Forum » Operacijski sistemi » WinXP home - tipkovnica
WinXP home - tipkovnica
matic ::
Problem imam s tipkovnico v winXP home edition v logIn oknu! Tam bi rad spremenu da bi bili prav tako SI znaki in ne EN!!
Pa mi nikakor ne uspe!!
Pri sebi in se ostalih userjih ki so na racunalniku imajo vsi v profilu nastavljeno na SI, potem sem sel tudi v Safe mode da sem prisel v Administratorja in tudi temu nastavil na SI, v LogIn-u pa je se vedno EN!
Kako????
Pa mi nikakor ne uspe!!
Pri sebi in se ostalih userjih ki so na racunalniku imajo vsi v profilu nastavljeno na SI, potem sem sel tudi v Safe mode da sem prisel v Administratorja in tudi temu nastavil na SI, v LogIn-u pa je se vedno EN!
Kako????
- premaknil: Predator ()
Ok, sedaj je tudi v LogIn na SI! Sicer nevem kako je to uspelo ampak OK! :)
Ce pa kdo ve tocno kje je haklc, bi pa tudi rad vedel za drugic!
Ce pa kdo ve tocno kje je haklc, bi pa tudi rad vedel za drugic!
Pa to je kr neki! Zdej je spet EN! Grrr..
Ko se racunalnik prizge je EN in cim se nekdo samo logira in odlogira postane in ostane SI!!
Ko se racunalnik prizge je EN in cim se nekdo samo logira in odlogira postane in ostane SI!!
Predator ::
pri meni v win2k je takole:
greš na control panel -> keyboard -> jeziček Input Locales -> označim slovenščino in kliknem set as default... potem je ta default
v winxp pa ne poznam natančne poti, dosedaj sem samo pri dveh ljudeh delal z xp-ji
upam da kaj pomaga, drugače pa problemi z OS-i spadajo pod operacijski sistemi
greš na control panel -> keyboard -> jeziček Input Locales -> označim slovenščino in kliknem set as default... potem je ta default
v winxp pa ne poznam natančne poti, dosedaj sem samo pri dveh ljudeh delal z xp-ji
upam da kaj pomaga, drugače pa problemi z OS-i spadajo pod operacijski sistemi
Tomi ::
Pri WinXP je enako kot pri Win2k. Pri meni doslej na vseh mašinah to dela.
metrodusa.blogspot.com
ControlPanel - Regional and language options - jezicek Languages - gumb Details
in tuki sem nastavu sploh samo SI tipkovnico! Pri vseh userjih!
V LogInu pa ko se racunalnik prizge je se vedo EN!
in tuki sem nastavu sploh samo SI tipkovnico! Pri vseh userjih!
V LogInu pa ko se racunalnik prizge je se vedo EN!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | php login - simpleOddelek: Izdelava spletišč | 871 (744) | FrEaKmAn |
» | ASP.NET - polnjenje strani s podatki v serverjuOddelek: Programiranje | 3256 (2867) | cekr |
» | VB.netOddelek: Programiranje | 1169 (1036) | darkolord |
» | Problem pri uporabi niti (threade) C++Oddelek: Programiranje | 1037 (892) | rabbit-zek |
» | Nekaj glede prijavljanja v WinXP...Oddelek: Programska oprema | 1040 (925) | ABX |