Forum » Navijanje » monitor
monitor
overklokan Molj ::
lepo podavljeni
mene zanima če bi se dal monitorjevo frekvenco delovanja kej navit?
lp
matej
mene zanima če bi se dal monitorjevo frekvenco delovanja kej navit?
lp
matej
the one & the only
matevzm ::
Slisal sem za ljudi, ki so OCjali projektorje (CRT), kar je tehnicno zelo podobno. A za to moras biti elektrik z zilico za tako zabavo..
ADF ::
Nekateri gonilniki dopuscajo delovanje monitorja iznad predpisane frekvence, ali pa kaksni programcki (jaz sem taksnega npr. dobil poleg TNT2-M64). Ampak to je zelo skodljivo za monitor. Monitor ni procesor.
andrej ::
zakaj bi pa hoto to pri monitorju naredit? pri CPU dobis vsaj malo vecjo hitrost, pri monitorjih pa ne dobis lepse slike...
Drugace pa OC tudi monitorje, ampak s posebnimi magnetki, ki jih namestijo v notranjos. S tem je slika bolj ostra, ampak ce ti te magnetke lepo nastimajo na svedskem ti pa jih uporabljas pri nas kjer je polje drugacno nima pravega efekta...
Drugace pa OC tudi monitorje, ampak s posebnimi magnetki, ki jih namestijo v notranjos. S tem je slika bolj ostra, ampak ce ti te magnetke lepo nastimajo na svedskem ti pa jih uporabljas pri nas kjer je polje drugacno nima pravega efekta...
Yohan del Sud ::
A kdo ve kolko se v praksi kvari monitor, če daš na večjo frekvenco osveževanja, kot je priporočena v navodilih.
Npr: 1024*768 priporočena 80, ti daš pa na 90.
Npr: 1024*768 priporočena 80, ti daš pa na 90.
gorenc ::
En moj prijatelj je enkrat nekaj navijal monitor. Pomoje se ne splaca, ker pokvari sliko. Pri nizjih frekvencah (do 75, 85)vsak monitor kaze precej lepso sliko kot pa pri visjih (>90,100).
overklokan Molj ::
ne men kle ne gre za bolšo sliko al pa kej,sam hočm d bi delu na večji frekvenci,zarad oči ne zarad druzga
the one & the only
HEKO ::
Jaz ma LG-ja in sicer Studioworks 77T5, ki naj bi šel pri resoluciji 1024x768 na 80Hz, pa jih mam 85Hz. Greš v ControlPanel, pa si sam zbereš tip monitorja, vendar boljšo verzijo, pa to namestiš! (dodajanje hardware-a)!
Morš pa met zegn, da ti dela, al pa seveda Powerstrip, vendar ti lahko vreže monitor iz frekvence, pa morš in ta varni zagon..........
Morš pa met zegn, da ti dela, al pa seveda Powerstrip, vendar ti lahko vreže monitor iz frekvence, pa morš in ta varni zagon..........
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | monitorji Sun MicrosystemsOddelek: Strojna oprema | 1528 (1250) | ax3K |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1006) | CaqKa |
» | Nakup monitorja - kterega?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4783 (4120) | Zico |
» | Kaj veste o LCD-jih?Oddelek: Strojna oprema | 1699 (1489) | ABX |
» | Abit KT7-Raid in AGP???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1591 (1421) | ijatebi |