Forum » Loža » Naslednji "current thing"
Naslednji "current thing"
49106 ::
Ne, jaz primerjam inkvizicijo, ki je preganjala drugače misleče, z inkvizicijo, ki tudi počne točno to, ampak se pretvarja, da tokrat z bolj "nobel" razlogom kot prejšnjič.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
driver_x ::
Vidva nasprotujeta demokraciji in svobodi (in svobodni izbiri). Zakaj nek Joža ne bi smel pridigati, če ljudje želijo poslušat?
P.S. Zahvališ se lahko predvsem "teoeritkom zarot", da je Covid represija passe (vsaj upam da je). Najbolj smiselno razlago ste a priori označili za zaroto in rasizem (China lab virus leak).
Če se hočete boriti proti neumnostim, je transparentnost the way, ne pa cenzura.
Ce Joža pridiga stvari,ki škodujejo družbi mu je to potrebno preprečiti in nima veze,da ga ljudje hočejo poslušati.
Torej predlagaš še eno inkvizicijo?
Ma kakšno inkvizicijo. Če Joža pravi,da otroški antibiotiki in cepljenja proti otroškim boleznim povzročajo avtizem oziroma ubijajo otroke mu je to potrebno preprečiti. Ker je to Joža prebral na Facebooku je potrebno kaznovati tudi tistega,ki mu je serviral takšno bedarijo. Razumeš? Ker se takšne stvari ne kaznujejo smo pa tu kjer smo.
Točno to je inkvizicija, preiskovanje in zatiranje "krivovercev".
Ni, ker ima Joža vse možnosti, da dokaže svoje trditve ali ovrže obstoječe teorije. To se sicer stalno dogaja, stalno prihajamo do novih spoznanj in marsikatera od teh ovržejo dotedanje razlage. Pa ne pomnim, da bi v zadnjih leti kdo gorel na grmadi zaradi tega.
Ne, jaz primerjam inkvizicijo, ki je preganjala drugače misleče, z inkvizicijo, ki tudi počne točno to, ampak se pretvarja, da tokrat z bolj "nobel" razlogom kot prejšnjič.
Mislim, da si precej zgrešil bistvo. Ampak karkoli drugega pričakovati od človeka tvojega kalibra itak ne gre pričakovati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: driver_x ()
fikus_ ::
Vidim, da imate domišljijo. Da ne boste prekurili možganov samo za vas:
https://www.yearly-horoscope.org/baba-v...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
mackilla ::
Kje vidiš,da inkvizicija preganja slovenske strokovnjake za zarote? A je po tvoje Janez iz srednjega veka,ki je na trgu vpil,da je slišal od znanca,ki pozna znanca,ki je baje videl,da so židi zastrupili vodnjak ter da se mu je sanjalo,da je soseda,ki mu ni hotela nastaviti rit priklicala točo na njegova polja imel prav ali ne? A je bilo prav,da se mu je pustilo lajati ali bi bilo prav,da bi mu preprečili?
Vidva nasprotujeta demokraciji in svobodi (in svobodni izbiri). Zakaj nek Joža ne bi smel pridigati, če ljudje želijo poslušat?
P.S. Zahvališ se lahko predvsem "teoeritkom zarot", da je Covid represija passe (vsaj upam da je). Najbolj smiselno razlago ste a priori označili za zaroto in rasizem (China lab virus leak).
Če se hočete boriti proti neumnostim, je transparentnost the way, ne pa cenzura.
Ce Joža pridiga stvari,ki škodujejo družbi mu je to potrebno preprečiti in nima veze,da ga ljudje hočejo poslušati.
Torej predlagaš še eno inkvizicijo?
Ma kakšno inkvizicijo. Če Joža pravi,da otroški antibiotiki in cepljenja proti otroškim boleznim povzročajo avtizem oziroma ubijajo otroke mu je to potrebno preprečiti. Ker je to Joža prebral na Facebooku je potrebno kaznovati tudi tistega,ki mu je serviral takšno bedarijo. Razumeš? Ker se takšne stvari ne kaznujejo smo pa tu kjer smo.
Točno to je inkvizicija, preiskovanje in zatiranje "krivovercev".
Ni, ker ima Joža vse možnosti, da dokaže svoje trditve ali ovrže obstoječe teorije. To se sicer stalno dogaja, stalno prihajamo do novih spoznanj in marsikatera od teh ovržejo dotedanje razlage. Pa ne pomnim, da bi v zadnjih leti kdo gorel na grmadi zaradi tega.
Mislim, da si precej zgrešil bistvo. Ampak karkoli drugega pričakovati od človeka tvojega kalibra itak ne gre pričakovati.
Ima še kakšen smisel razen žaljenja sporočevalca?
