» »

Kako najti house sitterja?

Kako najti house sitterja?

Juplter ::

Heh kak je sploh slovenski prevod? Nekdo ki pazi na hišo? :)

Torej ker me čez celo zimo nebo v Sloveniji in NE želim da širša družina oziroma kdorkoli ki ga poznam hodi v mojo hišo(pač imam osebne razloge za to) moram nekako najti nekoga ki bi čez zimo živel ali pa vsaj vsakodnevno bil v hiši. Kako se lotiti iskanje tega v sloveniji?
Kako zaupati popolnemu neznancu? In kje bi sploh dal oglas? Bolha? Mojedelo.com?

Kaj bi jaz rad:
- da nekdo je vsak dan ali pa vsaj vsak drug dan v moji hiši in da normalno deluje ogrevanje, vodovod...
- da bi kaj očistil in skrbel za hišo in naredil kako manjši hišniško popravilo
- DA je vse 100% legalno in davki plačani in zato nobenega denarja na roke - oseba bi naj imela s.p. ali podjetje

Obstaja kakšno podjetje v SLoveniji ki bi se z tem ukvarjalo?
Koliko bi to sploh stalo?
Že ima kdo kakšne izkušnje z tem?
http://cifxcj4qdn5ognlgc6bjnd6jgjibbjmysbhc4sifdhqiyur4fnctfuqd.onion/fck45.rar

Jure14 ::

Čistilni servis, pa naj čistilka vsak dan za 1 uro pride.

PINki ::

Malo za hec, ne klici mr. Beana za house sitting :)

blink ::

Poguglaj upravljanje nepremicnin. Cel kup podjetij se ukvarja s tem, lahko ti tudi kratkorocno oddajajo ce zelis.

DrSergioDJ ::

Juplter je izjavil:

Heh kak je sploh slovenski prevod? Nekdo ki pazi na hišo? :)

Torej ker me čez celo zimo nebo v Sloveniji in NE želim da širša družina oziroma kdorkoli ki ga poznam hodi v mojo hišo(pač imam osebne razloge za to) moram nekako najti nekoga ki bi čez zimo živel ali pa vsaj vsakodnevno bil v hiši. Kako se lotiti iskanje tega v sloveniji?
Kako zaupati popolnemu neznancu? In kje bi sploh dal oglas? Bolha? Mojedelo.com?

Kaj bi jaz rad:
- da nekdo je vsak dan ali pa vsaj vsak drug dan v moji hiši in da normalno deluje ogrevanje, vodovod...
- da bi kaj očistil in skrbel za hišo in naredil kako manjši hišniško popravilo
- DA je vse 100% legalno in davki plačani in zato nobenega denarja na roke - oseba bi naj imela s.p. ali podjetje

Obstaja kakšno podjetje v SLoveniji ki bi se z tem ukvarjalo?
Koliko bi to sploh stalo?
Že ima kdo kakšne izkušnje z tem?

Izkušenj s tem nimam, je pa precej pogosta zadeva v tujini, ker vidim precej objav v raznih digital nomad skupinah na FB, kjer folk v zameno za zastonj bivanje čuva hišo. Tako se načeloma tudi izogneš plačilu, če seveda dobiš koga normalnega :)
Vidim da obstajajo tudi prav house sitting portali, morda probaš tam?
...

Zgodovina sprememb…

deleted ::

Lokacija nepremičnine?

Avenger ::

Potencialno poznam nekoga primernega, ki bi verjetno komot tam tudi stanoval tist čas, ampak nima pa s.p.ja. To boš bolj težko našel pomoje. Če čš lahko vprašam/povežem. Bi me presenetilo, če se kdo profesionalno ukvarja s tem... razen mogoče oddajalci Airbnb, seveda ta potem ne bi stanoval tam, bi pa npr. vsak dan šel pogledat, naredil en krog po hiši, če je vse ok.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Avenger ()

DamijanD ::

Če je to v Ljubljani, se lahko kakšen študent preseli.

black ice ::

Ne vem v kaksnih odnosih si z ostalimi clani druzine, sam bi raje prepustil ozji druzini kot komurkoli drugemu. Ja, imas podjetja, ki se ukvarjajo z upravljanjem, ampak tam pricakuj absolutni minimum, mogoce je se to prevec.

dexterboy ::

Najameš nekoga iz foruma, ker so to preverjene osebe z zgodovino objav :))
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali obstaja ta služba v evropi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
736903 (3257) Kumkvat_7725
»

Podatki o plačah v sloveniji

122919 (1605) jernejl
»

zaposlite/praksa v podjetjih, ki izdelujejo računalniške igrice v Sloveniji

256476 (4878) fantom333
»

Kako najti delo?

Oddelek: Programiranje
389380 (7564) listje123
»

Kako ne postati revež? (strani: 1 2 3 4 )

19721313 (16551) Blinder

Več podobnih tem