:

Ker je bil o v tej temi kar nekaj govora o Romih je to prilika, da danes praznujete

svetovni dan Romov!

Naredite si dober njihov golaž ali saj zavrtite kak star CD-ROM, če nimate drugega!

A je treba, anede, pezdetki slovenceljski?

nejclp je izjavil:

Kaj pa?

Kaj neki?

Se sklicuješ na svojo nizko inteligenco?

Zgodovina sprememb…

tetriandoch ::

nejclp je izjavil:

Kaj neki?

Se sklicuješ na svojo nizko inteligenco?

Pazi, da se ne ugrizneš, ko tako se peniš in lajaš na vse kar komentar napiše.

Dejansko je prvi člen pravil tega foruma tole
Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati ali razpihovati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo, razdor ali nestrpnost.
.
Niti besede ni o tem, da je to dovoljeno, če omenjena sovraštva razpihuješ rafinirano in prikrito in se zraven sprenevedaš, da si nedolžen kot nevesta . Pezdetki slovenceljski, da vas ni sram.

nejclp je izjavil:

Dejansko je prvi člen pravil tega foruma tole
Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati ali razpihovati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo, razdor ali nestrpnost.
.
Niti besede ni o tem, da je to dovoljeno, če omenjena sovraštva razpihuješ rafinirano in prikrito in se zraven sprenevedaš, da si nedolžen kot nevesta . Pezdetki slovenceljski, da vas ni sram.

Paranoik, kdo poziva k čemu? Voščim vsem poštenim in integriranim Ciganom in Romom.

Woke slovenceljnem in paranoikom ter kradljivim ciganom pa sredinec.

P.S.: Pa kradljivim Slovencem in civilom tudi.

Ja, debili še naprej, pezde sprenevedavo.

nejclp je izjavil:

Sovraštvo širiš kvečjemu ti.

Kot sem rekel, srečno praznovanje vsem poštenim Ciganom in Romom.

Wokovcem in SJW pa sredinec.

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ja lej, jaz te ne žalim zaradi tvojega porekla, me ne zanima kaj si, Slovenec, Albanec, Rom, gej, črnc, Srb, prav dol mi visi, saj na to nimaš vpliva. Jasno pa je, da si fašist in rasist, to si že večkrat dokazal, ne samo v tej temi, na to pa imaš vpliv. Do tega pač ne bom strpen, moja državljanska dolžnost je, da ti povem, kakšno sprenevedavo teslo si.

Plus,
Enako velja za tvojega kamerada Mikija.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ja lej, jaz te ne žalim zaradi tvojega porekla, me ne zanima kaj si, Slovenec, Albanec, Rom, gej, črnc, Srb, prav dol mi visi, saj na to nimaš vpliva. Jasno pa je, da si fašist in rasist, to si že večkrat dokazal, ne samo v tej temi, na to pa imaš vpliv. Do tega pač ne bom strpen, moja državljanska dolžnost je, da ti povem, kakšno sprenevedavo teslo si.

Plus,

Ugrizni se v sovražni jezik.

P.S.: Baje si mnenja, da imajo desničarji iste vrednote kakor muslimani. Sovražiš desničarje, to vsi vemo. Ali torej sovražiš tudi muslimane?

svecka ::

Danes je vsaka novogeneracijska snoflake užaljen za ČISTO VSAKO MALENKOST. ali je to spol, solna identiteta, rasa, barva kože, tvoj izvor izpred miljon let, ker je tvoja pra miljavžn opcia ukradla palico drugi opici itd...
Težava je v njihovih starših, ker so jih zavijali v vato, jih niso vzgajali ali jim pumpali ego, da so tudi luzerji na zanjih mestih zmagovalci, tako da imajo predstavo v glavi, da so oni center versolja in da se vse vrti okrog njih in če nekaj ne bo po njihovem mnenju je vse narobe.

Tej ljudje so pač slabiči. Slabiči, ki bodo rodili novo svetovno vojno...in pošiljali naše sinove in hčere v smrt. Seveda sami pa nikdar ne bodo imeli toliko jajc, da bi zrli z očmi v smrt, bodo rajši zahrbtno pošljali nukice. So že večkrat dokazali na protestih kako samozavestni in pogumni so v skupinah in kako zahrbtni, da radi udarjajo zadaj, ko se ne moreš braniti.

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Plus,

Ugrizni se v sovražni jezik.

P.S.: Baje si mnenja, da imajo desničarji iste vrednote kakor muslimani. Sovražiš desničarje, to vsi vemo. Ali torej sovražiš tudi muslimane?

Ne, rekel sem, da imate enake vrednote, kot Islamisti.
Muslimanov ne sovražim, sovražim fašiste, ne glede na to, ali so katoliki, muslimani, židje ali ateisti.

svecka je izjavil:

Danes je vsaka novogeneracijska snoflake užaljen za ČISTO VSAKO MALENKOST. ali je to spol, solna identiteta, rasa, barva kože, tvoj izvor izpred miljon let, ker je tvoja pra miljavžn opcia ukradla palico drugi opici itd...
Težava je v njihovih starših, ker so jih zavijali v vato, jih niso vzgajali ali jim pumpali ego, da so tudi luzerji na zanjih mestih zmagovalci, tako da imajo predstavo v glavi, da so oni center versolja in da se vse vrti okrog njih in če nekaj ne bo po njihovem mnenju je vse narobe.

Tej ljudje so pač slabiči. Slabiči, ki bodo rodili novo svetovno vojno...in pošiljali naše sinove in hčere v smrt. Seveda sami pa nikdar ne bodo imeli toliko jajc, da bi zrli z očmi v smrt, bodo rajši zahrbtno pošljali nukice. So že večkrat dokazali na protestih kako samozavestni in pogumni so v skupinah in kako zahrbtni, da radi udarjajo zadaj, ko se ne moreš braniti.

Jaz nisem prav nič užaljen, očitno si ti, če pa spet jokcaš, kam gre svet, ker niti Romov ne moreš več žaliti.

Zgodovina sprememb…

Notnow ::

nejclp je izjavil:

TO nejči..nisem vedel da tudi romom nič ne privoščiš..pa to mi deli.. :)
Kar tako naprej,accelerate!

Notnow je izjavil:

nejclp je izjavil:

TO nejči..nisem vedel da tudi romom nič ne privoščiš..pa to mi deli.. :)
Kar tako naprej,accelerate!

A je kvinton?

link_up ::

Se zdaj ne vem zakaj je samo beli clovek uspel biti vse kar je za biti. Se komu sanja zakaj ostali niso startali? Kolikor vem so bila izhodisca v prid ostalim.
In and Out

link_up je izjavil:

Se zdaj ne vem zakaj je samo beli clovek uspel biti vse kar je za biti. Se komu sanja zakaj ostali niso startali? Kolikor vem so bila izhodisca v prid ostalim.

Religija je lahko velik zaviralec razvoja, ko jo katolibani ali talibani uporabijo v politične namene. Zato.

WizzardOfOZ ::

link_up je izjavil:

Ker ostali niso dovolj sposobni?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Loža
1001129163 (87240) 111111111111
»

ESČP: Delfi vs. Estonia (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
8337969 (33270) AndrejO
»

Je žalitev prejeta ali dana?

Oddelek: Problemi človeštva
254519 (3596) gruntfürmich
»

Sovražni govor v Slovenski zakonodaji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14922605 (20171) ABX

Več podobnih tem