Forum » Pomoč in nasveti » Po menjavi ssdja mi ne kaze podatkov na hdd
Po menjavi ssdja mi ne kaze podatkov na hdd
djforever ::
LP.
Kolegu sem zamenjal m2 disk iz 250gb na 2tb.Ima pa še posebej hdd disk 2tb ki ga v starem m2 disku kaže normalno.
V novem m2 disku pa ga hoče samo formatirat.
V čem je fora?kaj se da naredit?
Hvala
Kolegu sem zamenjal m2 disk iz 250gb na 2tb.Ima pa še posebej hdd disk 2tb ki ga v starem m2 disku kaže normalno.
V novem m2 disku pa ga hoče samo formatirat.
V čem je fora?kaj se da naredit?
Hvala
WizzardOfOZ ::
Verjetno je imel z bitlockerjem disk kriptiran. In sedaj nimaš ključa, da bi odklenil ta disk.
Bo treba dat stari disk nazaj, pa bitlocker izklopit. Če sta ga pa že sformatirala, pa ne vem kako bosta rešila podatke.
Bo treba dat stari disk nazaj, pa bitlocker izklopit. Če sta ga pa že sformatirala, pa ne vem kako bosta rešila podatke.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
mat xxl ::
Pojdi v upravljanje diskov in tam uredi, če stari hdd mi sistemski ne bi smelo biti problemov. Verjetno sta z starega ssd na novega podatke premetala, komp pa sedaj ne ve, da je sistemski ta novi, probaj samo z tem novim, pa ko laufa kasneje še hdd dodaj nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 600898 (58298) | hariscorale |
» | Western Digital s klasičnimi diski do 22 TB, s SMR pa 26 TBOddelek: Novice / Diski | 4048 (1840) | Sindrom |
» | M2 SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 3412 (1788) | orreel |
» | hp 450 g6 ni mogoče naložiti windowsaOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1063) | djforever |
» | Prenova prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1925 (1203) | aborko |