Forum » Zvok in slika » hitro odpiranje oken...
hitro odpiranje oken...
pikachu004 ::
zanima me ce se da nastimati na radeonu 9200 hitro odpiranje oken... tako kot npr. pri gforce 2... ?
lp
lp
pikachu004 ::
ahmmm ja no... malo narobe sm se izrazu... ;)
prej sem imel gforce2 pa ce sm nastimal ''hitro odpiranje oken'' (tak je slovenski prevod.. malo cudn ma dobro... )
... no.. ko sem pri gforce2 kliknu na start in potem npr- programs in potem sel z misko gor.. se je vsak podmenu odprl v tistem trenutku.. zdej je pa treba cakat nekaj desetink.. skoraj pol sekunde ;) sam pri gforce niso bli dobri driverji ki sm jih dobil zraven.. sma dal mal novejse... zdje pri radeonu pa tega .. se mi zdi da ni ;)
lp
prej sem imel gforce2 pa ce sm nastimal ''hitro odpiranje oken'' (tak je slovenski prevod.. malo cudn ma dobro... )
... no.. ko sem pri gforce2 kliknu na start in potem npr- programs in potem sel z misko gor.. se je vsak podmenu odprl v tistem trenutku.. zdej je pa treba cakat nekaj desetink.. skoraj pol sekunde ;) sam pri gforce niso bli dobri driverji ki sm jih dobil zraven.. sma dal mal novejse... zdje pri radeonu pa tega .. se mi zdi da ni ;)
lp
CaqKa ::
to se da v windowsih štelat preko registrija.. mislim da je default čas za tole odpiranje 400ms
po guglaj malo.
po guglaj malo.
Lith ::
SEVEDA, to sploh ni odvisno od grafične ampak so to sami Windowsi. Odpri REGEDIT in poišči HKEY_Current_User\Control_Panel\Desktop in v desnem oknu najdi ključ "MenuShowDelay", ki ga spremeni na vrednost npr 10, namesto trenutno nastavljenih 400, to isto vrednost popravi še v HKEY_Users\.Default\Control_Panel\Desktop
Ob naslednjem zagonu windows, se bo Start meni odpiral kot raketa
Ob naslednjem zagonu windows, se bo Start meni odpiral kot raketa
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3539 (3187) | glinik |
» | RAM - kako preveriti ?Oddelek: Strojna oprema | 2578 (2446) | celica |
» | WinXP home - tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 834 (776) | matic |
» | Problemi z ugašanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 898 (775) | ToniT |
» | monitorOddelek: Navijanje | 1300 (1174) | yjj |