Kje vidiš,da inkvizicija preganja slovenske strokovnjake za zarote? A je po tvoje Janez iz srednjega veka,ki je na trgu vpil,da je slišal od znanca,ki pozna znanca,ki je baje videl,da so židi zastrupili vodnjak ter da se mu je sanjalo,da je soseda,ki mu ni hotela nastaviti rit priklicala točo na njegova polja imel prav ali ne? A je bilo prav,da se mu je pustilo lajati ali bi bilo prav,da bi mu preprečili?
Jaz sem izrazil formulo in povedal zakaj je napačna, ti se pa ukvarjaš specifičnimi primeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
-Wall ::
Vidim, da imate domišljijo. Da ne boste prekurili možganov samo za vas:
5. Human reproduction will become an artificial process, performed only in labs with the aid of an artificial uterus.
Dejansko se ze dogaja, mularija pretezno samo se onanira, se virtualno realnost rabimo pa smo tam. Samo nisem preprican, ce se bo sploh se kdo hotel razmnozevati.
mackilla ::
Jaz sem izrazil formulo in povedal zakaj je napačna, ti se pa ukvarjaš specifičnimi primeri.
Potem je pa najbolje,da se dovoli vse. Brez omejitev. Drugače bo vedno kdo jamral,da ga preganja inkvizicija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mackilla ()
gruntfürmich ::
Mithrandir je izjavil:
gruntfürmich je izjavil:
gruntfürmich je izjavil:
gruntfürmich je izjavil:
gruntfürmich je izjavil:
naslednja bo prenaseljenost planeta (seveda izključno zahodne evrope).
ter posledično kako moramo prejeti migrante.
s tem mislim kako bo potrebno zmanjšati rodnost zahodne evrope.
Jaz imam 4 otroke.
Koliko jih imaš ti?
kaj bi rad povedal?
Da o rodnosti in tem kako nas bodo zamnejal tujci največkrat blejajo tisti, ki sami niso nič ali dovolj prispevali.
o rodnosti največ bluzijo bebčki, ki niso zmožni ukrotiti svojih živalskih nagonov ker jim je IQ na nivoju opice in vse kar čutijo pri svojem telesu je osnovna biološka potreba po razmnoževanju.
to pa s pridom izkoriščajo organizacije, ki si želijo takšne bebaste raje da jim lahko perejo možgane (cerkev, komunisti...).
si se tu noter našel da tako bluziš?
Kaj pol sedaj hočeš manjšo rodnost evrope da cerkev ne bo imela ovčk ali nočeš ?
Malo nas begaš. Ali pa samo cviliš ko ti je nekdo stopil na rep ?
verjetno begam samo tiste, ki ste mentalno na nivoju opic in boste na tapeti, ker se pač znate samo razmnoževati in teptati planet.
drugače pa se nisem do ničesar opredelil, ampak samo odgovoril na vprašanje te teme:
Kaj menite, kateri bo naslednji "current thing", ki ga bo MSM in establižment kidal, normiji pa goltali?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
nirburu ::
Transiči bodo pri nas sigurno top tema, verjetno bo to nova 8.marec kampanja. Zakon imamo star, ne sledimo še "trendu". Pa zadnje čase zaznavam članke v trač revijah o problemih transičev pa kako nimamo to urejeno itd. Teren se že pripravlja. Zdaj se rabi samo še kak dober story, da to zapali.
Boomerji bodo noreli, ko jim uletijo z ameriškimi prijemi lol
V MSM je vedno več člankov o tranicah.
Na Kmetiji niso naključno izbrali tisto pošast. Izbrali so jo z namenom. Normalizacije tranic in eventuelno propagiranje.
Še ena tema kje se mamini sinčki skriti za anonimnimi profili igrajo spletnih bojevnkov.... hmmm če bi 5% vas bilo pripravljeno nekaj dejansko naredit za družbo in ne skrbet samo za svojo rit, bi nam vsem bilo precej boljše, ampak ne, lažje je lepit jubitub i fejs linke velikih prerokov interneta in srat kako so vsi ostali ovčke, ampak ONI pa ne...
Jaz mislim da je glih to trenutno naš največji problem in ne covid, inflacija, vojna.... ker tega je bilo zmeraj, 30 let nazaj in 3000 let nazaj, ampak takvega umnega debilizma v času ko je pristop informacijam vsem dosegljiv, mislim da ni nikoli bilo... in to je najbolj tragično...
Jaz se trudim širit informacije, ki jih ni enostavno najti in ki niso niti najmanj zaželjene pri establišmentu. Če bo kdo zaradi mene zaposlil feministko manj, bom vesel. Je pa to dandanes potrebno početi subtilno. Moralna policija nam diha za vrat, normiji pa postanejo razdraženi takoj ko jim ogroziš pogled na svet.
Kaj počneš ti?
Največji problem so lažni preroki kot je nirburu.
