Forum » Sedem umetnosti » The Crow (reboot)
The Crow (reboot)
2dark ::
Mater, tok slabih kritik k sm gledal tiktok mislm folku je dobesedno odvratn film. Jaz osebno nimam proti remakeom, ampak če je katastrofa bi blo bol, da pustijo pri miru. Pa zadnje čase se mi zdi, da je remake bolj zastopan pri igrah kakor pri filmih.
težava je v izbiri igralske zasedbe. Če bi Erica igral njegov strejši brat Alexander Skarsgård , samo to ne bi bilo preveč v redu. Mora biti vizuelno poteoviran po obrazu, zadrogiran pa woke .
Ne paše vsak igralec v vsako vlogo. Bi pa Bill Skarsgård dobro pasal v vlogo enega od negativcev. Ima ravno pravšnji obraz.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Gregor P ::
Pač zgleda obupno na prvi pogled. In pa kot sem bral, obstaja cel kup teh vranov, tako da sploh ni nobene potrebe delati remek-a
P.S.: in dejansko mislim, da sem ga že videl na travniku, a ga tudi pod razno ne bom DL.
P.S.: in dejansko mislim, da sem ga že videl na travniku, a ga tudi pod razno ne bom DL.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Pač zgleda obupno na prvi pogled. In pa kot sem bral, obstaja cel kup teh vranov, tako da sploh ni nobene potrebe delati remek-a
Če bi njegov brat dobil glavno vlogo bi ta film bil celo gedljiv. Ni vsak igralec za vsako vlogo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Prvo uro in 14 minut ni nobene akcije. Pol se pa začnejo malo streljat.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
BaTeMaN ::
:) pričakovano... trenutno IMDB 4,8 RT 19% / 65%; (svetovno da je režiser naredil totalno ničlo iz Ghost in the Shell... dejmo mu priložnost, da uniči še Crow...)
less then zero
Kurzweil ::
Mu gre na bolje, včeraj je imel oceno 4,7 Ja upam, da tole finančno povsem pogori. Pa ne zato, ker bi komu osebno priovščil, ampak zato, da jih izuči, da se iz kultnih filmov pač ne dela reboote in podobne stvari. Čeprav jih seveda ne bo izučilo...
Najbrž so pozvali celoten Hollywood, da glasuje na IMDB
Saj smo vidl tud kako se dvigne oceno, ko je bilo vprašanje ocene "The Rings of Power", morda je bil tisti "bilion" porabljen bolj na oceni kot...
less then zero
Saj smo vidl tud kako se dvigne oceno, ko je bilo vprašanje ocene "The Rings of Power", morda je bil tisti "bilion" porabljen bolj na oceni kot...
Nisem, je kak članek ali video?
Sicer si seveda znam predstavljat, kako nek folk dela accounte in vota, če pa imaš kakšen članek, pa rad preberem. So prav ustvarjalci te serije to naročili?
Bilo je mnogo napisanega, ampak vidim, da je "metla" očistila dobro ime velikih hiš.
na kratko amazon je kupil imdb.. in potem je bilo sledeče dogajanje:
https://www.reddit.com/r/imdb/comments/...
na kratko amazon je kupil imdb.. in potem je bilo sledeče dogajanje:
https://www.reddit.com/r/imdb/comments/...
less then zero
Jaz sem zaprl moj uporabniški račun, ko so odstranili komentiranje oz. forume.
D3m ::
Sem opazil tudi drugod.
Studi-i kupujejo glasove oz. ocene
Podobno, kot moramo mi plačati oglede, če bi radi imeli našo spletno stran na 1. strani googla.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Machete ::
Res je.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Preveč prahu se vdiguje.
Kritični drinker to zna povedat na lepši način.
Kritični drinker to zna povedat na lepši način.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Je bilo cel kup rebootov pa remakeov v zadnjih 26 letih, večino jih ne spomnemo, za ene pa moggoče kdo sploh ni vedel, da so jih posneli, ker so bili zanič, originali so bili pa več kot odlični.
Psycho' (1998)
Planet of the Apes (2001)
The Wicker Man (2006)
The Pink Panther (2006
Superman Returns (2006)
The Experiment ( 2010)
The Karate Kid (2010)
A Nightmare on Elm Street (2010)
Conan the Barbarian (2011)
Total Recall' (2012)
Red Dawn ( 2012)
Oldboy' (2013)
Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
RoboCop' (2014)
Fantastic Four (2015)
'Point Break' (2015)
Ghostbusters (2016)
Ben-Hur' (2016)
The Mummy (2017
Flatliners (2017)
Tomb Raider (2018)
Ocean's 8 (2018)
The Lion King (2019)
Hellboy (2019)
Jacob's Ladder (2019)
Dolittle (2020)
White Men Can't Jump (2023)
Planet of The Apes 2024
Določene sem označil z debelo, ker so tako generični, da sem jih dobesedno pozabil. šele, ko sme šel na intronet malo čekirat, sem jih opazil. tako slabi so.
