» »

V Afganistanu našli nafto, napad na Iran "neizbežen"

V Afganistanu našli nafto, napad na Iran "neizbežen"

1
2
»

Invictus ::

sarcasem on

joze67 je izjavil:


Važno, da so domači in zahodni (angleški) mediji v teh stvareh objektivni.


sarcasem off

Double_J ::

Zdej lahko napadate Obamo, je veliko hujši od Busha, saj skrivoma podpira kar ducat vojn!

http://www.rtvslo.si/svet/vojna-v-senci...
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

root987 ::

Invictus je izjavil:

root987 je izjavil:

Ja pakistanski Joža iz Vasi je pa res kredibilen vir informacij.


V bistvu ni pakistanski Joža, ampak poslovni partner z dobro izobrazbo ... In ja, je bolj kredibilen vir informacij kot vsi naši ali evropski ali ameriški novinarji, ki zadevo komentirajo iz domačega naslonjača. Mogoče malo pristranski (pač ljubezen do domače grude), ampak bo pa že on vedel kakšna je situacija pri njemu doma ...

Tako da si se zdaj ti predstavil kot en zahojen slovenski Francl, ki mu je edini cilj priti zvečer v gostilno in biti pameten ...

Že za mnenja kvaziobjektivnih novinarjev in analitikov se prevečkrat izkaže, da imajo tendenco poročati vse prej kot objektivno, ljudje, ki pa so v neke situacije osebno vpleteni pa so ponavadi še manj objektivni zaradi lastnih političnih/verskih prepričanj - in na žalost prepogosto izobrazba pri tem ne pomaga toliko kot bi si želeli.

Tako da bi kar rekel, da je to še en rekla-kazala primer.

Ampak, če ti tako rečeš...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Mipe ::

Poročajo tako, kot se učijo na FDV.

Invictus ::

Mipe je izjavil:

Poročajo tako, kot se učijo na FDV.


A na FDV se tudi kaj uči ? Oz. še študentje celo učiji ?!?!?!

LP I.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

T-One ::

Thomas je izjavil:

Vsaka država je samooklicana. Vsaka. Tudi Slovenija.

Samo da ima Izrael sci-tech. Je igralec, močnejši od cele Evrope, na tem najpomembnejšem področju.

Matters to me.

Tomas ti si idiot!


Matters to everybody, samo almost anybody je preneumen, da bi to vedel.

petrus ::

Silicon Wadi is an area with a high concentration of high-tech industries in the coastal plain in Israel, similar to Silicon Valley in California, in the United States. Silicon Wadi is considered second in importance only to its Californian counterpart.

In fact, Newsweek Magazine recently named Tel Aviv as one of the world's top ten "Hot High-Tech Cities". Intel developed its new dual-core Core Duo processor at its Israel Development Center located at the Merkaz Ta'asiya ve'Meida (Scientific Industries Center) in the city of Haifa. In 2006, more than 3,000 start-ups were created in Israel, a number that is only second to the US.

en.wikipedia.org/wiki/Silicon_Wadi

Toliko o tem kdo je tukaj idiot.
stati inu obstati

zee ::

Ne samo Core Duo. Tudi procesor Pentium-M je bil razvit v Izraelu.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

T-One ::

Karaya ti tud pojma nimaš kaj se v resnici dogaja po svetu!!!

DarwiN ::

Ko se boste zavedali, kakšen pomen še danes igra religija, kako je pomembna milijonom ljudi, potem bo vam jasno zakaj je Izrael to, kar je.. Američani so ekonomsko in tehnološko daleč pred vsemi, na žalost pa tudi v verski blaznosti.. Izrael je tako dejansko 51 ameriška zvezna država.. Lahko rečemo kar glavno mesto Amerike..
Turizem, medsebojno preseljevanje, Jezusova dežela, neverjetna povezanost univerz in vsega, sodelovanje na vseh področjih, lobiranje, neskončna denarna in tehnološka pomoč, investicije.

Pa kljub vsemu temu ima Izrael BDP nekje takšen kot Slovenija. Verjetno ker gre "vse" v vojsko in gradnjo ilegalnih naselbin, ki se potem ljudem prodajo po ~30% cene.

