Forum » Izdelava spletišč » Obrazec za vpis podatkov in pošiljanje po e-mailu! ?
Obrazec za vpis podatkov in pošiljanje po e-mailu! ?
R@C@ ::
... v spletno stran bi rad vtaknil obrazec v katerega bi pač uporabnik vpisal podatke (ime, priimek....) ter na koncu pritisnil pošlji, ter bi se zadeva poslala na e-mail!
... ve kdo mogoče za kaj takega (po možnosti v osnovi že narejenega) al se bom moral podati globje v vode PHPja?
... ve kdo mogoče za kaj takega (po možnosti v osnovi že narejenega) al se bom moral podati globje v vode PHPja?
Zoidberg ::
saj je dost izi. PHP seveda rabiš datoteko post.php ki jo dobiš na HotScripts potem pa samo daješ noter kvadratke in ostale zadeve. Meni deluje.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Zoidberg ::
Al pa recimo tole http://www.melbell.com/index.php?choice=emailform. Našel sem na hotscripts. Sicer pa še poglej
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Seadoo ::
Če ne pa povej, katera polja rabiš pa ti bom spacal skupaj formo in php file za pošiljanje.
R@C@ ::
Hvala lepa.... se bom probal sam potrudit (mi ne bo škodlo), če pa na bo ratal se slišmo....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anketno - Raziskovalna skriptaOddelek: Izdelava spletišč | 1200 (1092) | Zeberdee |
» | 100 Web space baner & kako ustvariti temo za PhpBBOddelek: Izdelava spletišč | 2721 (2550) | overlord_tm |
» | Web stran z kroglo...!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1504 (1055) | lambda |
» | Web GalerijaOddelek: Izdelava spletišč | 1959 (1706) | Cuoresportivo |
» | Iskalnik na strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1023 (963) | Trubadur |