Je pa vidno, da je tega govna po 2010 neprimerno veliko več, kot ga je bilo prej. Hollywood bi najraje živel od preteklosti, od filmov, ki so bili nekaj.. Če bi šlo, bi na vsakih 10 let dali ven en remake, reboot, najbolje, če se da serijal naredit.. Na srečo večina flopne. Super za nas.
Hollywood je mrtev.
Psycho' (1998)
Planet of the Apes (2001)
The Wicker Man (2006)
The Pink Panther (2006
Superman Returns (2006)
The Experiment ( 2010)
The Karate Kid (2010)
A Nightmare on Elm Street (2010)
Conan the Barbarian (2011)
Total Recall' (2012)
Red Dawn ( 2012)
Oldboy' (2013)
Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
RoboCop' (2014)
Fantastic Four (2015)
'Point Break' (2015)
Ghostbusters (2016)
Ben-Hur' (2016)
The Mummy (2017
Flatliners (2017)
Tomb Raider (2018)
Ocean's 8 (2018)
The Lion King (2019)
Hellboy (2019)
Jacob's Ladder (2019)
Dolittle (2020)
White Men Can't Jump (2023)
Planet of The Apes 2024
Določene sem označil z debelo, ker so tako generični, da sem jih dobesedno pozabil. šele, ko sme šel na intronet malo čekirat, sem jih opazil. tako slabi so.
Je pa vidno, da je tega govna po 2010 neprimerno veliko več, kot ga je bilo prej. Hollywood bi najraje živel od preteklosti, od filmov, ki so bili nekaj.. Če bi šlo, bi na vsakih 10 let dali ven en remake, reboot, najbolje, če se da serijal naredit.. Na srečo večina flopne. Super za nas.
Hollywood je mrtev.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Škoda da tako uničujejo dobre filmske zgodbe.
Gagatronix ::
zanimivo mi je, da denar za snemanje driske še vedno obstaja
itaq vsem ljudem na sceni paše, da majo delo - razumljivo
pač dobiš script pravice zasedbo studio in vso solato
če maš IQ, veš da bo flop - a briga te, ker delaš že tak na 5 novih projektih za katere si plačan.. od uspeha nimaš nič
ampak kako dolgo?
itaq vsem ljudem na sceni paše, da majo delo - razumljivo
pač dobiš script pravice zasedbo studio in vso solato
če maš IQ, veš da bo flop - a briga te, ker delaš že tak na 5 novih projektih za katere si plačan.. od uspeha nimaš nič
ampak kako dolgo?
less then zero
Ma en novodobni preblem je tudi to, da ti streaming servici preprosto morajo polnit vsebino in naslove v tiste menije... tako da je en crap film na par filmov verjetno prav vzet v račun... ta denar bo vedno. Da ne omenim kak Amazon Prime, ki je takrat mrzlično potreboval vsebino... denar je bil, snemali so vse mogoče, potrebovali so vsaj 2-3 paradni konje, da folk sploh vzame subscription. Pri nekem Amazonu je bilo tako hudo, da je Jeff Bezos na vsaki konferenci omenjal, kako super fina je serije Man in the High Castle, čeprav ima potencial dober, se je verjetno odvila serija slabo? Ne vem, nisem gledal do konca, lahko da se motim.
Pa verjetno na koncu računica še vedno je... pa saj vidite te debilne DC in Marvel filme, ki so po večini res obup, pa finančno stvar pije vodo. Average folk je tako zabit, da je očitno prostora še za 120 delov Fast and Furiosa.
Izuči pa jih nekak ne...
Je pa tak, da jaz si za prav vsak prequel, sequel, reboot, restart in ne vem kaj še zbijem pričakovanja na takšen poden, ker smo se tekmo let neučili, da me potem lahko še samo pozitivno preseneti. Velikokrat pa niti ni stvar IQja, da bi to prepoznal oz. lahko prepoznaš, pa še gledat boš šel iz neke radovednosti, ker si pač gledal vse originale.
Nov Alien bojda igra na nostalgijo in ni razočaral, novejši Mad Maxi tudi ne, potem pa moram že resno razmislit, kateri film je še sploh dostojen naslednik klasik v obliki prequelov, sequelov, rebootov... Blade Runnerji so še OK...