Vzami jim Jezusa in Izrael se spremeni v puščavo.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

nuclear ::

Itak, da ameriški židi, oziroma večina na teh vodilnih položajih, investirajo in branijo izrael(da ne omenjam da so pokradl celo državo palestincem).. Američani imajo s pomočjo izraela in židov, prost dostop do arabije, ... Recimo zdaj imajo na easy kontrolo nad vso nafto v afganistanu in iraku.. To ne bo šlo tema 2 državama,... Ampak večinoma Ameriki... big surprise ej..
Corsair 750D - VI Hero - i5 4670k - Corsair Dominator 32GB - 1080Ti - EVO 500GB
- Sabrent 1TB nVME - Corsair AX860i - Ducky Shine 3 Brown

zee ::

Easy kontrolo? Spremljaš kaj novice zadnjih nekaj let?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

USS Liberty ::

Thomas je izjavil:

Vsaka država je samooklicana. Vsaka. Tudi Slovenija.

Samo da ima Izrael sci-tech. Je igralec, močnejši od cele Evrope, na tem najpomembnejšem področju.

Matters to me.

Matters to everybody, samo almost anybody je preneumen, da bi to vedel



Thomas, brez ameriškega denarja, bi se Izrael že sesul sam vase. GDP per capita Izraela je približno na slovenskem nivoju, skupni GDP Izraela je pa manjši od portugalskega. Brez denarja iz ZDA tako majhna država kot je Izrael nikoli ne bi mogla vzdrževati takšnega glomaznega vojaško-policijsko-vohunskega aparata...

Tudi jaz sem imel podobna proizraelska stališča kot ti, pa sem spremenil mnenje. Sem dosti prebral v zadnjem času o AIPACu, židovskem lobiju v ZDA in spoznal, da Izrael in Židi v resnici delajo veliko škodo Ameriki, ki je tudi tebi ljuba. Isti židovski lobi, ki ima na plačilnem spisku večino pro izraelsko usmerjenih senatorjev in kongresmanov, lobira tudi za odprte meje z Mehiko, masovno priseljevanja v ZDA iz tretjega sveta. Židovski lobi v ZDA je glavni krivec, da bodo Američani evropskega porekla v ZDA kmalu manjšina. Bogate "liberalne" Žide v ZDA zelo moti predlagana varnsotna ograja na ameriško mehiški meji, ne motijo jih pa še višje ograje in minska polja na izraelskih mejah. Naj židi sami prakticirajo multikulturalizem skupaj s palestinci, če ga že tako obožujejo in vsiljujejo nam zahodnjakom.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

nuclear ::

zee je izjavil:

Easy kontrolo? Spremljaš kaj novice zadnjih nekaj let?


spremljaš ti kaj jaz pišem? za nafto govorim, ne za državo.. sej njih ne briga država.. nafta je važna. in to majo bp kontrolo.. že črpajo in trošijo doma.
Corsair 750D - VI Hero - i5 4670k - Corsair Dominator 32GB - 1080Ti - EVO 500GB
- Sabrent 1TB nVME - Corsair AX860i - Ducky Shine 3 Brown

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nuclear ()

USS Liberty ::

DeusVult je izjavil:

"Judeo-Krščanske" vrednote ne obstajajo,


Čista resnica... skovanko "judeo-krščanski" si je izmislil ameriški židovski lobi, da lažje zavajajo in manipulirajo predvsem z ameriškimi ekstremnimi protestanti, ki v ZDA najbolj fanatično podpirajo izrael. Židi na eni strani takrat, ko jim to ustreza, ameriškim protestanstkim neoconom izjemno dobro prodajajo "judeo-krščanske" vrednote, kadar pa interesi židov in Izraela niso ogroženi, takrat pa židi hitro pozabijo na "krščanstvo" in takrat se ameriške židovske organizacije najbolj fanatično zavzemajo za izbris vsega kar vsaj malo diši po krščanstvu iz ameriškega javnega življenja.... moti jih celo izraz "christmas holidays"...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

Starodavni ::

alo judeo-krščansko-muslimanska civilizacija ima skupnega prednika Abrahama in monoteizem. Tako da skovanka ni nič zgrešena.