Polni samega sebe in kvazi modrosti. Včasih so bili vaški posebneži, danes pa jim je internet dal preveč dosega.
Kaj prineseš ti k mizi, da si lahko tako kritičen?
Večino zadev, ki so plasirali dosedaj ustreza vsem scam standardom.
Pri naštevanju si pozabil še na globalno segrevanje in CO2, ki tudi ustreza tvoji definiciji.
Mogoče veš, kdo vse to plasira oz. kdo je tukaj v ozadju? Glede na obseg teh zadev mora biti zadaj kar velika organizacija, ki vključuje vse svetovne vlade, vse svetovne medije, vse znanstvenike, celotno zdravstvo in še koga.
Približno vem.
Gre za psevdo-eskimovsko interesno skupino. Če bi imel epsteinovo črno knjižico, bi ti hitro naštel osebe.
Jaz imam 4 otroke.
Koliko jih imaš ti?
Pohvalno.
Upam pa da jih ne boš vzgojil v duhu LGBTQPZ+. Ker potem bomo imeli v družbi 4 probleme več.
Še ena tema kje se mamini sinčki skriti za anonimnimi profili igrajo spletnih bojevnkov.... hmmm če bi 5% vas bilo pripravljeno nekaj dejansko naredit za družbo in ne skrbet samo za svojo rit, bi nam vsem bilo precej boljše, ampak ne, lažje je lepit jubitub i fejs linke velikih prerokov interneta in srat kako so vsi ostali ovčke, ampak ONI pa ne...
Jaz mislim da je glih to trenutno naš največji problem in ne covid, inflacija, vojna.... ker tega je bilo zmeraj, 30 let nazaj in 3000 let nazaj, ampak takvega umnega debilizma v času ko je pristop informacijam vsem dosegljiv, mislim da ni nikoli bilo... in to je najbolj tragično...
Mislim,da si dejansko najbolje zadel. Tudi pred sto in več leti so se dogajale podobne stvari ampak takrat še ni bilo družbenih omrežij in so bili butli omejeni na svojo vas in okolico. Razni teoretiki tarot so takrat ploskali kurjenju čarovnic in verjeli,da je kuga božja kazen oziroma,da so jo sprožili židi.
Za kugo jasno nimamo dokazev, da so jo sprožili. Najbrž je res niso, ker je tudi njih prizadela. Ampak za marsikaj drugega pa imamo. Še posebej enkrat ko se približaš 20. stoletju.
To je resnica.
Pravzaprav se še sami anti-covid-vaxxerji ne zavedamo, da smo dejansko imeli vpliv.
Toliko smo težili, da so mediji morali iskati Ihane, da nas "fact-checkajo". Politiki so nas morali poslušati ko je Stevanovič prišel na sceno.
Skratka, mogoče se moramo vsaj malce potrepljati po rami.
Večino zadev, ki so plasirali dosedaj ustreza vsem scam standardom.
Pri naštevanju si pozabil še na globalno segrevanje in CO2, ki tudi ustreza tvoji definiciji.
Mogoče veš, kdo vse to plasira oz. kdo je tukaj v ozadju? Glede na obseg teh zadev mora biti zadaj kar velika organizacija, ki vključuje vse svetovne vlade, vse svetovne medije, vse znanstvenike, celotno zdravstvo in še koga.
Eskimi.
Wefovci so samo dimna zavesa.
Saj je OP to tematiko tudi že dodobra razdelal.
Razlaga je preprosta. V WEFu so pretežno eskimi in ex-eskimi.
Zadeve sploh niso vzajemno izključujoče.
Tako kot holivud in tranice niso ločena entiteta, ampak tam vladajo eskimi s tranny agendo.
--
Če se vrnem na temo.
Moj denar postavim na energetsko krizo kot "current thing". Čez leto in pol se zna zgodit, da bosta Putin in Zelenski podpisala premirje, in odprla se bo malo pipica.
Vmes pa iz nekega razloga bomo nujno morali prešaltat na CBDC in digitalizirat mesta...ker reasons.
Rias Gremory ::
@nirburu
A si dljal video za primer če ga zbrišejo?
A si dljal video za primer če ga zbrišejo?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja robotov rekordno rasteOddelek: Novice / Ostale najave | 4669 (3291) | janezvalva |
⊘ | Eventuelna lokalizacija zelenega potrdila (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 36323 (31555) | zmist |
⊘ | Inkvizicija in lov na carovnice, ali gre za genocid nad parapshicnimi sposobnimi ljudOddelek: Loža | 1028 (939) | Gejspodar |
» | Naslednja kitajska vojaška hekerska enoto: Putter Panda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 17928 (15731) | nekikr |
» | V Afganistanu našli nafto, napad na Iran "neizbežen" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18490 (16450) | Pyr0Beast |