Pa verjetno na koncu računica še vedno je... pa saj vidite te debilne DC in Marvel filme, ki so po večini res obup, pa finančno stvar pije vodo. Average folk je tako zabit, da je očitno prostora še za 120 delov Fast and Furiosa.
Izuči pa jih nekak ne...
Je pa tak, da jaz si za prav vsak prequel, sequel, reboot, restart in ne vem kaj še zbijem pričakovanja na takšen poden, ker smo se tekmo let neučili, da me potem lahko še samo pozitivno preseneti. Velikokrat pa niti ni stvar IQja, da bi to prepoznal oz. lahko prepoznaš, pa še gledat boš šel iz neke radovednosti, ker si pač gledal vse originale.
Nov Alien bojda igra na nostalgijo in ni razočaral, novejši Mad Maxi tudi ne, potem pa moram že resno razmislit, kateri film je še sploh dostojen naslednik klasik v obliki prequelov, sequelov, rebootov... Blade Runnerji so še OK...
Morda je tudi problem časa, da je danes težje biti originalen in presenetiti. Drugi problem pa je, da vemo kaj bo preden gremo gledat. Trejler pokaže preveč. Preberemo morje literature in pridemo pripravljeni na ogled. Ko sem jaz gledal ALIENS (prva ura se ne zgodi nič in ni bilo nič narobe in iz kina it domov me je bilo strah)v kinu ali ET vesoljček (nisem vedel kaj ET sploh je) ali PREDATOR (ko je bila prva TERMO VIZIJA sem mislu da je nekaj narobe s projekcijo), jaz nisem vedel kaj sploh bo in pozneje edini tak WTF moment sem doživel kot odrasla oseba. Ko nisem pogledal kak film je From Dusk Till Dawn in gledam in se Salma Hayek spremeni v vampirko/demonko nekaj in si mislim.. če ima QT spet halucinacije.
Saj ločim filme za popcorn film, odklop film, solzni film, drama film... ampak manjkajo pa uni.. ko si jih gledal večkrat, ko si prišel iz ogleda in o vsem preveril vse kar lahko izveš in se še dlje časa s kom o njem pogovarjaš.. in tako sem šel gledat včeraj Brandon Lee - Crow. Not je fucking YUGO sem pozabil, pol je una scena k ga "resno" ubijejo med snemanjem in da ne govorim o res dodelanih likih za tisti čas.
Ni izpolnjevanja quot, ni azijske z angleškim naglasom, ki se identificira kot SHE/THEM... in ima rada starejše ženske. Pač, res uživaš v vožnji. In kter CAST... https://www.imdb.com/title/tt0109506/ še lik Shelly Webster ki ni v filmu 60 sekund je tak, da si ga zapomniš. Sedaj pa so vsi liki brez vezno brez duše brez osebnosti...
Saj ločim filme za popcorn film, odklop film, solzni film, drama film... ampak manjkajo pa uni.. ko si jih gledal večkrat, ko si prišel iz ogleda in o vsem preveril vse kar lahko izveš in se še dlje časa s kom o njem pogovarjaš.. in tako sem šel gledat včeraj Brandon Lee - Crow. Not je fucking YUGO sem pozabil, pol je una scena k ga "resno" ubijejo med snemanjem in da ne govorim o res dodelanih likih za tisti čas.
Ni izpolnjevanja quot, ni azijske z angleškim naglasom, ki se identificira kot SHE/THEM... in ima rada starejše ženske. Pač, res uživaš v vožnji. In kter CAST... https://www.imdb.com/title/tt0109506/ še lik Shelly Webster ki ni v filmu 60 sekund je tak, da si ga zapomniš. Sedaj pa so vsi liki brez vezno brez duše brez osebnosti...
less then zero
Gagatronix je izjavil:
Tiste scene, ko je bil Brandon ustreljen, ni v filmu.
ne sam spomnil sem se dogodka... pa pol grem brat pa to
less then zero
Gagatronix je izjavil:
Drugace, Yugec se je pojavil v kar nekaj filmih.
..fenomen res, ta naša mala zemlja. EX YUGA
less then zero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gladiator 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 38581 (185) | oo7 |
» | Filmi z maščevalno vsebino (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13880 (5852) | kiFni |
» | Best Picture Award - oskarji za najboljši film 1994Oddelek: Sedem umetnosti | 1785 (1374) | bambam20 |
» | Blade Runner 2 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Sedem umetnosti | 114941 (79288) | nurse013 |