In vse tri religije so enako debilne in krvave. Pokažite mi bolj krvavo religijo od te "svete trojice". Preprosto je ni. Ta "trojica" je največ ljudi pobila in največ vlaga v oboroževanje.

Zorro ::

Invictus je izjavil:

Ameičani ne bodo nikoli zradirali talibanov v Afganistanu, ker se oni lahko skrijejo v pakistanu. Pakistan je pa na severu že tako premešan z Afganistanci da se niti sami med sabo ne ločijo več.

Enako velja za Iran. Če ne drug, mu bo pomagal Pakistan. In z jedrsko silo se ni igrati.

LP I.

P.S. Te informacije sem dobil od Pakistanca, ne kakih glupih evro/usa novinarjev.


Ne dvomim v to, da bo Izrael zbombardiral Iran, Pakistan pa ima že sam veliko svojih težav. Poleg tega Iranci so Šiiti, Pakistanci pa večinsko Suniti, tako da je vprašanje koliko se imajo radi. Sicer pa se mi zdi Iran z jedrskim orožjem manj nevaren od nestabilnega Pakistana.

T-One ::

Razen DarwiN-a, Inviclus-a, DeusValt-a in Jverne-a pojma nimate kaj se v resnici po svetu dogaja.

Naučite se kaj, na primer tuki: http://www.futureofmankind.co.uk/Billy_...

http://www.4shared.com/account/dir/5960...

in ostalo na teh straneh.

Judovstvo (židovstvo) ni religija ampak mentalna bolezen imenovana obsedenost in norost!
Kdo pa mislite da je napisal Torro - Staro zavezo, ha!? "Judovski" Zionisti (beseda "zion" pomeni "nebo"; torej "hčere in sinovi ziona", kot se imenuje "Judovska" "elita", pomeni "hčere in sinovi neba", isto kot se imenujejo Prostozidarji - Luciferjanci - "Jezuiti". Zionisti pa so v, od njih napisani, Torri poimenovali Jude kot "izbrano ljudstvo" samo zato, da bi si pridobili paciente. Tudi vse ostale religije temeljijo na tem principu "verjemi v naš bulšit pa boš med izbranimi". Cerkvena in Državna "elita" si je vedno na tem principu najuspešneje pridobivala paciente.

Glede Jezusa Kristusa pa toliko: Besedi "Jezus Kristus" izhajata iz Stare Grčije, približno 1000 let pred našim štetjem, iz besed "Ye Zeus Christoes", kar pomeni v (Staro)Grškem jeziku "Zeusov izbrani (maziljeni) sin", torej "Sin Zeusa (Sončnega božanstva v Starogrški mitologiji, ki je bil znan kot "oče" ostalih bogov v tej Mitologiji", torej "Sin Sonca". To ime v Stari Grčiji je bilo pridano Starogrškemu božanstvu vina Dionizu. Zato imamo še dandanes v "Krščanstvu" običaj darovanja in pitja vina. Drugače pa je "Krščanstvo" samo Stara Babilonska religija oboževanja "svete trojice"; Nimroda ("Očeta" - Sonce), Semiramis ("Mati" - Luna) in Tamuza ("Sina" - "učitelja"), prikrita z lažmi o "Jezusu". V resnici torej človek z imenom Jezus Kristus ni nikoli obstajal. Obstajala pa je oseba - Jmmanuel (Izaija 7.14: "In mlado dekle bo rodilo sina, ki mu bo ime Jmmanuel") - kateremu so kasneje pridali ta vzdevek "sina božjega". Torej "Oče" v "Krščanstvu" je Sonce (Zeus (v Stari Grčiji) oz. Nimrod (v Babilonu) oz. Osiris - tudi Rej (v Starem Egiptu), "Sin" je učitelj (Dioniz (v Stari Grčiji) oz. Tamuz (v Babilonu) oz. Horus (v Starem Egiptu), "Mati" pa ni Marija, kot mislijo "kristjani", ampak Luna (Afrodita? (v Stari Grčiji) oz. Semiramis (v Babilonu) oz. Izida (v Starem Egiptu). "Krščanstvo" pa je torej le prikrito nadaljevanje teh starodavnih tradicij poganskega razlaganja naravnih pojavov s pomočjo očeta Sonca, Starematere Lune in nas - produkta - Zemlje. "Krščanstvo" torej pomeni toliko kot "izbranstvo", torej zopet način pridobivanja pacientov. "Sveto trojstvo" pa je tudi temelj Prostozidarstva, Luciferjanstva (in)/oz. Zionizma. Razlika je le v tem da oni vedo katera božanstva častijo, medtem ko pa verniki vseh - katerihkoli ver pojma nimajo za kaj se gre. Zato ker vedo za kaj se gre, navadni verniki pa ne, se Prostozidarji - Luciferjanci - Zionisti imenujejo "razsvetljeni", "Illuminati" po angleško, ozirom kot bi se morali dejansko - "Ill-uminati" (Ill = bolani, um = razum; torej "norci oz. psihopati"), to pa zaradi zla, ki ga počenjajo po vsem svetu. Torej "Judovski" Zionisti so ponaredili Torro - Staro Zavezo, Vatikan - Rimski Imperij pod krinko, pa je ponaredil leta 476, posvet v Nikei z cesarjem Avguštinom na čelu, Novo Zavezo, ki pa je v bistvu falscifikat originala "Talmuda od Jmmanuela" ("Jezusa Kristusa" po nepravičnem imenovanega), "Jmmanuelovega dnevnika", ki uči kaj je Jmmanuel v resnici učil pred 2000 leti. K Novi Zavezi pa so pridali tudi neumnosti "apostola" "Pavla", ki je bil v resnici Saul iz Tarsusa (Sicilija, Italija), agent - oficir Rimskega Cesarstva, ki je znan po tem da je preganjal in pobijal tiste ki so poslušali in sprejeli Jmmanuelove nauke o Stvarstvu - Kozmosu in Naukih in Zakonih Stvarstva. Novi Zavezi pa je dodano tudi Razodetje, ki pa je edino kar še je kolikor-toliko originalno v Novi Zavezi. Ker pa Razodetje razkrinka Vatikan - Rimski Imperij pod krinko, je v Temačnem Srednjem Veku Vatikan preko "Svete" inkvizicije ("Sveto" morilstvo) "preganjalo" Biblijo in ljudi, ki so vedeli preveč.

Jmmanuel je bil rojen Judovskim kabalistom, vendar je kasneje odšel študirat v Indijo in Tibet, kjer se je naučil Ved. Vede učijo o Krišni (Creation) - Stvarstvu in Delovanju, namenu in Zakonih Stvarstva. Ko pa je Jmmanuel postal mojster teh naukov, se je vrnil v domače kraje, da bi o teh naukih učil svoje rojake. Torej Jmmanuel je bil rojen Judom, vzgojen kot Jud, vendar pa je doštudiral o Stvarstvu, delovanju Stvarstva in Zakonih Stvarstva. Ko je začel o teh stvareh učiti svoje rojake, je s tem postal grožnja takratni Cerkveni in Državni avtoriteti (Farizejem) na tem območju, kajti le ti so se bali, da bodo ljudje zvedeli Resnico, s tem pa bi Farizeji začeli izgubljati svoje paciente. To je tudi razlog zakaj so Farizeji od Poncija zahtevali, da Jmmanuela kruto umori. Če se kdo sprašuje zakaj je Poncij vprašal Farizeje kaj naj naredi z Jmmanuelom, je to zato, ker sta oba; Starogrški in Rimski Imperij (in Anglo-Saksonški Imperij) bili ustvarjeni on izgnanih Farizejev, to pa so tisti Farizeji, ki so bili izgnani ob uporu ljudstva proti oblastem v Babilonu, ko je Kaldejska dinastija takrat prvič poskušala popolnoma zavladati svetu in popolnoma zasužnjiti ljudi. Elita Rimskega Imperija so bili torej Farizeji v izgnanstvu, ki so poslali Rimsko vojsko na Bližnji Vzhod, da bi zadušili tamkajšnji takratni upor proti Farizejem. Se spomnite Barabo, vodjo upora, tistega, ki je bil poleg Jmmanuela, ko so Farizeji vpili Ponciju "križaj Jmmanuela"!? Farizejem je bila večja grožnja nova osvobojoča miselnost, ki se je ne da kar tako zadušiti, bolj kot pa fizični upor, ki ga lahko enostavno zadušiš s silo, z vojsko. Torej Zionisti so bili izgnani iz Babilona, kasneje pa so ustvarili Starogrški, Rimski in Anglo-Saksonški Imperij. Dandanes so le ti poznani kot Prostozidarji oz. Luciferjanci oz. (še) Zionisti, ki popolnoma kontrolirajo cel svet. To je vsa Cerkvena in vsa Državna "elita", v vseh državah sveta, v vseh religijah sveta. Ker se je postopoma vsa "elite" "elite" preselila iz Bližnjega Vzhoda v Rimski Imperij, dandanes poznan kot Vatikan, je Vatikan tisti, ki vodi vso Cerkveno in Državno "elito". Prostozidarji-Luciferjanci-Zionisti so v Razodetju imenovani kot "Zver", Vatikan pa kot "Glava Zveri", kajti Vatikan preko Jezuitov kontrolira vso ostalo Državno in Cerkveno "elito". Beseda "Jezuiti" v prevodu (iz "Ye-Zeus-iti) pomeni "od Zeusa" oz. "od Sonca" oz. "Luciferjanci" ("Lucifer" pomeni "najsvetlejša luč na nebu" oz. "sonce" oz. "sončna svetloba" oz. "nebo"), zato je emblem Jezuitov sonce z črkami IHS v emblemu (IHS so kratice za Isis ("mati"), Horus ("sin" - "učitelj"), Set ("hudič" - "uničevalec"), torej "trojica zla" (v kombinaciji IHN (Isis, Horus, Nimrod), predstavlja to "trojico dobrega")). Vatikan je v Bibliji znan tudi kot Ženska sedeča na sedmih hribih (Rim je znan kot mesto sedmih hribov), Mati vsega pohujšanja, Anti-Logos (beseda ki je bila napačno (namerno) prevedena v Bibliji v besedo "Antikrist") in Vrh Ill-uminatskega Trikotnima ("Vsevidno Oko") na Piramidi Ill-uminatov.

Cilj Ill-uminatov je Fašistični Suženjski Nov Svetovni Red. V ta namen hočejo narediti genocid nad 95% prebivalstva, nad nami- "navadnimi ljudmi", oz. kot nas imenujejo, "človeškimi govedi", "katakumbami", "gojim","brezkoristnimi prežvekovalci", "tisti, ki so prišli z dreves" oz. sužnji. Ker jim ta načrt ni uspel z umetno ustvarjeno svinjsko gripo in nato z okuženimi cepivi "proti svinjski gripi", je njihovo naslednje sredstvo za dosego tega cilja Tretja Svetovna Vojna. Začeti jo nameravajo z napadom na Iran, pri čemer bo umrl tudi vrhovni verski vodja muslimanov, Ajatola Komeni, kar pa bi sprožilo vstajo in združitev Muslimanov proti "nevernikom", in posledično Tretjo Svetovno Vojno, ki bi bila oz. bo nuklearna, kemična, biološka in HAARP-na (mikrovalovna). Njih vojna ne skrbi, saj ima "elita" po vsem svetu več kot 500 podzemnih mest (išči na "youtube" pod "D.U.M.B.s" - "Deep Undrground Military Bases", npr: ), v katerih se počutijo popolnoma varne. Ta podzemni bunkerji so namenjeni samo za "elito" in za izbrane sužnje. Zgradili pa so jih na stroške nas - davkoplačevalcev.

Zato pa, dokler je še čas, vstanite v suženjstvo ...

PacificBlue ::

:)

Lepo povedano.

Pyr0Beast ::

Samo da HAARP niti ne dela, nuklearna in biološka sredstva pa ne izbirajo samo 'krivovernikov'. Proti kemičnim pa se na srečo še znamo nekako ubraniti.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Invictus ::

T-One

+1

kar se mojih komentarjev o Pakistanu tiče, samo toliko ...

Bil sem sam tam (pred kratkih), prebral nekaj časopisov in govoril z ljudmi tukaj. Dejstvo je da je Pakistan jedrska sila. To je zelo močno pogajalsko orožje kadar se pogajaš o čimerkoli na mednarodni ravni.

Kar se tiče talibanov, toliko ...
Če ne bi bilo pakistana, bi Američani že zdavnaj pobili vse talibane v Afganistanu. Ampak Pakistan jim je dovolil da si pri njih iščejo zatočišče.

Kar se tiče Irana ...
Kljub temu, da so Iranci in Pakistanci različne muslimanske vere (Suniti, Šiiti), so vseeno muslimani. Še vedno imajo več skupnih točk kot pa z Židi (Izraelci) ali krščanstvom (ZDA). V primeru konflikta v Iranu ni treba biti preveč pameten na katero stran se bodo postavili ...

Religija je opij ljudstva, kot je bilo že napisano večkrat. Zato je ne gre podcenjevati. Čeprav je uradno Pakistan prijatelj z ZDA, se bodo vedno postavili na stran muslimanov. In to ni malo ljudi (170 milijonov). Dovolj kanon futra, da se tudi Američani podelajo v hlače ...

LP I.

rezator ::

Ob vsem tem kaj se dogaja v Pakistanu zdaj, je zadnje kaj si želijo Pakistanci, da gredo v vojno z ZDA.
Some people feel the rain. Others just get wet.

PacificBlue ::

Izraelski skupini sta ustanovili delavnice za urejanje in spreminjanje Wikipedije, da bi "pokazali drugo stran" ter spremenili dojemanje judovske države v svetu.



Skupini ne želita na hitro in popolnoma spremeniti Wikipedijo ter biti nato "izgnani" s spletne strani kot članici proizraelske skupine Camera, ki je leta 2008 načrtovala urejanje Wikipedije, a so jim administratorji prepovedali dostop do nje, temveč si počasi pridobiti zaupanje in s potrpežljivostjo pojasnjevati svojo plat zgodbe.


http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnolo...

Zakaj se sploh trudijo..je ze prevec ocitno, kaj je res in kaj ni.

BigWhale ::

Invictus je izjavil:

Saj atomske bombe ni treba testirat. Saj Ameri tudi prve atomske bombe nad Hirošimo nispo stestirali. Princip je bil preveč preprost da bi se ukvarjali s testiranjem. Sam mal več urana rabiš (cca 35 kil).



Ti pa bolj malo ves. Americani SO testirali, urana rabis mal manj dandanes.

Poldi112 ::

Uranove mislim da dejansko niso testirali, ker niso imeli dovolj urana in ker je sam princip delovanja precej simple.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Invictus ::

Prva atomska bomba, ki so jo dejansko detanirali, je bila plutonijeva. Pa še to zaradi tega, ker so preiskusili detoniranje bombe s pomočjo ekplozivnih leč. Drugače sploh tega ne bi testirali. Je v enem starejšem ŽIT precej dobra priloga na to temo. berite malo in študirajte jedrsko fiziko :D.

Tako da [BigWhale] je včasih dobro prebrati kako knjigo, preden pišeš bedarije ... Sam dobro vem kaj pišem ...

Je pa res da zaradi ekplozivnih leč zdaj rabiš precej manj fisijskega materiala kot nekoč. Poanta ni v kritični masi materiala, ampak v kritični gostoti nevtronov, ki sprožijo fisijsko reakcijo. In eksplozivne leče stisnejo material.

LP I.

Pyr0Beast ::

Trinity je bila, če bo kdo iskal :)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smo za Trumpa 2012? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12623088 (11283) ZloTech
»

Nova vlada - Zunanja politika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25328460 (23196) Brane22
»

Izrael uspešno ubranil svoj narod pred terorističnim konvojem (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23346288 (41371) Gregor P

Več podobnih tem